به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری شبستان به بانه، بابک رستم پور، شهردار بانه شامگاه دوشنبه (۱۹ تیر) در نشستی با خبرنگاران رسانه های گروهی استان در بانه گفت: بودجه شهرداری از 13 میلیارد و 900 میلیون تومان در سال 93 به 30 میلیارد و 500 میلیون تومان رسید به عبارتی رشد 220 درصدی داشته است.
وی عنوان کرد: در سال 95 و امسال هم همین میزان بودجه برای شهرداری مصوب شده و هیچ افزایشی در این دو سال نداشتیم.
وی اضافه کرد: 70 درصد بودجه شهرداری در حوزه عمرانی و 30 درصد هم به هزینه های جاری اختصاص پیدا می کند.
شهردار بانه ادامه داد: 18 درصد کل بودجه شهرداری از کمک های دولتی، 10 درصد اجاره بهای املاک شهرداری، پنج درصد عوارض نوسازی، پنج درصد درآمد سایر و 62 درصد هم از عوارض ساخت و ساز تامین می شود.
رستم پور بیان کرد: تغییر و تحولات فراوانی با اجرای چندین پروژه عمرانی و فرهنگی در این چند سال اخیر در بانه ایجاد شده است.
وی یکی از این پروژه ها را احداث دو پل به منظور حل مشکلات ترافیکی موجود در این شهر ذکر کرد و اظهار داشت: پل هنرستان با مشارکت بخش خصوصی در 45 روز انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: پروژه موزه و فرهنگسرا هم در حال حاضر 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
شهردار بانه اعتبار اختصاص داده شده به پروژه مذکور را چهار میلیارد و 500 میلیون تومان ذکر کرد و افزود: تاکنون یک میلیارد از این اعتبار هزینه شده است و پیش بینی می شود ابتدای سال 97 به بهره برداری برسد.
رستم پور ادامه داد: به دلیل کمبود اعتبار دستگاه های متولی اجرای پروژه های فرهنگی هم چون موزه و فرهنگسرا، هزینه های اجرایی این پروژه به شهرداری تحمیل شده است.
وی عنوان کرد: در چند روز اخیر پنج میلیاردو 900 میلیون تومان از اعتبار خزانه را جذب کردیم که بخشی از مطالبات پیمانکاران را از این منبع پرداخت می کنیم.
وی اضافه کرد: با جذب این میزان اعتبار ذکر شده می توان گفت که شهرداری این شهر بدهی هم در خصوص پروژه ها و هم حقوی و مزایا ندارد.
شهردار بانه مطالبات شهرداری از بخش دولتی را 19 میلیارد تومان خواند و بیان کرد: 5 میلیاردو 900 میلیون تومان این مطالبات در قالب اسناد خزانه جذب شده و در مرحله بعد هم قرارشده در آینده ای نزدیک مبلغ باقی مانده هم پرداخت شود.
مدیران میانی مانع توسعه سرمایه گذاری هستند
رستم پور یکی از موانع اصلی توسعه سرمایه گذاری را مدیران میانی در دستگاه های اجرایی ذکر کرد و گفت: در شهر مرزی چون بانه نبود مدیریت یکپارچه شهری چالشی در مسیر توسعه آن به شمار می رود.
وی اظهارداشت: در راستای تقویت زیرساخت های گردشگری و تکمیل این صنعت در بانه و متکی نبودن صرف به بازار، پروژه گردشگری دوکانان تعریف شد.
وی ادامه داد: برای اجرای پروژه مذکور سرمایه گذار خارجی را جذب کردیم که در این مسیر با مشکلات فراوانی مواجه شدیم.
شهردار بانه با بیان اینکه زمان مهمترین فاکتور برای سرمایه گذاری و سرمایه گذاران است، افزود: زمین 204 هکتاری برای اجرای این پروژه اختصاص یافت که 70 درصد آن داخل حریم شهری و مابقی هم خارج از حریم است.
شهردار بانه بیان کرد: به دلیل اتفاقات سیاسی و امنیتی که در عراق و ترکیه ایجاد شد سرمایه گذار عراقی این پروژه از نظر مالی با مشکلاتی مواجه شد که منجر به تاخیر در اجرای این پروژه شده است.
رستم پور عنوان کرد: حفظ سرمایه گذار خارجی یکی از اولویت های ماست و در این رابطه آمادگی برعهده گرفتن مسئولیت بیشتر برای ممانعت از توقف این پروژه را داریم.
نظر شما