به گزارش خبرنگار شبستان،حجت الاسلام مهدی ایمانیپور، معاون بینالملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نهمین هماندیشی رایزنان فرهنگی عنوان کرد: طی سالهای گذشته با برگزاری هشت دوره از هماندیشی نمایندگان فرهنگی توفیقاتی به دست آمده که در یک نگاه کلی میتوان گفت زمانی که این هماندیشیها از پرداختن به امور محض اداری و اجرایی فاصله گرفته و با ارایه برنامهها و دستور کار اساسی به بررسی جهتگیریها و راهکارهای توسعه حضور فرهنگی جمهوری اسلامی در خارج از کشور پرداخته، نتایج و آثار آن دوچندان شده است.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس مجموعه مدیریت سازمان در نظر دارد با بهرهگیری از فرصت برگزاری نهمین هماندیشی دو موضوع اساسی را در این نشست به بحث و بررسی بگذارد. محور نخست مربوط به بازتعریف و تولید ادبیات مشترک در خصوص چیستی و چگونگی مأموریت سازمان و اهداف و رویکردهای نوین در دوره جدید مدیریت سازمان است و محور دوم نیز معطوف به وضعیت آینده و حرکت آتی سازمان است. در این بخش الزامات و اقتضائات تحقق اهداف و رویکردهای نوین سازمان بررسی میشوند و راهکارهای تحقق آن تشریح و در این زمینه تصمیمگیری خواهد شد.
معاون بینالملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خاطرنشان کرد: بیتردید شرایط خاصی که امروزه در عرصه بینالملل شاهد بروز و ظهور آن هستیم، میبایست در هدفگذاریها و رویکردهای فرهنگی نظام به صورت مدون و مهندسی شده رخ بنماید. فرصت برگزاری نهمین هماندیشی نمایندگان فرهنگی مجال مناسبی برای تبادل نظر در این خصوص خواهد بود.
حجت الاسلام ایمانیپور یادآور شد: نهمین هماندیشی نمایندگان فرهنگی با شعار بیداری اسلامی احیای تفکر نوین اسلامی تلاشی خواهد بود تا با همفکری رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی مروری بر مؤلفهها، شاخصها و مقتضیات شکلگیری تمدن نوین اسلامی ایرانی در دهه چهارم عمر انقلاب و نقش بیداری اسلامی در سرعت بخشیدن به این مهم از یکسو و وظایف جمهوری اسلامی از سوی دیگر باشد.
وی همچنین درباره مهمترین اهداف برگزاری نهمین هماندیشی رایزنان فرهنگی عنوان کرد: تبیین جهتگیریهای جدید سازمان با عنایت به تغییر مدیریت و لزوم اطلاعرسانی و تبادل نظر در زمینه رویکردهای فرهنگی نوین در حوزه برنامههای بنیادین و ابتکاری در خارج از کشور، استانداردسازی نمایندگیها و فعالیتهای فرهنگی و مدیریت دانش و نظایر آن از جمله اهداف مهم این هماندیشی است.
وی در ادامه این مطلب عنوان کرد: مروری بر نقش جدید سازمان بر اساس آییننامه ابلاغی دولت و چگونگی هماهنگی با سازمان، دستگاههای اجرایی و نهادهای فرهنگی فعال در خارج از کشور، بررسی آخرین تحولات منطقه و جهان اسلام و دستیابی به راهبردها و راهکارهای ایران در قبال جریان بیداری اسلامی، تشریح و همفکری در خصوص پیشنویس سند ملی توسعه، روابط فرهنگی و ایجاد هماهنگی بین واحدهای سازمانی و وحدت رویه میان آنان از دیگر اهداف سازمان است.
دبیر نهمین هماندیشی رایزنان فرهنگی اضافه کرد: برگزاری نشستهای ویژه در جریان هماندیشی مانند نشست بیداری اسلامی با حضور دکتر ولایتی، نشست معرفی مؤلفهها و شاخصهای تمدن نوین اسلامی- ایرانی، نشست تشریح پیشنویس سند ملی توسعه روابط فرهنگی بینالمللی، دیدار با مسئولان عالیرتبه نظام مانند مقام معظم رهبری و ریاستجمهوری، نشست موضوعی با معاونتهای سازمان به منظور تشریح رویکردهای نوین سازمانی از جمله برنامههای پیشبینی شده در این هماندیشی است.
وی همچنین گفت: جلسه با معاونتهایی چون معاونت بینالملل، فرهنگی و پژوهشی و برگزاری بخشهای جنبی همایش نیز از جمله برنامههایی است که در نهمین هماندیشی رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی پیشبینی شده است.
پایان پیام/
نظر شما