به گزارش خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، نشست کارگروه فضای مجازی شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، روز گذشته (18 تیرماه) در اداره روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد که طی آن نمایندگان دستگاههای حاضر به بیان نظرات خود درباره اهمیت فضای مجازی در برگزاری باشکوه و مردمی جشنهای دهه کرامت پرداختند.
اعضای شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در این جلسه، اهمیت اطلاعرسانی محتوا و برنامههای دهه کرامت از طریق فضای مجازی را بسیار مهم دانستند و تصریح کردند، جریانسازی دهه کرامت در کشور نیازمند استفاده از تمام فضاها و امکانات و اطلاعرسانی به ویژه در فضای مجازی است.
برخی از اعضای این شورا با انتقاد از مشارکت کمرنگ مردم و نهادهای مردمی در برگزاری جشنهای دهه کرامت بر ضرورت زمینهسازی حضور بیشتر آنان از طریق پایگاههای اینترنتی و شبکههای اجتماعی تاکید کردند.
همچنین حاضران با اشاره به تلاشهای کارگروه محتوایی شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در انتخاب دقیق و مناسب شعار و عناوین روزهای دهه کرامت بر این موضوع تصریح کردند که باید محتواهای لازم این شورا تولید شوند و علاوه بر توزیع مکتوب آنها، از طریق شبکههای اجتماعی نیز در اختیار مخاطبان داخلی و خارجی قرار بگیرند.
بر پایه این گزارش، اعضای کارگروه فضای مجازی شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت مطرح کردند تا پایگاههای اطلاعرسانی، سایتهای اینترنتی و شبکههای اجتماعی متعلق به دستگاههای عضو این شورا، فضایی برای انتشار محتواهایی مرتبط با دهه کرامت اختصاص دهند.
این گزارش میافزاید موضوع راهاندازی سایت اینترنتی ویژه شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت که پیش از این بارها در جلسات این شورا مطرح شده بود در نشست امروز نیز مطرح شد و نمایندگان دستگاههای حاضر اهمیت راهاندازی چنین سایتی را مورد تأکید قرار دادند.
بر اساس این گزارش، نمایندگان دستگاههای حاضر در این نشست، تأکید کردند سایت اختصاصی شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت باید به صورت مجزا و دستهبندی شده محتواها و اخبار این شورا را به طور مستمر در طول سال منتشر کند.
بنا بر این گزارش، ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور به عنوان عضو فعال شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، مسئول بهروزرسانی سایت اینترنتی و راهاندازی کانالهای تلگرامی اختصاصی این شورا شد.
همچنین اعضای این شورا تاکید کردند، گروهها و کانالهای تلگرامی مرتبط با آن با مدیریت دقیق و حسابشدهای تشکیل شوند تا بتواند زمینهساز مشارکت پویا و فعال گروههای مختلف مردم در برگزاری جشنهای دهه کرامت را با تولید محتواهای مربوط به این دهه، فراهم کند.
این گزارش میافزاید نمایندگان دستگاههای حاضر در نشست کارگروه فضای مجازی شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت درخواست کردند محتواهای تولید شده توسط دستگاههای گوناگون در ارتباط با این دهه به زبانهای مختلف نیز ترجمه شود و به وسیله سازمانها و نهادهای فعال در حوزه بینالملل و همچنین از طریق فضای مجازی در اختیار مخاطبان خارج کشور قرار گیرد.
نظر شما