مراکز درمانی تامین اجتماعی لرستان از نبود پزشکان متخصص رنج می برد

خبرگزاری شبستان: مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان، از رشد مراکز درمانی و تجهیزات در مراکز تامین اجتماعی خبر داد و افزود: مراکز درمانی تامین اجتماعی لرستان با کمبود پزشک متخصص مواجه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، امین بهاروند، مدیر درمان تامین اجتماعی استان لرستان امروز (19 تیر) در جلسه هم اندیشی با خبرنگاران، گفت: تحقق عدالت اجتماعی و خدمت رسانی به مردم از اهداف مدیریت درمان تامین اجتماعی است.

 

وی با بیان اینکه دو میلیون و 100 هزار مورد ویزیت در مراکز ملکی تامین اجتماعی استان طی سال 95 انجام شده است، افزود: همچنین در مراکز درمانی تامین اجتماعی بالغ بر 27 هزار مورد بستری بوده است.

 

بهاروند، با بیان اینکه آمار ویزیت در مراکز درمانی تامین اجتماعی لرستان 10 درصد رشد داشته است، افزود: حدود 17 هزار از آمار بستری در مراکز تامین اجتماعی منجر به عمل جراحی شده است.

 

وی با بیان اینکه استان لرستان از نظر مراکز درمانی تامین اجتماعی در سال های اخیر رشد داشته است، بیان کرد: حدود 17 میلیارد و 500 میلیون تومان تجهیزات پزشکی برای مراکز درمانی استان لرستان خریداری شده است.

 

بهاروند، با تاکید به اینکه از نظر تجهیزات پزشکی نیازهای ضروری رفع شده است، افزود: هم اکنون به دنبال توسعه بیمارستان های بروجرد و دورود هستیم و تاکنون پیشرفت خوبی داشته است.

 

وی با بیان اینکه طرح توسعه بیمارستان های بروجرد و دورود حدود 40 تا 50 درصد رشد داشته است، افزود: این طرح ها تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهند رسید.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان، با اشاره به آمار مراکز ملکی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان، بیان کرد: 12 مركز ملكي مديريت درمان تامين اجتماعي در استان لرستان شامل 3 بيمارستان، 2 پلي كلينيك و 7 درمانگاه است.

 

بهاروند، ابراز کرد: در سال 1395، بيش از 5 ميليون و 500 هزار قلم دارويي براي بيماران تجويز شده و 495 هزار و 335 نفر از خدمات پاركلينيكي استفاده کرده اند.

 

وی با اشاره به عملكرد حوزه درمان غير مستقيم چون دفتر رسيدگی به اسناد پزشكی استان لرستان، گفت: خدمات مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان در بخش درمان غیر مستقیم از طریق دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی با انعقاد قرارداد خرید خدمت از اشخاص و مراکز تشخیصی و درمانی  ارایه می شود.

 

وی همچنین با اشاره به عملكرد حوزه درمان مستقيم افزود: به روزآوری و بهـسازی تجهيزات پزشكي از جمله برنامه های این حوزه است.

 

بهاروند، اظهار داشت: يکي از شرايط مهم و حياتی در موفقيت های امور درمانی ايجاد امكان تشخيص سريع و بدون خطا در زمان بروز بيماری هاست.

 

وی افزود: با توجه به پيچيدگي و متعدد بودن مراحل تشخيص ودرمان بويژه در بيماريهاي مزمن، بهسازي و روز آمد نمودن تجهيزات تشخيصي بيمارستاني از برنامه هاي اساسي و مهم مديريت درمان تأمين اجتماعي استان بوده كه به لطف الهي و حمايت هاي دولت تدبير و اميدو مسئولان ارشد سازمان تأمين اجتماعي، دستگاه هاي از پيشرفته ترين و آخرين مدلهاي موجود در جهان شامل  دستگاه سي تي اسكن اسپيرال 16 اسلايس با تمامي قابليت ها در بيمارستان تأمين اجتماعي خرم آباد،  تعداد3 دستگاه راديولوژي ديجيتال ستون زميني و تلسكوپي در بيمارستان هاي تأمين اجتماعي خرم آباد و كوثر بروجرد و ماموگرافي ديجيتال جهت تشخيص بيماري هاي سينه در زنان در بيمارستان تأمين اجتماعي خرم آباد خریداری شده است.

 

بهاروند، تصریح کرد: همچنین سه دستگاه سونوگرافي داپلر در بيمارستان هاي كوثربروجرد،نرگس دورود وخرم آباد، يك دستگاه الكتروكمي لومينانس در واحد آزمايشگاه بيمارستان تأمين اجتماعي خرم آباد، آرتروسكوپ، آندوكلونوسكوپ ولاپاروسكوپ از هر دستگاه1 عدد در بيمارستان تأمين اجتماعي خرم آباد خریداری شده است.

 

وی بیان کرد:پس از پيگيري هاي مداوم وطي مراحل متعدد بودجه و موافقت لازم براي تهيه و ورود يك دستگاه MRI پيشرفته با شرايط استقرار آن در بيمارستان خرم آباد و يك دستگاه ماموگرافي ديجيتال و راديولوژي ديجيتال در بيمارستان نرگس دورود فراهم شده و تا پايان نيمه اول سال جاري مراحل راه اندازي آزمايشي و بهره برداري نهائي آن اجرايي خواهد شد.

 

بهاروند، عمده مشکل مراکز مدیریت درمان تامین اجتماعی را نبود پزشکان متخصص دانست و افزود: بستر لازم برای حضور پزشکان متخصص در استان لرستان فراهم است.

 

وی با بیان اینکه محدودیتی در جذب پزشک متخصص نداریم، افزود: حقوق پزشکان متخصصان در مراکز درمانی تامین اجتماعی به روز و برحسب تعرفه روز پرداخت خواهد شد.

 

بهاروند، با بیان اینکه اولویت جذب پزشک متخصص با جراح مغز و اعصاب، چشم و رادیولوژی است، بیان کرد: در جذب متخصص محدودیتی نیست و اگر در هر رشته 10 نفر هم مراجعه کنند آمادگی جذب داریم.

 

وی با اشاره به اینکه مراکز درمانی تامین اجتماعی لرستان چهار سال از نبود پزشک متخصص مغر و اعصاب رنج می برده است،افزود: با پی گیری های به عمل دو پزشک متخصص مغز و اعصاب جذب شده است که به زودی آغاز به کار خواهند کرد.

 

بهاروند، با اشاره به لحاظ شدن استان لرستان به عنوان منطقه محروم از نظر درمانی، بیان کرد: پرداختی ما در خرم آباد 30 درصد بیشتر از مناطق برخوردار و در شهرستان ها از 38 تا 40 درصد بیشتر است.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان، مراجعات کاذب را از دیگر مشکلات تامین اجتماعی دانست و افزود: این مشکل با اطلاع رسانی و آگاهی بخشی رسانه مرتفع خواهد شد.

کد خبر 640917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha