رسالت حوزه هنری ترکیب هنر با اخلاق و دین در جامعه است

امام جمعه یاسوج گفت: آمیختن هنر با اخلاق و دین در جامعه اسلامی نعمتی گرانبهاست و رسالت حوزه هنری که پس از انقلاب ایجاد شد، پرداختن به همین مسئله و رساندن پیام انقلاب به جهان بوده و هست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام سیدعلی اصغر حسینی، امام جمعه یاسوج امروز (13 شهریور) در دیدار جمعی از هنرمندان و پرسنل حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: استان ما در طول تاریخ از سابقه خوبی برخوردار بوده و سوابق مثبتی در دوران صفویه و در جنگ با دولت عثمانی دارد.

 

حسینی با بیان اینکه مردم این استان در برابر هیچ طاغوتی تسلیم نشده و اوج این تسلیم ناپذیری در دوران پهلوی اتفاق افتاد، افزود: مردم این استان تنها در دوران صفویه و جمهوری اسلامی که حکومت های اسلامی و شیعی بودند، سر تسلیم فرود آوردند.

وی با اشاره به سابقه تدریس بهاء الدین کهگیلویه ای یکی از فقهای این استان در شیراز، گفت: ایشان در صنف روحانیت، شاعر و فقیه بود و یکی از فقهای بزرگی بود که در شیراز کرسی تدریس داشت.


حسینی با بیان اینکه طی دوره ای حلقه سوابق استان مفقود شد، افزود: وجود شهرهای قدیم و مکان هایی که اسمشان نشان از قدمت آنها دارد، نشان دهندۀ سابقه کهن این استان است اما ضعف سلاطین قاجار و حکومت مرکزی باعث شد این استان مدتی را در یک حالت بی نام و نشان بگذارند.

 

وی تصریح کرد: به لطف خدا مردم استان در انقلاب جایگاه خود را یافتند و اوج آن در دفاع مقدس بود که رزمندگان ما نقش تأثیرگذاری در جنگ هشت ساله داشتند و در دوران دفاع مقدس هنرمندانه ترین کار را رزمندگان انجام دادند.


امام جمعه یاسوج اذعان داشت: هنرمند کسی است که انتظار خدا از بشر را مجسم کند و کسانی که در خدمت انقلاب بوده و برای انقلاب خدمت کنند، هنرمند هستند.


وی بر تقویت خودباوری در استان تأکید کرد و گفت:کارهای هنری ماندگار و تأثیرگذار است و باید با استفاده از آن به تعالی جامعه کمک کنیم.


حسینی خطاب به هنرمندان  بیان داشت: نباید هیچگاه در فعالیت خود مأیوس شوید بلکه باید قدر هنر و استعداد خود را بدانید.
  

رئیس حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار گفت: در عرصه های مختلف این استان شخصیت ها و چهره های برجسته ای داریم که توانسته اند در سطح ملی و بین المللی بدرخشند.


رضا پارسیان نژاد نیروی انسانی را بزرگ ترین سرمایه استان عنوان کرد و افزود: اگر به نیروهای انسانی استان بها داده شود می توانند ثمرات خوبی برای استان داشته باشند.


وی با بیان اینکه حوزه هنری در جاهایی که خلاء فرهنگی وجود دارد فعالیت می کند، اظهار کرد: از هنر تعزیه در استان غفلت شده بود و هم اکنون در حال احیای این هنر اصیل در استان هستیم.


وی تصریح کرد: هنر باید در خدمت جامعه و مردم باشد و این رویکرد هم اکنون در حوزه هنری وجود دارد و استقبال مردمی چشمگیری از برنامه ها می شود.


پارسیان نژاد گفت: تعامل با بسیج، هیئت های مذهبی در برنامه ها و استفاده از رهنمودهای روحانیت معظم استان در اولویت برنامه های این حوزه است.


معاون فرهنگی حوزه هنری این استان هم در ادامه گفت: 25 جلد کتاب امسال در این حوزه تولید شده است که 3عنوان از این تعداد هفته های آتی رونمایی می شود.


اسحاق آقایی افزود: گردآوری خاطرات رزمندگان، آزادگان و خانواده معظم شهدا از اهم برنامه های این حوزه است که در این راستا کتاب «پایی که جا ماند»خاطرات خودنوشت سید ناصر حسینی پور در مراحل نهایی چاپ است و کتاب خاطرات فتاح محمدی در دست تهیه است.


وی برگزاری جشنواره منطقه ای انتظار، شب های خاطره، همایش اسماء الحسنی، تولید فیلم زندگی شهید طیب را برخی از برنامه های اجرا شده این حوزه عنوان کرد.


معاون آموزش و پژوهش حوزه هنری هم گفت: سالانه 500 هنرجو در رشته های مختلف هنری در این حوزه آموزش می بینند.


علی شامیری، برگزاری تخصصی هنری و حمایت از طرح های پژوهشی و برگزاری اردوهای آموزشی را از فعالیت های این واحد عنوان کرد.


گفتنی است، سید کریم محمدی از جانبازان و آزادگان و همچنین نویسندگان دفاع مقدس استان نیز در این دیدار بر جمع آوری خاطرات دوران دفاع مقدس در این استان تأکید کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 64010

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha