به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، محمد تقی زاده، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، عصر چهارشنبه (14 تیر) در جلسه رونمایی از سایت و آغاز پروژه شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، گقت: یکی از آسیب های اجتماعی که جامعه ما امروزه با آن مواجه است، بازماندن کودکان از تحصیل است.
وی با اشاره به اینکه طبق آمار اعلام شده، بیش از 11 هزار کودک بازمانده از تحصیل در استان وجود دارد که این آمار درست نیست، افزود: با ارتباط مستقیم آموزش و پرورش با هزار نفر از خانواده های این دانش آموزان مشخص شد از بین یک هزار دانش آموز شناسایی شده، 55 نفر مشغول به تحصیل هستند، 320 نفر مهاجرت کردند و 27 نفر فوت شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، اضافه کرد: همچنین 158 نفر استثنایی و 36 نفر بیمار خاص است، 14 نفر مشغول به کار شدند، 2 نفر ازدواج کردند، 52 نفر بدسرپرست هستند و 252 نفر اعلام آمادگی کردند که روند تحصیل خود را در مدارس آغاز کنند.
وی با تاکید بر اینکه تا زمانی که عواملی همچون مسائل اقتصادی، فرهنگی و جغرافیایی رفع نشود می توان به خوبی این کودکان را به چرخه تعلیم و تربیت بازگرداند، تصریح کرد: لازم است دستگاه های اجرایی در بحث شناسایی و جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل با ما همکاری کنند و آموزش و پرورش هم همه تلاش خود را برای حفظ آنها در چرخه آموزش به کار می گیرد.
تقی زاده، خاطر نشان کرد: در حال حاضر در استان هیچ مشکلی برای تعلیم و تربیت دانش آموزان از نظر فضای فیزیکی، منابع انسانی و تجهیزات نداریم و در بسیاری از روستاها حتی یک معلم مشغول آموزش یک دانش آموز است.
غلامرضا صدیق راد، مدیرکل بهزیستی خوزستان، هم با بیان اینکه اطلاعات ما در زمینه آمار کودکان بازمانده از تحصیل کلی و گنگ است، اظهار کرد: استان به مسأله کودکان بازمانده از تحصیل حساس است و تعداد زیادی از سمن ها بدون هیچ چشم داشتی برای کمک مراجعه می کنند.
وی ابراز امیدواری کرد: بتوانیم تا مهر ماه سال جاری کار ثبت نام این کودکان را انجام دهیم و 13 آبان جشن بازگشت به تحصیل این دانش آموزان را برگزار کنیم تا هیچ دانشآموزی به دلیل فقر مالی و فرهنگی از مدرسه رفتن منع نشود.
همچنین محمد صادق کریمی کیا مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان،با اشاره به اینکه کار ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل از یک ماه و نیم پیش آغاز شده، بیان کرد: تلاش ما این است که بتوانیم بازماندگان از تحصیل را شناسایی و تعداد آنها را کاهش دهیم.
نظر شما