سرمایه گذاری در عرصه قلم می تواند کتاب و کتابخوانی را به جامعه بازگرداند

خبرگزاری شبستان: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه جامعه ارتش از کمترین آمار آسیبهای اجتماعی برخوردار است، گفت: اگر امروز در جامعه کتاب و کتابخوانی جایگاهی ندارد نشان دهنده این است که در قلم سرمایه گذاری لازم انجام نشده است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، رضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه ششمین همایش اندیشه و قلم ارتش در جمع خبرنگاران با اشاره به حرکتهای فرهنگی ارتش در سطح ملی گفت: این حرکتها تاکنون در جامعه مطرح شده است امروز کمترین آسیبهای اجتماعی در جامعه ایران در جامعه بزرگ ارتش است و این امر نشان می دهد مجموعه فعالیتهای فرهنگی و قلم و تبیین ارزشهای جمهوری اسلامی در جامعه بزرگ ارتش آثار مثبتی داشته است.

 

وی افزود: از این منظر الگوی عقیدتی سیاسی در ارتش می تواند برای جامعه ملی نیز مورد بهره برداری قرار گیرد جامعه ارتش جامعه ای نجیب و پاک و وفادار به ارزشهای انقلاب است اما جز رسالت ذاتی آنها که پاسداری از مرزهای کشور است در حوزه فرهنگ و قلم نیز اقدامات بزرگی انجام داده اند و حجم بزرگی از انتشارات در کشور متعلق به جامعه ارتش است.

 

وزیر ارشاد خاطرنشان کرد: حضور پررنگ روحانیت در جامعه ارتش ونوع تعامل روحانیت با جامعه ارتش به گونه ای است که ما می توانیم آن را در تمام جامعه نشر دهیم. باید یکبار دیگر با این نگاه که نقش ارتش و عقیدتی سیاسی ارتش در توسعه فرهنگ ملی اثر گذار است مطالعه کنیم در آنجا شاهدیم که کارنامه ارتش بسیار درخشان است و جای تقدیر و تشکر از صاحبان ارتش را دارد.

 

وی با بیان اینکه به جامعه بزرگ ارتش به دلیل جدیت و شهادت و پاسداری از ارزشهای جامعه اسلامی تبریک می گوییم گفت: به فرماندهان و ریاست عقیدتی سیاسی ارتش تبریک می گوییم به دلیل اینکه ما در جامعه ارتش با کمترین آسیبهای اجتماعی مواجه هستیم و از طرف دیگر در سطح ملی خدماتی را که این حوزه ارایه می دهند کمتر بیان شده است به نظر می رسد از طریق فیلم رسانه و نخبگان باید تلاش کنیم رسانه ها مجموعه خدمات را منتشر کنند.

 

وی تصریح کرد: بیش از 600 اثر امروز در این همایش ارایه شد که پیام روشنی دارد و نشان می دهد که ارتش در جامعه نشر کشور حضور دارد ما 83 هزار عنوان کتاب در کشور تولید داریم که در سال ارتش چند هزار اثر در سال تولید می کند و این امر نشان می دهد که بخشی از نشر کشور در اختیار جامعه ارتش است.

 

وی گفت: ما قلم را به عنوان یک ابزار تعریف نکنیم بلکه به عنوان یک گفتمان در جامعه تعریف کنیم قلم بستر توسعه اخلاقی است در جامعه قلم بستر توسعه فرهنگی و زیست فرهنگی است صاحبان قلم انسانهای بافضیلتی هستند که به گردن جامعه حق دارند باید زنجیره ای ناشر، چاپ، توزیع کتاب و کتابخوانی را با هم ببینیم اگر امروز در جامعه کتاب و کتابخوانی جایگاهی ندارد در قلم سرمایه گذاری لازم انجام نشده است.

 

وی گفت: به هر میزانی که ما به مولفان توجه کنیم به صاحبان قلم توجه داشته باشیم می توانیم در جهت توسعه و تعالی فرهنگی در جامعه خدمات موثرتری داشته باشیم.

 

صالحی امیری ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار رسالت ذاتی خود وظیفه فرهنگی را نیز متقبل شده است و از این منظر نگاهی که در ارتش وجود دارد و بر دو پایه توجه به اهداف نظام و اهداف فرهنگی است رویکردی است که طی سه دهه گذشته به درستی در جامعه ارتش پاسخ داده شده است.

 

وی در پاسخ به این سوال که دیروز در مجلس چه خبر بود؟ گفت: سوالات وزارت ارشاد را در خارج از مجموعه عقیدتی سیاسی بپرسید اما در اینجا از اعتماد نمایندگان مجلس نسبت به دستگاه فرهنگ و ارشاد تشکر می کنم پاسخ آنها پاسخ روشنی است که ما باید تلاش بیشتری برای توسعه فرهنگ انجام دهیم پیام مجلس به ما این است که باید تمام ظرفیتهای لازم را در جهت توسعه و تعالی فرهنگ ملی به کار ببریم.

 

وی گفت: باید تکریم بیشترین نسبت به اهالی قلم داشته باشیم اهالی قلم بنیانهای توسعه فرهنگی در جامعه هستند و اگر امروز با چالشی به عنوان کتابخوانی مواجه هستیم در حقیقت محصول کم توجهی به مولفان و صاحبان قلم است و چون صاحبان قلم محرک توسعه فرهنگی در کشور هستند.

 

کد خبر 640014

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha