امیر علی ادیب، مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری انتظار و تخصصی آواها و نغمه های صائین قلعه به خبرنگار شبستان در زنجان گفت: با توجه به اینکه جشنواره قرآنی مدهامتان در سطح مساجد کشور برگزار می شود، باید نسبت به سایر جشنواره ها قوی تر و بهتر برگزار شود.
وی افزود: جشنواره قرآنی مدهامتان اگر کمی منظم و سازمان یافته تر برگزار شود، می تواند در ترویج فرهنگ قرآنی و نشر آن در جامعه بسیار تأثیرگذار باشد.
ادیب عنوان کرد: در سال گذشته با توجه به اینکه امکانات و تجهیزات کانون های فرهنگی هنری مساجد استان پایین تر بود، مرحله استانی این جشنواره به لحاظ فضا و پذیرایی در سطح پایین تری برگزار شد که امیدورایم امسال در شرایط بهتری اجرا شود.
این مقام مسئول با اشاره به نقش کانون های فرهنگی هنری هنری مساجد در جذب جوانان و نوجوانان به سوی فعالیت های قرآنی، ابراز داشت: کانون های فرهنگی هنری مساجد با برنامه ریزی منظم و دقیق و با اجرای برنامه های شاد و جذاب عامل مهمی در جذب جوانان و نوجوانان به مساجد هستند.
وی با بیان اینکه کمبود امکانات و تجهیزات عمده ترین مشکل کانون های مساجد استان زنجان است، ادامه داد: اکثر کانون های فرهنگی هنری استان زنجان به خصوص روستاها از نظر مالی و اقتصادی در حد صفر هستند.
مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری انتظار افزود: با توجه به اینکه جوانان و نوجوانان تنوع طلب و نوگرا هستند، اگر در کانون های مساجد برنامه های متنوع و شاد اجرا نشود به سمت فرقه های انحرافی گرایش پیدا می کنند.
وی ارزش گذاری به امور قرآنی را عامل دیگری برای جذب جوانان و نوجوانان به سوی قران عنوان کرد و بیان داشت: ارزش گذاری به نخبه های قرآنی جامعه از نظر اقتصادی و اجتماعی نیز می تواند عامل مهمی در نشر و توسعه فرهنگ قرآنی در کشور شود.
ادیب ادامه داد: کسی که در زمینه های قرآنی فعالیت می کند باید تمام وقت و انرژی خود را صرف این امور کند و این امر در صورت تأمین منابع مالی زندگی او امکان پذیر است.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه شعار دولت، قرآن محوری است باید امکانات و زیرساخت های آن نیز از سوی دولت تأمین شود ولی متاسفانه در کانون های فرهنگی هنری سماجد استان زنجان این شعار محقق نشده است.
پایان پیام/
نظر شما