طرح گردشگری منطقه تنگ تکاب بهبهان اجرا می شود

خبرگزاری شبستان: استاندار خوزستان، از اجرای طرح گردشگری در منطقه تنگ تکاب بهبهان با سرمایه گذایر بخش خصوصی در استان خبر داد و اظهار داشت: سرمایه گذاری در بخش های گردشگری باید تسهیل شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، شب گذشته (10 تیر) در نشست کارگروه گردشگری استان، با اشاره به تصویب طرح بخش خصوصی در منطقه تنگ تکاب بهبهان گفت: این طرح پس از چند بررسی، اجرا می شود و مطالعات این طرح در مراحل پایانی قرار دارد.

 

وی با بیان اینکه این طرح یک نمونه گردشگری کم نظیر است که با سرمایه گذاری بخش خصوصی به میزان یک میلیارد ريال انجام می شود، افزود: سازمان محیط زیست نسبت به این طرح چند ایراد گرفته و که قابل برطرف شدن هستند.

 

استاندار خوزستان، خاطر نشان کرد: ساخت موزه و محوطه این منطقه را طی دو سال تصویب می کنیم ولی جزئیات آن را باید سازمان برنامه ریزی و معاونت عمرانی بررسی کنند.

 

وی بر تلاش در جهت افزایش طرح های گردشگری و تسهیل سرمایه گذاری در این بخش تاکید کرد و اذعان داشت: در زمینه سرمایه گذاری به علت پتانسیل زیاد استان استعلامات از سازمان های زیادی انجام شود و این موجب کند شدن روند سرمایه گذاری در استان می شود.

 

ضرورت ساماندهی خانه های مسافر

همچنین امید حاجتی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان، از هشت روستای گردشگری در شوشتر، باغملک، مسجدسلیمان، دزفول، لالی و اندیکا در استان خبر داد و عنوان کرد: در این کارگروه باید بیشتر و جامع تر نسبت به نحوه انتخاب روستاها و آثار آن پرداخت.

 

وی به وجود خانه های مسافر اشاره کرد و ادامه داد: راه اندازی این خانه ها یک ظرفیت قانونی است که اشتغالزایی خوبی را به همراه دارد و نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که سازمان میراث فرهنگی نسبت به ساماندهی خانه های مسافر و ارائه طرح و برنامه ریزی های لازم اقدام کند.

 

روستاهای صنایع دستی معرفی شوند

خسرو نشان، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، هم بر معرفی و توجه به روستاهای هدف صنایع دستی تاکید کرد و یاد آور شد: برخی از روستاهای هدف گردشگری استان، دارای شاخص های ویژه و تعیین کننده ای هستند.

 

وی با بیان اینکه خوزستان دارای قابلیت ها و ظرفیت های ویژه ای است، اضافه کرد: روستاهای صنایع دستی یکی از این پتانسیل ها هستند که از جمله آنها می توان به روستای شوکول حاجیوند اندیکا، پامنار دزفول و لیوس شهیون دزفول اشاره کرد که باید به عنوان روستای نمونه معرفی شوند.

 

کد خبر 638953

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha