به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه وبه نقل از فرمانداری سردشت، سرهنگ مصطفی حبیب با بیان اینکه بنیاد حفظ آثار سپاه شهدا نقش شایان توجهی را در فضاسازی و اجرای برنامه های ۷تیر بر عهده داشته است، افزود: تمامی امکانات و تمهیدات لازم برای برگزاری مراسمی درخور شان شهدا اندیشیده شده و آماده برگزاری است.
وی ادامه داد: ایثار، مقاومت و فداکاری مردم سردشت و کشورمان در برابر استکبار جهانی و زورگویان از دلایلی است که به دنیا ثابت کنیم مردم ما خشونت طلب نیستند بلکه خود قربانی آن هستند.
معاون هماهنگ کننده سپاه سردشت و دبیر ستاد گرامیداشت شهدای شیمیایی سردشت، گفت: امیدواریم حاضران در برنامه سفیران خوبی برای انتقال ایثارگری، مقاومت و مظلومیت و بعُد فاجعه شیمیایی سردشت باشند.
فرماندار سردشت نیز در خصوص برنامه های بزرگداشت این روز گفت: محورهای فرهنگی و ورزشی، همایش علمی، فرصت های سرمایه گذاری، و سخنرانی و همدردی از جمله برنامه های گرامیداشت سی امین سالروز بمباران شیمیایی سردشت هستند.
نژاد جهانی با بیان اینکه کشور ما اهمیت زیادی را برای شهدای این مرز و بوم قائل است، اظهار کرد: هدف از اجرای برنامه های ۷ تیر، سالروز بمباران شیمیایی، انعکاس پیام رسای مردم سردشت و ایران در بیان صلح و دوستی برای جهان است.
رئیس ستاد گرامیداشت سالروز بمباران شیمیایی سردشت افزود: علت اصلی بمباران شیمیایی سردشت از سوی رژیم بعث عراق قرار گرفتن این شهرستان در موقعیت استراتژیک و نقش تاریخی آنها در دفاع از مرزهای اسلامی بوده است که به همین خاطر هر ساله یاد و خاطره شهدای ۷ تیر سردشت به شیوه ها و برنامه های گوناگون گرامی داشته می شود.
وی گفت: در این راستا محکومیت تامین سازوکارهای تهیه و تحویل مواد شیمیایی برای رژیم بعث عراق توسط دولت های غربی مدنظر است که همچنان سکوت آنها در برابر این فاجعه ادامه دارد.
وی در خصوص برگزاری متمایز برنامه های امسال در مقایسه با سال های گذشته، بیان کرد: برای نخستین بار در روز ۷ تیر نمایشگاهی از توانمندی ها، ظرفیت ها و فرصت های سرمایه گذاری شهرستان در ورودی شهر سردشت به منظور القای پتانسیل نامحدود سرمایه گذاری در شهرستان با هدف امیدواری، توسعه و پیشرفت برپا می شود.
جهانی ادامه داد: انجمن ها و گروه هایی از شهرهای مرزی و عمقی کشور از روزهای گذشته با کارهای فرهنگی و ورزشی جداگانه به نوعی سالروز بمباران شیمیایی سردشت را گرامی داشته اند و همچنین در ۷ تیر نیز حضور در مزار شهدا، برنامه شب شعر، افتتاح موزه صلح و هشت سال دفاع مقدس و همچنین روز بعد از آن رالی صلح از تهران به مقصد سردشت، و برگزاری همایش علمی تحلیل این فاجعه از جوانب بین المللی و اثرات کوتاه مدت و بلندمدت آن از دیگر برنامه ها هستند.
وی در رابطه با حضور مقاماتی از اقلیم کردستان عراق و از هیئت دولت کشور اسلامی ایران بیان کرد: احتمالا یکی از وزرای دولت کشورمان با رویکرد توسعه زیربنایی و کارشناسی و همچنین یک وزیر از اقلیم کردستان در سردشت حاضر شوند و انجمن دفاع از حقوق مصدومین شیمیایی نیز کسانی را که علاقمند به حضور هستند دعوت کرده است.
فرماندار سردشت به المان میدان قدس “سه رچاوه” اشاره کرد و گفت: این میدان در وضعیت نابسامانی به سر می برد و به دلیل اینکه یکی از نقاط اصلی بمباران شیمیایی بود بازسازی و زیباسازی آن متناسب با شان شهدا و گویایی این واقعه در دستور کار قرار گرفت.
نظر شما