حجت الاسلام علی صدوقی، کارشناس معارف دینی در گفت و گو با خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان ضمن تاکید بر لزوم حفاظت از دستاوردهای ماه مبارک رمضان اظهار کرد: به یاری خداوند ماه مبارک رمضان به پایان رسید این ماه نورانی برای ما برکات فراوانی داشت از جمله این که برنامه ما را برای ادامه زندگی تنظیم کرد.
وی افزود: برای این که بتوانیم آثار پربرکت این ماه را در نفس زندگی روزمره خود جاری کنیم لازمه اش این است به این باور برسیم که ماه رمضان استارت و شروعی بود برای تنظیم شخصیت ما تا رمضان آینده. لذا ما انرژی لازم را گرفته ایم و باید تلاش کنیم تا این انرژی از بین نرود.
کارشناس مهدوی تصریح کرد: از آن جا رابطه و عناد شیطان با ما یک رابطه مستمر و دایمی است و منقطع نیست، لذا از روز عید فطر، تمام تلاش او در این جهت است که این ذخیره ای را که ما در طول ماه مبارک رمضان جمع آوری کرده ایم از ما گرفته و این انرژی را نابود کند. پس ما باید با توکل به خدا و توسل به ائمه معصومین علیهم السلام از این انرژی پاسداری کنیم.
حجت الاسلام صدوقی در بیان راهکارهای پاسداری از این ذخیره گفت: لازمه پاسداری کردن از این انرژی آن است که در هفته یک روز و هر روز 3 ساعت تمرین کنیم که به گونه ای زندگی کنیم که امام مان دوست دارد. ما عید فطر را جشن می گیریم چون عید فطر از ما حجاب زدایی می کند؛ حجاب نفس، حجاب های شیطان، حجاب دنیا، حجاب سخنان مردم و ... را از ما دور می کند و ما تحت تاثیر این عوامل بازدارنده رشد نیستیم. پس باید مراقب باشیم دوباره این عوامل وارد زندگی ما نشود و حریم زندگی ما را تحت الشعاع قرار ندهد لذا دائما باید مراقبت کرد.
کارشناس مرکز تخصصی مهدویت تاکید کرد: سه ساعت در روز که پیش تر به آن اشاره کردیم یعنی در هفته یک روز، آن هم شلوغ ترین روز و در آن روز شلوغ ترین ساعات را انتخاب و تلاش می کنیم که در آن بازه زمانی بر اساس رضایت امام مان زندگی کنیم. مراقب باشیم، درست معاشرت کنیم، درست غذا بخوریم، خواب مان را تنظیم کنیم و... در مجموع نظام زندگی خود را به گونه ای تنظیم کنیم که امام مان از ما راضی باشد.
صدوقی خاطرنشان کرد: این حرکت بنیادین و اساسی می تواند پاسداری خوبی را در حریم زندگی ما تا ماه رمضان آینده به وجود آورد. ما در ماه مبارک رمضان حجاب زدایی کردیم تا بتوانیم عاقلانه، عالمانه و منتظرانه زندگی خود را تا رمضان آینده نظام بخشیم. اگر اینگونه شد زیبایی، نشاط، طراوت و تمام صفات ارزشمند و متعالی را در زندگی تجربه خواهیم کرد.
نظر شما