به گزارش گروه مهدویت خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین رحیم کارگر، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در کانال آینده نگاری ایرانیان می نویسد:
متاسفانه به رغم گذشت بیش از یازده قرن از غیبت امام زمان(عج)، هنوز نتوانسته ایم نسبت و رابطه خود را با ظهور و انتظار، به درستی و به صورت منطقی مشخص کنیم و به همین جهت همواره در دام افراط و تفریط و یاس و هیجان و تعجیل و حیرت گرفتار می شویم! همان طور که پیش تر نوشتیم ما دو آینده در پیش رو داریم :
1- ظهور و تحقق آن: (که این مطلوب ترین و بهترین و زیباترین وضعیتی است که می توانیم آن را درک کنیم)
2- عدم ظهور و طولانی شدن آن (که این در دست ما نیست و به همین جهت باید در این صورت بدانیم که چه کارها و وظایف دشواری داریم).
ما خیلی کارها می توانیم انجام بدهیم که هم عرض بوده و نافی همدیگر هم نیستند ... ما همان طور که منتظریم، می توانیم مصلح هم باشیم! همان گونه که بر انتظار درست پافشاری می کنیم، می توانیم زمینه ساز ظهور هم باشیم. همان طور که آرزوی اصلاح و نجات جهان به دست امام زمان(عج) را داریم، خودمان نیز می توانیم دست به اصلاح گری بزنیم و در هدایت و اصلاح جامعه بکوشیم و... مهم این است که بدانیم در موقعیت های مختلف، یک سری اصول و قواعد را بر رفتار خود حاکم کنیم و از یکجانبه نگری و تک بعدی بودن بپرهیزیم.
به همان اندازه که مشتاق ظهوریم، باید مشتاق طهور هم باشیم؛ یعنی ظهور را وسیله طهارت و پاکی خود قرار دهی؛ نه وسیله سرگرمی و معجزه و...!!
به همان میزان که عشق امام زمان(عج) را داریم، باید به همان میزان هم عمل امام زمانی داشته باشیم.به همان ترتیب که برای ظهور روز شماری می کنیم، برای اصلاح و سعادت خود هم روز شماری کنیم.
به همان اندازه که دغدغه زندگی در عصر ظهور را داریم ، باید به همان اندازه دغدغه نحوه زندگی درست در عصر غیبت کبری را داشته باشیم.
به همان میزان که از نشانه های ظهور صحبت می کنیم، باید به همان میزان از نشانه های منتظر واقعی و جامعه منتظر صحبت کنیم.... باید بین انتظار و ظهور رابطه و پیوند درستی برقرار کنیم.
درست است که عصر ظهور، تنها راه نجات ماست؛ اما در صورتی که در زمانه ما محقق نشد، باید بدانیم که چگونه همین انتظار می تواند الهام بخش و طریق نجات ما باشد. اگر نتوانستیم عصر ظهور را درک کنیم، باید بتوانیم زیبایی های آن را تا حد امکان و میسور درک کنیم. پازل انتظار منظومه ای از باورها، ارزش ها، رفتارها، برنامه ها و اقداماتی است که باید در موقعیت های مختلف، به آنها توجه کنیم و بر مدار آن، زندگی خود را تنظیم نماییم.باید کمک کنیم شر نفاق و وادادگی و تسلیم و تزویر را از کشور بزداییم و موانع ظهور را ریشه کن سازیم وگرنه خود ما هم یا از ساکتین خواهیم بود یا ناصالحین...
نظر شما