به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، سیدهادی حسینی بیدار، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در جمع خبرنگاران گفت: جمعیت شهری استان تحت پوشش 100 در صدی خدمات آب هستند و 414 هزار انشعاب آب در استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه 24 باب ایستگاه پمپاژ در استان وجود دارد، افزود: 175 حلقه چاه، دو حلقه چشمه ، دو رشته قنات و 79 باب مخزن تأمین آب شرب مردم را انجام می دهد .
وی تصریح کرد: سالانه 94 میلیون متر مکعب آب در همدان تولید میشود که از این میزان 73 میلیون متر مکعب در سال مورد مصرف قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان خاطرنشان کرد: طول خط انتقال آب 458 کیلومتر، سرانه تولید 230 لیتر در شبانه روز و سرانه مصرف 160 لیتر در شبانه روز است.
حسینی بیدار با بیان اینکه تعداد ایستگاه های پمپاژ فاضلاب ۸ ایستگاه است، ابراز داشت: همچنین ۱۲ شهر استان همدان دارای انشعاب فاضلاب بوده و ۸ تصفیه خانه نیز درحال بهره برداری است.
وی گفت: 80 درصد مردم همدان الگوی مصرف آب را رعایت می کنند که باید تلاش شود رعایت این الگو به 100 در صد برسد.
وی عنوان داشت: تولید آب در استان در گذشته یک هزار و 900 لیتر در ثانیه بود که به یک میلیون و 600 هزار لیتر در ثانیه رسیده است.
وی با اشاره به اینکه برای تولید یک لیتر در ثانیه آب به 300 میلیون تومان اعتبار نیاز است، ابراز کرد: 6 درصد آب در شرب، دو درصد در صنعت و 92 درصد در کشاورزی مصرف میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه 40 میلیارد تومان مطالبات داریم، افزود: در بخش فاضلاب 24 میلیارد تومان و در آب شرب 15 میلیارد تومان طلب داریم.
حسینی بیدار از انتقال 280 لیتر در ثانیه پساب فاضلاب شهر همدان به نیروگاه شهید مفتح خبر داد و خاطرنشان کرد: به محض اطلاع نیروگاه در صورت عدم کیفیت، پساب منتقل نخواهد شد که این امر به ندرت اتفاق می افتد.
نظر شما