اجرای طرح ملی تاب آوری اجتماعی در خراسان جنوبی/  مرکز رشد و شتاب دهی کسب و کار زنان راه اندازی شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی بیان اینکه بانوان برای ورود به بخش کارآفرینی ترس دارند، گفت: باید مرکز رشد و شتاب دهی کسب و کار زنان با هدف ایجاد انگیزه و آگاهی‌بخشی به بانوان راه اندازی شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، نخستین کارگروه تخصصی زنان و خانواده استان خراسان جنوبی امروز (30 خرداد) با دستور کار ارائه برنامه تقویت جوامع محلی و کاهش بیکاری زنان با موضوع توزیع عادلانه فرصتها، منابع و امکانات، ارائه گزارش طرح تاب آوری اجتماعی، ارائه برنامه ده گانه مصوب حوزه زنان در راستای اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال و ارائه برنامه های گرامیداشت هفته عفاف و حجاب در سال جاری برگزار شد.

 

نفیسه نخعی، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی در این جلسه با بیان اینکه طرح ملی تاب آوری اجتماعی از سال 94 آغاز شده و یکی از مهمترین برنامه های معاونت دفتر امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری در کشور است، گفت: اجرای این طرح موجب افزایش قدرت تحمل و سازگاری فرد در برخورد با مشکلات می شود.

 

وی با اشاره به اینکه این طرح ملی توان افزایی و تاب آوری اجتماعی بانوان با هدف توان افزایی و توانمندسازی گروه‌های در معرض آسیب دارای دو فاز اصلی است، افزود: در مرحله اول این طرح 50 تسهیل گر در دو کارگاه آموزشی شرکت کردند و 30 نفر دیگر نیز در لیست انتظار هستند که بعد از ماه رمضان برای آنان کلاس آموزشی برگزار خواهد شد.

 

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: در مرحله بعد این کارشناسان (تسهیل گر) با حضور در جوامع در معرض آسیب، آموزش های مورد نیاز و لازم را به زنان و خانواده های در معرض خطر ارائه می کنند.

 

نخعی با تاکید بر اینکه اشتغال یکی از دغدغه های اصلی حوزه زنان دانست و بیان کرد: علی رغم وجود بسیار زنان فارغ التحصیل دانشگاهی اما متاسفانه نگاه آنان تنها به اشتغال دولتی است در حالی که می توانند کارآفرینان خوبی باشند.

 

وی با بیان اینکه بانوان برای ورود به بخش کارآفرینی ترس دارند، گفت: باید مرکز رشد و شتاب دهی کسب و کار زنان با هدف ایجاد انگیزه و آگاهی‌بخشی به بانوان راه اندازی شود.

 

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی افزود: در مرکز رشد و شتاب دهی کسب و کار زنان می توان برای ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی ، مشاوره های تخصصی درباره امور کسب و کار ، بازاریابی، انتقال دانش و اطلاعات مورد نیاز برای راه اندازی مشاغل خصوصی، شناسایی و رفع موانع فعالیت های اقتصادی بانوان راهکار داده شود.

 

نخعی تاکید کرد: باید فارغ التحصیلان دانشگاهی را با راه اندازی مرکز رشد به سمت کارآفرینی هدایت کنیم.

 

وی بر اجرای بندهای قانون مشاغل خانگی نیز تاکید کرد و ادامه داد: باید بازارچه و مرکز دائمی عرضه محصولات برای تامین بازار محصولات تولیدی زنان سرپرست خانوار راه اندازی شود که در شهرهای بیرجند، سرایان، بشرویه و قاین در حال پیگیری است.

 

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی  در پایان عنوان کرد: یکی از مشاغل آینده بانوان می تواند اقامتگاه های بوم گردی و توسعه صنایع دستی باشد.

کد خبر 636964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha