به گزارش خبرنگار شهری شبستان، سیصد و پنجاه و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با حضور پیرحسین کولیوند، سرپرست اورژانس کشور برگزار شد.
پیرحسین کولیوند، سرپرست اورژانس کشور در جلسه علنی شورای شهر تهران با اشاره به عملکرد اورژانس گفت: با حمایتهای انجام شده توانستیم در سال 96 اورژانس را از اداره به سازمان ارتقا دهیم.
وی با اشاره به اهداف استراتژیک و عملیاتی اورژانس کشور خاطرنشان کرد: با توجه به جمعیت 12 میلیونی تهران باید به ازای هر 16 هزار نفر یک پایگاه اورژانس ایجاد شود، بنابراین باید تعداد مراکز فوریت های پزشکی زیادی در تهران احداث کنیم.
کولیوند از شهرداری تهران خواست تا فوریت های پزشکی را در مبلمان شهری مورد توجه قرار دهد و افزود: علیرغم اضافه شدن 100 دستگاه آمبولانس در سطح شهر تهران همچنان با کمبودهای زیادی مواجه هستیم.
سرپرست اورژانس کشور با بیان اینکه 20 درصد ماموریت های اورژانس به صورت استاندارد انجام می شود، افزود: در حال حاضر 158 ایستگاه اورژانس و 11 پایگاه نیز در ایستگاه های آتش نشانی ایجاد شده است.
وی با اشاره به ایجاد دو پایگاه اورژانس در مترو اظهار داشت: با هماهنگی هایی که انجام داده ایم قرار است در تمام ایستگاه های مترو یک پایگاه اورژانس داشته باشیم.
کولیوند با اشاره به فعالیت 1500 نیروی انسانی در اورژانس گفت: مدت زمان رفت و برگشت در ماموریت های اورژانس حدود 2.5 تا 3 ساعت طول می کشد و باید تلاش کنیم تا مدت زمان امدادرسانی کوتاه شود.
سرپرست اورژانس کشور ترافیک را عامل اصلی طولانی شدن مدت زمان رفت و برگشت در ماموریت های اورژانس عنوان کرد و افزود: آمبولانس های اورژانس را تجهیز کردیم تا در صورت سکته حاد قلبی در داخل آمبولانس نوار قلبی گرفته شود و بلافاصله به بیمارستان ارسال شود تا بیمار در اعزام به بیمارستان مستقیم در اتاق عمل پذیرش شود که با این اقدام تعداد فوتی ها و عارضه های قلبی کاسته می شود به طوری که با این اقدامات انجام شده 800 نفر از مرگ حتمی نجات پیدا کردهاند.
کولیوند با بیان اینکه در سکته های مغزی اگر در مدت سه و نیم ساعت اقدامات لازم انجام شود با تزریق یک دارو از بروز عوارض سکته و فوت به بیمار جلوگیری خواهد شد، افزود: تلاش کرده ایم تا به ناشنوایان نیز خدمات ویژه اورژانسی ارایه کنیم.
کولیوند اورژانس هوایی را یکی از کمبودهای اورژانس عنوان کرد و گفت: در حال حاضر 2 بالگرد اورژانس در تهران وجود دارد اما پد بالگرد نداریم تا بالگردهای اورژانس بتوانند روی آن فرود آیند.
وی با بیان اینکه 16 هزار نفر از طریق بالگرد نجات یافته اند، افزود: 80 درصد بیماران تحت عمل جراحی بهبود یافته اند.
سرپرست اورژانس کشور با اشاره به ضرورت ایجاد پدهای بالگرد برای خدمات رسانی بهتر به بیماران خاطرنشان کرد: می توانیم در اتوبان ها، مراکز بزرگ، ورزشگاه ها و برج ها پدهای بالگرد ایجاد کنیم.
کولیوند از شورای شهر درخواست کرد تا برای استقرار موتور آمبولانس و پدهای بالگرد مکانی اختصاص دهند.
سرپرست اورژانس کشور با اشاره به خریداری 200 دستگاه موتورآمبولانس اظهار داشت: ترافیک موجود در تهران مانعی است که آمبولانس ها را در زمان مقرر به محل ماموریت نمی رسند بنابراین موتورآمبولانس ها می توانند در ساعات پیک ترافیک مدت زمان امدادرسانی را کاهش دهند.
نظر شما