محمدجواد ابراهیمی زاهد، کارشناس فرهنگی هنری دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اوقات فراغت را فرصتی مغتنم به منظور فراهم آوردن بستری مناسب برای جذب حداکثری نوجوانان و جوانان به برنامه های کانون های فرهنگی هنری مساجد دانست.
وی افزود: این امر محقق نمی شود مگر با برنامه ریزی جامع و دقیق، استفاده از تمام ظرفیت ها، تنوع بخشی به فعالیت ها و برنامه ها و نیز اهتمام نسبت به اجرای فعالیت های شادی آفرین و نشاط آور در پرتو آموزه های دینی؛ بر این اساس برنامه ها و فعالیت های ارائه شده باید به گونه ای باشد که افراد با میل، انگیزه و اشتیاق درونی خود در یکی از محورهای مرتبط با فعالیت های تابستانی کانون ها شرکت کنند.
ابراهیمی زاهد با تأکید بر اینکه نتیجه این ارتباط پربرکت باید افزایش معلومات دینی و فرهنگی باشد؛ افزود: سیاست، رویکرد و مبنای برگزاری طرح اوقات فراغت در کانون های فرهنگی هنری مساجد، مختلف و با محوریت همدلی و همزبانی و بسترسازی و ایجاد فضای روانی اجتماعی جهت شروع یک حرکت جریان ساز فرهنگی با تکیه بر داشته ها و برنامه ریزی های ویژه جهت خود کفایی فعالیت ها وبرنامه های فرهنگی با رویکرد جهادی است.
وی به افتتاحیه طرح اوقات فراغت سال ۹۶ همزمان با هشتمین روز از ماه مبارک رمضان در حاشیه جشن گلریزان و با همکاری صداوسیمای مرکز استان اشاره و تصریح کرد: آغاز برنامه ها و فعالیت های اوقات فراغت به مناسبت عید سعید فطر (پنجم تیرماه) و اختتامیه به مناسبت دهه ولایت در فاصله زمانی (10 تا 18شهریور ماه ) پیشنهاد شده و گزارش ها، حداکثر تا ۳۰ شهریور باید به این دبیرخانه ارسال شود.
کارشناس دبیرخانه کانون های مساجد استان کرمان با اشاره به برنامه های حمایتی اوقات فراغت گفت: برنامه ریزی و مدیریت برگزاری دوره ها، طرح ها و برنامه های مختلف(فرهنگی، هنری، قرآنی، آموزشی، پژوهشی، علمی، فنی و حرفه ای، ورزشی و اردویی) برنامه های جنبی با استفاده از ابزارهای مختلف تبلیغاتی و ایجاد انگیزه با توجه به پتانسیل ها و ظرفیت های محله و همچنین است.
وی اظهار داشت: مدیران مسئول کانون ها باید نسبت به هماهنگی فضای آموزشی، هماهنگی اساتید مربوطه، تبلیغات و اطلاع رسانی طرح با نام«آسمانی ها» مدیریت برگزاری مناسب دوره ها طبق اهداف تعریف شده در کتاب «رهنامه آسمانی ها» اقدام کنند.
نظر شما