عده  زیادی از زنان آسیب دیده معلول ندانم کاری مسئولان هستند

خبرگزاری شبستان: رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: مسئولان باید در مورد آسیب های اجتماعی حساس شوند زیرا عده زیادی از زنان آسیب دیده معلول ندانم کاری مسئولان در همه بخش های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام قاسم عبداللهی، رئیس کل دادگستری استان مرکزی امروز(28خرداد) در نشست خبری که به مناسبت هفته قوه قضاییه برگزار شد، با تاکید بر لزوم رسیدگی به وضعیت زنان آسیب دیده گفت: بحث زنان آسیب دیده حتی اگر یک مورد هم باشد برای نظام جمهوری اسلامی ایران برازنده نیست و باید به این مهم پرداخته شود که چرا یک زن برای تامین نیازهای مادی خود مجبور به تن فروشی شود؛ مسئولان باید حساس شوند زیرا عده ای زیادی از زنان آسیب دیده معلول ندانم کاری مسئولان در همه بخش های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی هستند.

 

وی به حساس کردن جامعه  و آسیب های موجود در آن توسط اصحاب رسانه تاکید کرد و افزود: باتوجه به اینکه بنیان نظام جمهوری اسلامی ایران بر مبنای مردم‌داری است نباید اجازه دهیم قشری از زنان جامعه که دستشان بجایی نمی‌رسد، برای امرار معاش و گذران روزمره خود مورد آسیب قرار گیرند.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه ممکن است تعدادی از دادستانی های شهرستان های استان به حوزه قضایی عمومی تبدیل شود، ادامه داد: پیگیری، تحقیق و تعقیب از وظایف دادستان است.

 

رئیس کل دادگستری اظهار کرد: یکی از مباحث مهم در استان، پیشگیری از جرائم خاص است، شهرستان های استان هم باید به مبحث جرائم خاص حساسیت ویژه داشته باشند، مخصوصا در شهرستان هایی که در این زمینه افزایش داشته اند

 

حجت الاسلام عبداللهی افزایش 47درصدی مشروبات الکی و 22درصدی کشفیات مواد مخدر و را شایسته کشور اسلامی ندانست و گفت: این مبحث بسیار مسئله نگران کننده ای است که می طلبد جامعه شناسان و روانشناسان روی این آسیب ها تفکر کنند.

 

 

وی همچنین از دستگیری عاملان تیراندازی پارک باهنر اراک در شهریار خبر داد و گفت: از ساعات اولیه تیراندازی در پارک جنگلی شهید باهنر اراک در بامداد روز پنجشنبه ۲۵خردادماه، عملیات شناسایی و دستگیری متهمان در دستور کار دستگاه قضایی استان و نیروی انتظامی قرار گرفت، که پس از انجام تحقیقات مقدماتی، مخفیگاه عاملان این جنایت که دو نفر بودند شناسایی شد و عملیات دستگیری این متهمان کلید خورد که پس از تعقیب و گریز پلیس استان، سرانجام با همکاری نیروی انتظامی شهرستان شهریار دستگیر شدند.

 

حجت الاسلام عبداللهی افزود: سالم سازی زندان‌ها و مدیریت این مجموعه با نهضت یادگیری و ارتباط با قرآن ویژه مددجویان از مجموعه طرح‌هایی برای آموزش احکام و قران در بین زندانیان است که هم اکنون در این راستا 130مربی شمغول به فعالیت و آموزش آموزه های قرآن کریم بین زندانیان هستند.

 

رئیس کل دادگستری جرایم انتخاباتی را 51 پرونده ی ثبت و ضبط شده در دادگستری برشمرد و گفت: از این تعداد 5 فقره منجر به کیفر خواست شده و مابقی گزارشات ناقص هستند.

 

وی افزود:  212 شعبه در کل استان مرکزی وجود دارد منهای سرپرستی و اظهار نظر اعم از دادسرا و دادگاه تجدید نظر، 137 شعبه حل اختلاف، 170موسسه داوری در استان وجود دارد که موسسات مستقل هستند همچنین مراکز مشاوره که به جز سه مرکز که با همکاری بهزیستی فعالیت می کنند و دارای مجوز هستند مابقی ارتباطی به قوه قضاییه ندارند.

 

این مقام واحدهای مددکاری اجتماعی از چند جهت یکی تشکیل پرونده شخصیت که طبق آیین های جدید در مورد اطفال و جرایم سنگین نیاز به پرونده شخصیت دارند و دیگری از لحاظ روان شناسی که نتایج آن روی میزان مجازات تاثیر دارد بسسار مهم هستند.

 

در سال 95 کل ورودی های دادگستری 231هزار و 960پرونده بود و خروجی های منتهی به رای و مختومه 227 هزار و 96 فقره و موجودی دادگستری 53هزار و 147 فقره بوده است که نسبت به سال 94 هم ورودی ها هم خروجی ها افزایش داشته است.

 

در پایان رئیس کل دادگستری به سوالات خبرنگاران مبنی بر مسئولیت آلودگی هوای اراک، جرایم انتخاباتی، معایب اعدام در ملا عام، تخطی از قانون در اجرای آتش به اختیار، تخلفات شبکه های مجازی، بازداشت چند نفر از فعالان ستادهای انتخاباتی پاسخ داد.

 

کد خبر 636488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha