به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، محمدعلی محمدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان امروز (24 خرداد) در جلسه ستاد مقاومتی استان در سالن اجتماعات استانداری گیلان با تاکید بر واگذاری پروژههای نیمهتمام دستگاههای اجرایی اذعان کرد: با مطالعات انجام شده، یک هزار و 605 پروژه دستگاههای اجرایی استان، میتوانند به بخش خصوصی واگذار شوند.
وی با بیان اینکه از این تعداد 267 پروژه استانی شناسایی و معرفی شد افزود: طبق دستورالعمل کشوری باید در گیلان 105 پروژه نیمهتمام دولتی به بخش خصوصی واگذار شود که با شناساییهای انجام شده 267 پروژه قابلیت واگذاری دارند.
محمدی شناسایی پروژهها را وظیفه دستگاههای اجرایی دانست و اظهار کرد: پروژههای خودگردان در اولویت قرار دارند که باید از سوی دستگاههای اجرایی معرفی شوند.
وی با بیان اینکه پروژههای معرفی شده مغایرتی با سایر پروژهها ندارد افزود: دستگاهها میتوانند پروژههای مورد نظر خود را معرفی تا مطالعات برآن انجام شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با اشاره به پایلوت شدن گیلان در طرح تدوین برنامه اجرایی اشتغال در سال جاری اذعان کرد: طرحهای اشتغالزا به تهران ارائه و تیر سال جاری مسئولان بانکها و نمایندگان وزارتخانهها به استان دعوت شده تا به صورت جدی مسئله اشتغال را حل کنیم.
وی ادامه داد: اجرای این طرح بر دو محور تکمیل طرحهای نیمهتمام و ایجاد کسب و کار جدید است.
در ادامه غلامعلی جعفرزاده، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی خواستار ارائه گزارش عملکرد اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی به نمایندگان جهت پیگیری مطالبات شد.
وی با تاکید بر حوزه دانش بنیان افزود: این حوزه مورد تاکید سیاستهای ابلاغی رهبری است که باید بدان پرداخته شود و یکی از چهار محور شاخص این حوزه است.
نظر شما