قرائت قرآن در شب‌های قدر در مساجد مهم تلقی  شود

خبرگزاری شبستان: مدیر ناحیه شهید بهشتی مرکز رسیدگی به امور مساجد بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت مساجد در شب های قدر، تاکید کرد و گفت: قرائت قرآن در شب‌های قدر در مساجد مهم تلقی شود.

حجت الاسلام محسن کرمانی در گفت و گو با خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان،  بر لزوم بهرهگیری از ظرفیت مساجد در شبهای قدر برای جذب جوانان به این خانه‌های خدا تاکید کرد و گفت:باید از این زمان برای ترویج معارف دینی به خوبی استفاده کرد، بخش عظیمی از جوانان، با حضور در اماکن مذهبی، سعی دارند، نهايت بهره را از شب های قدر ببرند، بنابراین با برنامهریزی برای انجام فعالیتهای مختلف فرهنگی ـ مذهبی و بهرهگیری از حضور وسیع قشر جوان، میتوان بسیاری از کارهای فرهنگی مورد نظر را انجام داد و به گونهای برنامهریزی کرد که حضور مردم در مساجد در طول سال استمرار یابد.

 

وی با اشاره به اهمیت مراجعه به قرآن در ماه مبارک رمضان، بیان کرد: یکی از شرافتهای شبهای قدر به نزول قرآن است، از این رو یکی از مسائل مهمی که در این شبها باید مورد توجه قرار گیرد، قرائت قرآن در  مساجد است.

 

مدیرناحیه شهید بهشتی مرکز رسیدگی به امور مساجد، اظهار کرد: ماه مبارک رمضان ماه میهمانی خدا است و باید با حضور در مساجد نسبت به احیای مهمترین رکن دینی که همان نماز است، تلاش کنیم بر این اساس لازم است تا با بهرهگیری از فرصت این ماه و با ایجاد امکانات متنوع فرهنگی و دینی در جهت ارتقای دانش دینی جوانان و نوجوانان به نحوی موثر عمل کنیم.

 

کرمانی با اشاره به اینکه باید به مسجد به عنوان خانه خدا و اول مکانی که وقتی نبی خدا (ص) وارد مدینه شد اقدام به ساخت آن کرد، توجه شود، گفت: وقتی مسجد پایگاه عبادت، معنویت و جهاد به شمار آمد و چنین فعالیت‌هایی حول محور مسجد شکل گرفت، خود به خود در آن جاذبه نیز ایجاد می‌شود، بنابراین ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر زمینه‌ای مساعد و امکانی خوب برای ایجاد این نگاه و نگرش هستند.

 

وی افزود: لازمه پیوند مستمر مردم با مساجد و اینکه حضور مقطعی آنان در این خانه‌های خدا تبدیل به حضوری مستمر شود، این است که برای مردم، حالتی شناختی و گرایشی  ایجاد شده باشد، یعنی فرد جایگاه مسجد را برای خود، خانواده و جامعه، جایگاهی ویژه، لازم و متعالی احساس کند و از طرفی میل، شوق و رغبت حضور در مسجد در دل او وافر شود.

 

مدیرناحیه شهید بهشتی مرکز رسیدگی به امور مساجد، با اشاره به تاثیر ماه مبارک رمضان در تقویت روحیه معنوی مردم و نقش مساجد در این زمینه، خاطر نشان کرد: حضور مردم در مساجد در ماه رمضان به نسبت سایر ایام سال رونق مضاعفی دارد، اما ادامه این روند نیازمند برنامه‌ریزی در مساجد است، اگر مساجد در طول این ماه مبارک، مملو از حضور مردم است و به ویژه در طول شب‌های قدر این حضور دو چندان می‌شود باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که این روند ادامه دار باشد.

 

کرمانی اظهار کرد: مراسم و سخنرانیهای مختلفی که در این شبها در سطح مساجد برگزار میشود همگی برای جلب توجه مردم به خدا است، از این رو طرح مباحث دینی در منابر مساجد در طول این شبها از اهمیت ویژهای برخوردار است.

 

وی گفت: یکی از زیباترین صحنه‌هایی که در ماه رمضان خلق می‌شود، حضور گسترده مؤمنان در نمازهای جماعت و نشستن پای منابر و موعظه‌های خطیبان دینی است، بنابراین باید همراه با برگزاری برنامه‌های متنوع در فضای دلنشین و جذاب مساجد، برای پر کردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان نیز تلاش کرد.

 

 

 

کد خبر 635241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha