حجت الاسلام سید محمدرضا میرتاجالدینی، معاون پارلمانی دولت دهم با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در بیست و پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار سرویس قرآن و معارف اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن از کارهای خوب و لازمی است که هرساله هم برگزار می شود و فرصت معنوی برای جامعه محسوب می شود و پدیده علمی، فرهنگی و معنوی است.
وی با بیان اینکه باید از نمایشگاه قرآن حمایت و پشتیبانی شود، افزود: تازه های نشر، رسانه های دیجیتال و ... در حوزه قرآن باید در این نمایشگاه برای مردم ارائه شود.
میرتاج الدینی با بیان اینکه نمایشگاه قرآن از لحاظ رسانه ای و تبلیغی، ضعیف است و جایگاه خود را از لحاظ تبلیغی پیدا نکرده است، افزود: علی رغم اینکه این نمایشگاه در ماه رمضان، ماه قرآن برگزار می شود و زمینه در این ماه برای فعالیت های قرآنی مناسب است، تبلیغات خوبی را شاهد نیستیم و لازم است برنامه ریزی رسانه ای و تبلیغی خوبی ایجاد شود و صداسیما، فضای مجازی و تبلیغات شهری برای اطلاع رسانی و تبلیغات در این زمینه به میدان بیایند.
معاون پارلمانی دولت دهم با بیان اینکه برای حضور مسئولان مختلف بویژه نمایندگان، اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس و ... مسئولان نمایشگاه بررسی و اقدام کنند، گفت: این حضور مسئولان می توانند همراه با بعد خبری و اطلاع رسانی شود.
وی اضافه کرد: مسئولان برگزاری نمایشگاه با هماهنگی مساجد، مدارس و مجموعه های فرهنگی مختلف، برای تور بازدید از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برنامه ریزی کنند.
میرتاج الدینی در پاسخ به این سوال که مفاهیم قرآنی برای شعار سال 96؛ اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال چه نقشی می توانند ایفا کنند، افزود: اقتصاد مقاومتی یک راهبرد است و امام حسن(ع) می فرماید؛ «برای دنیایت آنچنان کار کن که گویا همیشه در این دنیا خواهی ماند و برای آخرتت چنان تلاش کن که گویی آخرین روز عمرت است» و این نشان می دهد که مسلمانان برای حوزه های عمرانی و آبادانی هم باید تلاش کنند.
معاون پارلمانی دولت دهم با بیان اینکه انسان قرآنی باید این رویکرد را داشته باشد که کار، کوشش، تلاش، عمران و آبادی مطلوب قرآن است، افزود: در مقابل این ویژگی های تنبلی، بی حالی و رهاکردن کارها از منظر قرآن نکوهیده است.
وی خاطرنشان کرد: یک انسان قرآنی در مسیر معنوی با نور قرآن پیش می رود و در مسیر دنیایی نیز به دنبال عمران و آبادی است.
نظر شما