کاهش ساعت كار ادارات هرمزگان در روزهای پیک بار مصرف برق

خبرگزاری شبستان: استاندارهرمزگان به تصمیم شورای هماهنگی مدیریت بحران استان برای کاهش ساعت كار ادارات اشاره کرد وگفت: باتوجه به درپیش بودن فصل تابستان، براساس پیش بینی هواشناسی در روزهای بسيارگرم و اوقات پیک بار مصرف برق، ساعت کار ادارات کاهش می یابد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، دکتر جاسم جادری در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان هرمزگان با اشاره به خشکسالی و کمبود بارندگی در كشور، عنوان کرد: ایران در کمربند خشکی جهان قرار دارد و 70 درصد بارش سالانه در کشور تبخیر می شود و طی هفت سال گذشته 79 درصد مساحت کشور دچار خشکسالی شده است.

 

وی سرمازدگی، آفات و امراض، فرونشست دشت ها، آتش سوزی، زلزله و سیل را از جمله بلایا و بحران ها برشمرد و افزود: طی 15 سال گذشته سالانه هزار و 563 مورد آتش سوزی در كشور اتفاق افتاده و در 100 سال اخیر 10 درصد زلزله های اسف بار جهان در ایران رخ داده است.

 

استاندار هرمزگان ادامه داد: در پنج دهه گذشته 25 درصد خسارت ناشي از سیل در کشور افزایش داشته و 81 درصد مخاطرات وارده به بخش کشاورزی هرمزگان ناشی از خشکسالی است و باید دقت و برنامه ریزی بهتری برای کاهش و مقابله با مخاطرات انجام دهیم.

 

جادری با اشاره به تصمیم شورای هماهنگی مدیریت بحران استان برای کاهش ساعت كار اداری در هرمزگان، تصریح کرد: با توجه به در پیش بودن فصل تابستان براساس پیش بینی هواشناسی در روزهای بسيار گرم و اوقات پیک بار مصرف برق، ساعت کار ادارات در هرمزگان کاهش می یابد.

 

وی گفت: خاموشی سیستم های سرمایشی در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل در ادارات امری ضروری است و باید نسبت به آن توجه کافی صورت گیرد.

 

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان بر لزوم صرفه جویی در مصرف برق تاکید کرد و بیان داشت: برای مصرف بهینه آب و برق باید فرهنگ سازی شود و صدا و سیما نیز به طور مرتب در این خصوص برنامه تولید و پخش کند.

 

جادری اضافه کرد: دستگاه های اجرایی مکلف به پرداخت هزینه آب و برق خود هستند و اعتبار مورد نیاز باید در ردیف های بودجه ای ادارات دیده شود.

 

وی با اشاره به احتمال وقوع آتش سوزی در فصول گرم سال، اظهار داشت: با توجه بارش مناسب باران، پوشش گیاهی در استان افزایش یافته و با توجه به احتمال وقوع آتش سوزی در این مناطق باید  از ظرفیت های مردمی استفاده و آموزش های لازم ارائه شود تا از وقوع آتش سوزی جلوگیری شود و همچنین نیاز است طرح تسهیل رفت و آمد خودروهای امداد و نجات تهیه شود.

 

استاندار هرمزگان در خصوص بیماری تب کریمه کنگو نیز عنوان کرد: آموزش و اطلاع رسانی به کشاورزان و دامداران و مردمی که گوشت مصرف می کنند در این خصوص در دستور کار قرار گیرد.

 

جادری با تاکید بر لزوم جلوگیری از ورود پساب فاضلاب بندرعباس به دریا، تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب استان در جمع آوری پساب فاضلاب مسئولیت دارد و باید جلوی ورود پساب فاضلاب به دریا را بگیرد و باید جلسه ای در این خصوص تشکیل و رسیدگی و تعیین تکلیف شود.

 

 

 

کد خبر 634931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha