خانواده؛ محبوب ترین تشکل و بنیان نزد خداوند است/ضرورت تربیت مهدوی فرزندان

خبرگزاری شبستان: مدرس و محقق مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم ضمن تاکید بر اطلاع رسانی در حوزه مهدویت گفت: مسئله مهم تر تربیت مهدوی است و برای تحقق این موضوع خانواده ها بایستی به نهادینه سازی آموزه های مهدوی در کودکان و نوجوانان بپردازند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام ابراهیم عبداللهی مدرس و محقق مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم و کارشناس رادیو معارف در جمع بیش از 500 نفر از خانواده ها، مربیان و علاقمندان در همایش تربیت مهدوی به ایراد سخنران پرداخت.

وی بیان داشت: پیامبر گرامی اسلام می فرمایند «هیچ بنایی در اسلام پایه گذاری نشده که در پیشگاه خداوند محبوب تر و دوست داشتنی تر از تشکیل خانواده باشد.»

مدرس و محقق مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه بکارگیری واژه «احب» در این روایت نشان از محبوبیت تشکیل خانواده در پیشگاه الهی است، افزود: فرزندان ارکان تداوم این محبت و ثمره آن هستند.

حجت الاسلام ابراهیم عبداللهی گفت: ضرورت توجه به تربیت فرزندان در سجایای اخلاقی معصومین نیز به چشم میخورد که شاهد آن دعای امام سجاد (ع) می باشد که با اینکه خود تربیت یافته الهی هستند ولی با تضرع می گویند «خداوندا فرزندان کوچکم را تربیت کن و بدن، دین و اخلاقشان را برای من سالم بدار. فرزندانم را از جمله نیکوکاران، متقیان و صاحبان بصیرت قرار بده» و در عبارتی دیگر که شاهد اصلی این مسئله است می فرمایند «خدایا من را در تربیت، تادیب، ادب آموختن و خوبی کردن نسبت به آن ها یاری فرما.»

وی تاکید کرد: ما با دو مسئله روبه رو هستیم یکی آموزش و اطلاع رسانی در حوزه مهدویت که با کلاس، کتاب، فیلم و دیگر ابزار انجام می پذیرد؛ اما مسئله دیگر تربیت مهدوی است.

وی با اشاره به تفاوت اساسی میان اطلاع رسانی در حوزه مهدوی و تربیت مهدوی، تربیت مهدوی را تاثیرگذارتر و پایدارتر دانست و گفت: بایستی والدین و مربیان به نهادینه سازی آموزه های مهدوی در کودکان و نوجوانان بپردازند و این به معنای درونی شدن آموزه های مهدوی در آنان است.

حجت الاسلام عبداللهی خاطر نشان کرد: در مباحث تربیتی وقتی مسئله ای نهادینه شود دیگر نیاز به ناظر بیرونی وجودندارد و فرد در درون خودش وجود یک شاهد درونی مهربانتر از پدر و مادرش را احساس می کند. یک موجود موعود زنده به نام حضرت مهدی(عج) که همیشه دوستش دارد و می تواند با او حرف بزند.

وی افزود: نقش نهادینه سازی تربیت مهدوی این است که آرام آرام دل فرزندان مشتاق شده و اراده آنان را برای یاری امام زمان(عج) تحریک و تقویت میکند و فرزندان راغب به نماز و مسائل عبادی و محبت اهل بیت می شوند.

محقق مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه این مسائل شعاری نیست افزود: چه نیکوگفت استاد شهید مرتضی مطهری که: «تربیت یک امر انفجاری نیست که الان راهکار بیان شود و چند دقیقه بعد جواب بدهد» تربیت شبیه کاشت یک بذر است که آرام آرام رشد می کند تا به گل بنشیند. 

 

کد خبر 634886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha