ناکامی در اجرای بیمه هنرمندان صنایع دستی/قوانین صنایع دستی نیاز به بازنگری دارد

خبرگزاری شبستان: هنرمند پیشکسوت با اشاره به دغدغه‌های هنرمندان صنایع دستی در حوزه بیمه گفت: قوانین مربوط به صنایع دستی نیاز به بازنگری دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، بهروز سیف‌اللهی، هنرمند پیشکسوت در مراسم بزرگداشت روز جهانی صنایع دستی اظهار داشت: در حال حاضر 400 هزار هنرمند ثبت شده و دارای پروانه و 2 میلیون نفر فعال در حوزه صنایع دستی داریم.

 

وی با بیان اینکه 13.2 درصد افراد شاغل در کشور در سال 95 در حوزه صنایع دستی فعال بوده اند، خاطرنشان کرد: هنرمندان صنایع دستی دارای دغدغه‌ها و مشکلات زیادی هستند که مسئولان باید در این زمینه اقدامات شایسته ای انجام دهند.

 

سیف‌اللهی با اشاره به دغدغه های اکثر هنرمندان در زمینه بیمه و حمایت از هنرمندان گفت: حفظ مشاغل موجود و صیانت از شاغلان یکی از مولفه های تاثیرگذار در اشتغال پایدار است.

 

وی با بیان اینکه اشتغال پایدار در حوزه صنایع دستی باعث ایجاد جذابیت و ورود نیروی کار جدید می شود، ادامه داد: امتیازها و حمایت های ویژه ای باید از هنرمندان و هنرآموزان عرصه صنایع دستی صورت بگیرد.

 

سیف‌اللهی افزود: آموزش های پایه ای و تکمیلی، به روزرسانی اطلاعات، نظارت بر آموزشگاه ها، استانداردسازی کارگاه های تولید، اعطای وام های کم بهره، برقراری بیمه های استادکاران و پیشکسوتان، ایجاد هسته های تحقیقاتی و پژوهشی در جهت خلاقیت، نوآوری و طراحی می تواند در تقویت جایگاه هنرمندان موثر باشد.

 

وی ادامه داد: افزایش نمایشگاه ها و بازارچه های دایمی و دوره ای، حذف واسطه‌ها، بهره برداری مناسب از ظرفیت سازمان میراث فرهنگی، دستیابی به سهم بیشتر از بازارهای خارجی، ورود مجلس و بازبینی قوانین گمرکی در حوزه صنایع دستی، ممنوعیت ورود کالاهای ماشینی و صنعتی کشورهای دیگر با عنوان صنایع دستی و گشایش نمایندگی دفاتر صنایع دستی در کشورهای هدف از طریق سفارتخانه ها دیگر اقداماتی است که می تواند در حمایت از هنرمندان صنایع دستی و رونق صنایع دستی موثر باشد.

کد خبر 634747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha