به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام مهدی ماندگاری استاد حوزه علمیه شامگاه جمعه 19 خرداد به مناسبت ماه مبارک رمضان در مهدیه تهران به سخنرانی پرداخته و گفت: تفکر در آیه تطهیر به ما نشان میدهد اهل بیت(ع) همه صفات نیک خوبان عالم و حتی بییشتر از آن را یک جا دارند.
وی افزود: در دنیا برخی انسانهایی شاخص شاید در یک بعد رشد یافته و برجسته باشد اما سایر ابعاد وجودی آنها انحرافی باشد، مثلا یک فتوبالیست، هنرمند یا خواننده شاید در یک بعد خیلی پیشرفت کرده و برای برخی افراد الگو شود در حالیکه همین شخص میتواند در ابعاد دیگر شخصیتی خود دچار انحراف باشد.
حجتالاسلام ماندگاری ادامه داد: برخی جوانان با دیدن یک شاخصه مثبت در برخی افراد آنان را الگو خود قرار میدهند در حالیکه چنین شخصیت هایی شاید در ابعاد دیگر انحراف داشته باشند و همین امر به بیراهه رفتن جوان میشود که از سایر ابعاد منفی فلان شخصیت نیز الگوبرداری میکند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه اهل بیت(ع) یک نقطه تاریک در زندگی خود ندارند، عنوان کرد: تفکر در آیه تطهیر این درس را به ما میدهد که هرکس الگویی غیر از پیامبر(ص) و اهلبیت ایشان داشته باشد حتما ضرر میکند.
وی افزود: بر اساس آیه تطهیر خداوند اراده کرده است که پیامبر(ص) و اهلبیت(ع) از هر گونه عیب و آلودگی پاک باشند بنابراین آنها کاملترین و بهترین شاخصه برای الگوگیری انسانها هستند.
حجتالاسلام ماندگاری با اشاره به آیه مودت در قرآن کریم، بیان داشت: بر اساس این آیه پیامبر(ص) در مقابل زحماتی که برای هدایت امت کشیدند از آنان خواستند که فقط مودت اهلبیت(ع) را داشته باشند.
استاد حوزه علمیه افزود: کسانی که واقعا مودت اهل بیت(ع) را به دل دارند با هر کس که آنها را دست داشته باشد دوست و با هرکس که با آنان دشمن باشد دشمنی میکنند.
وی ادامه داد: در مودت اهلبیت(ع) شخص بر اساس دستورات اهل بیت(ع) رفتار میکند چراکه محبت و مودت آنها با عدم اطاعت از آنان سازگاری ندارد، کسی که حضرت زهرا(س) دوست دارند بیحیایی را دست ندارد.
حجتالاسلام ماندگاری با اشاره به آیه دیگری از قرآن کریم، گفت: امر و نهی و هدایت انسانها شیوه خاصی دارد و آن از طریق اهل بیت(ع) است بنابراین ما باید امر و نهی و هدایت زندگی خود را از اهلبیت(ع) دریافت کنیم.
نظر شما