به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی، حسین اکبری مدیر کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی عنوان کرد: موضوع انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام نشان از وجود ظرفیت های فوق العاده ایست که در مشهد وجود دارد و دقت نظر سازمان آیسکو را نیز می رساند.
وی ادامه داد: خیلی خوب است که از این فرصت استفاده کرده و مجددا داشته های خود را در شهر مشهد بررسی کنیم، مشهد دارای قابلیت ها و ظرفیت های استثنایی فراوانی است، وجود بارگاه رضوی، مشاهیر و بزرگان به نام و مشهور در جهان تماما ظرفیت های بی بدیل مشهد است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در راستای این انتخاب ما نباید به برنامه های کوتاه مدت و برگزاری صرفا چند همایش و نشست اکتفا کنیم بلکه باید به شاخصه های متعدد فرهنگی توجه و برای ارتقا آن تلاش کنیم.
اکبری ادامه داد: یکی از مهم ترین شاخصه های فرهنگی کتاب و مراحل متعدد آن از نویسنده گرفته تا توزیع و خواننده است، برای مثال باید دید اهل قلم و نویسنده ها چه جایگاهی در جامعه دارند و چقدر مورد توجه هستند.
وی تصریح کرد: کتابخانه های عمومی در مشهد اندک است و این موضوع باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد ما باید از مناسبت فرهنگی انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام استفغاده کنیم و در این راستا نهضتی دراندازیم.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان خراسان رضوی اذعان کرد: بنده نگرانم در سال انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام پروژه کتابخانه مرکزی مشهد که ٢٠ سال به طول انجامیده به پایان نرسد، با توجه به اینکه اصلی ترین و ناب ترین شاخصه فرهنگی مطالعه است امیدوارم بتوانیم در این سال این پروژه را به اتمام برسانیم.
اکبری در خصوص برگزاری نمایشگاه قران و عترت در وار بارگاه رضوی و با محوریت ویژه پایتخت فرهنگی جهان اسلام نیز عنوان کرد: انتخاب این مکان برای فعالیت منتسب به اهل بیت یک پدیده و ابتکار عمل بسیار خوبی است که البته محدودیت هایی نیز دارد.
نظر شما