معاونت تبلیغ در بخش های مکتوب و  نرم‌افزاری میزبان قرآن پژوهان

خبرگزاری شبستان: ابراهیم‌منش گفت: معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه در بیست و پنجمین دوره نمایشگاه قرآن در بخش‌های مختلف نرم‌افزاری، مکتوب و فضای مجازی در خدمت علاقمندان به امور تبلیغی و دینی است.

حجت الاسلام میثم ابراهیم منش، مسئول غرفه معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان در راستای فعالیت این معاونت گفت: معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه با هدف بهره‌مندی از توانایی‌های مبلغین در فضای مجازی جهات تبلیغ و دفاع از ارزش‌های دین مبین اسلام به زبان فارسی و زبان‌های دیگر از فعالیت مخالفان فعالیت‌های مجازی خود را در 11 زبان زنده دنیا ساماندهی نموده است.

وی ادامه داد: اولین پایگاه اینترنتی بین‌المللی رهروان ولایت توسط این معاونت طراحی شده است، این پایگاه در حال حاضر علاوه بر زبان فارسی در زبان‌های انگلیسی، عربی، فرانسه، اسپانیولی، اردو، پرتغالی، روسی، چینی، ترکی استانبولی و آذری نیز میزبان علاقمندان می‌باشد.

مسئول غرفه معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه افزود: در سایت رهروان ولایت امکاناتی همچون بانک پژوهش و تحقیق شامل مقالاتی در زمینه‌های قرآن و حدیث، احکام و استفتائات، اعتقادات، اخلاق و تربیت، ولایت فقیه و حکومت اسلامی، فرهنگ دینی، مشاوره ازدواج و خانواده می‌باشد.

ابراهیم‌منش یادآور شد: در سایت روهروان ولایت مزایای چون کتابخانه( با استفاده از متن کتاب همراه با امکانات دانلود)، پرسش و پاسخ (حاوی بیش از 14هزار پرسش و پاسخ مستند در موضوعات مختلف دینی و اجتماعی)، گالری فیلم و صوت مذهبی و تبلیغی، آلبوم تصاویر، دانلود نرم‌افزار و ختم صلوات نیز موجود می‌باشد.

وی افزود: در سایت رهروان ولایت سایت‌های جانبی چون معرفی شبکه موبایلی؛ بستری امن و مطمئن جهت معرفی کانال و گروه‌های شبکه‌های پیام‌رسان همچون تلگرام، لاین، اینستاگرام و... است.

مسئول غرفه معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه با اشاره به سایت جامع تبلیغ "ذی طوی" خاطرنشان کرد: این پایگاه جهت تامین محتوای تبلیغی کشور راه‌اندازی شده و مرجعی مطمئن و معتبر در دسترس محققین و پژوهشگران به ویژه مبلغان دینی سخنرانان و ... است.

ابراهیم‌منش بیان کرد: پایگاه تبلیغی "ذی طوی" در پنجمین جشنواره بین‌المللی رسانه‌های دیجیتال  در سال 1390 در بخش مروج اندیشه‌های انقلاب اسلامی و امام و ولایت فقیه مقام اول را کسب کرد.

وی در مورد موضوعات مطرح شده در سایت "ذی طوی" تاکید کرد: این سایت دارای موضوعاتی از قبیل اخبار و رویدادها، تحقیق و مقالات، توشه تبلیغ، تاریخ معصومین(ع)، روضه و مدایح، ویژه‌نامه‌ها، دانلود نرم‌افزار می‌باشد.

مسئول غرفه معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه گفت: در سایت "ذی طوی" امکاناتی از قبیل: امکان و بهره‌برداری از تحقیقات و مقالات، کتابخانه، توشه تبلیغ، صوت و فیلم، نرم‌افزارهای مذهبی، روضه ومدایح مذهبی، امکان دانلود نرم‌افزار مذهبی به صورت رایگان، امکان استفاده از ویژه‌نامه‌های تخصصی در مضوعات و مناسبت‌های ملی و مذهبی است.

ابراهیم‌منش با معرفی سایت جامع " فرق ادیان و مذاهب " تصریح کرد: این پایگاه تخصصی در موضوعات فرق، ادیان و مذاهب فعال است، این سایت در قالب موضوعاتی چون وهابیت، اهل سنت، زرتشت و باستان‌گرایی، بهائیت و شیخیه، مسیحیت، تصوف، اهل حق و عرفان‌های کاذب فعالیت می‌کند.

وی گفت: امکانات و مزایای سایت جامع " فرق ادیان و مذاهب " به شکل پاسخگویی کارشناسان به سوالات کاربران، امکانات ارسال مقالات جهت انتشار در سایت، امکان بهره‌برداری از تحقیقات و مقالات سایت، کتابخانه، گالری صوت و فیلم و آلبوم تصاویر، ارائه بروشورهای تخصصی در موضوعات فرق، ادیان و مذاهب با امکان دانلود پی دی اف، کتابخانه در موضوعات موضوعات فرق، ادیان و مذاهب با امکان مطالعه و دانلود فایل کتاب، گالری فیلم صوت و آلبوم تصاویر در موضوعات تخصصی می‌باشد.

مسئول غرفه معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه در پایان گفت: فعالیت‌های اداره تبلیغ اینترنتی در شبکه‌های اجتماعی تحت وب همچون (کلوب، فیسبوک، فیسنما، لنزور، آپارات) و شبکه‌های پیام‌رسان مبتنی بر تلفن همراه همچون( تلگرام، واتس اپ، اینستاگرام، سروش، سلام و....) را در آدرس ذیل می‌توان مشاهده کرد: www.welayatnet.com

ابراهیم‌منش در رابطه با فعالیت این معاونت در بخش مکتوب نیز اظهار کرد: در نمایشگاه امسال آثار جدیدی چون کتاب شبکه عنکبوت در مورد روش‌های جذب و نفوذ در فضای مجازی به نویسندگی محمد کهوند، مسیحیت شناسی تحلیلی به نویسندگی محمد کاشانی، آئین زرتشتی و باستان‌گرایی از سید محمدرضا منتظری است.

وی ادامه داد: آثار مکتوب این معاونت بیشتر در زمینه روشی است، در این میان یکی از آثار خوب این معاونت کتاب جذاب‌سازی کلاس‌های دینی کودکان و نوجوان از محمد اسماعیلی مبارکه می‌باشد.

مسئول غرفه معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه افزود: معاونت تبلیغ و امور فرهنگی یک ماهنامه مبلغان دارد که به صورت ماهانه بین 6الی7 هزار تیراژ چاپ می‌شود، البته این ماهنامه یک نسخه الکترونیکی دارد، موضوع این ماهنامه پژوهشی است که مربیان عرصه تبلیغ می‌توانند از آن استفاده کنند.

ابراهیم‌منش در رابطه با فعالیت این معاونت در بخش نرم‌افزاری گفت: ما در بخش نرم‌افزاری در دو بخش کامپیوتری و موبایلی در خدمت عموم هستیم، در بخش کامپیوتری نرم‌افزار فیش تبلیغ، ماهنامه مبلغان و روش سخنرانی دینی داریم، در بخش موبایلی نیز تبلیغ در محرم، موفقیت در تبلیغ، امام مهدی(عج)، اسوه‌های مبلغان، سوژه سخن محرم، حضرت زهراء(س)، نکته‌ها و سرگذشت‌ها، ماهنامه مبلغان، تبلیغ در رمضان، سوژه سخن فاطمیه و روش سخنرانی دینی می‌باشد.

وی در پایان گفت: نرم‌افزارهای معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه در داخل برنامه بازار به صورت رایگان قابل دانلود است.

کد خبر 634276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha