قصه خوانی باعث تقویت هوش هیجانی و بالا رفتن مهارت های اجتماعی کودکان می شود

خبرگزاری شبستان: سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان اظهار کرد: قصه و قصه خوانی باعث می شود که مهارت کلامی فرزندان تقویت شده و هوش هیجانی کودکان و خلاقیت، قدرت درک مسئله و ارتباطات و مهارت های اجتماعی آنان قوت بگیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، زهرا بدن آرا، سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان امروز (۱۷ خرداد) در ویژه مسابقه نقاشی کودکان (با کودکان قصه بخوانیم) که جنب کتابخانه عمومی امام حسن مجتبی (علیه السلام) سبزه میدان رشت برگزار شد، گفت: این مسابقه در راستای هفتمین جشنواره کتابخانه رضوی برگزار می شود.



وی با بیان اینکه امسال، دومین سالی است که متولی برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی، امور کتابخانه های عمومی است، افزود: جشنواره بین‌المللی کتابخوانی که سال گذشته ششمین دوره اش برگزار شد با استقبال خوب مردم استان روبرو شد.


بدن آرا تصریح کرد: این استقبال منجر شد استان گیلان از نظر تعداد شرکت کنندگان رتبه دوم را در سطح کشور کسب کند.

وی ابراز امیدواری کرد: با کمک خداوند و با نگاه خاصه امام رضا ( علیه السلام) امسال نیز بتوانیم این جشنواره را بخوبی برگزار کنیم.

بدن آرا  در ادامه یادآور شد: این جشنواره برای سه رده سنی کودک، نوجوان و جوان و نیز بزرگسال با شش عنوان کتاب، برگزار می شود.

وی اضافه کرد: مسابقه امروز برای این است که برای کودکان قصه بخوانیم و کودکان از قصه خوانده شده نقاشی بکشند.

بدن آرا با بیان اینکه امروز  قصه خوانی، این رسم کهن و قشنگ و دیرین در یک جمع اتفاق می افتد، افزود: خانواده ها برای تربیت فرزندانشان به این مهم بیشتر توجه کنند چرا که در کشورهای پیشرفته والدین ملزم هستند تا روزانه حداقل یک قصه برای کودکشان بخوانند.

وی با اشاره به فایده قصه خوانی اذعان کرد: قصه و قصه خوانی باعث می شود که مهارت کلامی فرزندان تقویت شده و هوش هیجانی کودکان و خلاقیت، قدرت درک مسئله و ارتباطات و مهارت های اجتماعی آنان قوت بگیرد، بنابراین نباید این مهم از زندگی فرزندانمان جدا کنیم.


بدن آرا، گفت: امروز کودکان ما در این مسابقه نقاشی و قصه خوانی با اعتقادات و باورهای مذهبی و دینی عجین شده و با زندگی ائمه (علیه السلام ) آشنا می شوند.

وی با ابراز ناراحتی از اینکه شاید امروز نگاه کودکان ما با این مسایل بیگانه شده و خیلی به سمت غرب است، ادامه داد: اگر بخواهیم فرزندانی تربیت کنیم با هویت ملی و مذهبی خودمان که ریشه در آب و خاک این سرزمین داشته باشند باید از کودکی آنها را از طریق قصه خوانی با عقاید ملی و مذهبی و باورهای خود آشنا کنیم تا فرزندانی با هویت داشته باشیم که بتوانند فردا بخوبی، آینده ساز سرزمین خودشان باشند.

بدن آرا ادامه داد: از این رو نهاد کتابخانه‌ها در چند سال اخیر تلاش کرده است در خصوص ترویج مطالعه کودکان گام های مفید و موثری بردارد که از آن جمله راه اندازی بخش ویژه کودک در همه کتابخانه​ های استان، است.

وی تصریح کرد: در این بخش ها معمولا فعالیت های متنوع فرهنگی هم اتفاق می افتد مثل قصه خوانی که برنامه هفتگی این کتابخانه ها است.

بدن آرا با ابراز امیدواری از اینکه همه ما به عنوان والدین در ترویج خواندن و ایجاد عشق به مطالعه در  فرزندان بتوانیم تاثیر گذار باشیم، گفت: امیدواریم این برنامه های فرهنگی برای رسیدن به این هدف مهم کمک موثری باشد.

کد خبر 634046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha