به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، حجتالاسلام محرمعلی فراشی، مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور صبح امروز (8 شهریور) در این مراسم که در سالن اجتماعات شهدای روحانی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد، گفت: آرامش و امنیت تنها در سایه وحدت در کشور ایجاد میشود و اکنون به برکت اسلام همه ما میتوانیم در مسجد گرد هم آئیم و آداب و فرائض دینی را به پا داریم.
وی افزود: طبق فرمایش خدا در قرآن کریم قبل از اسلام شما همه متفرق و دشمن همدیگر بودید اما امروز به برکت دین مبین اسلام است که بین شما برادری و برابری ایجاد شده است.
مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور با بیان اینکه هیئت امنای مساجد باید جاذبه داشته باشند، افزود: آنها باید با بهرهگیری از نرمافزارهای روز در امر ترویج و آموزههای دینی بستر و زمینه فرهنگی مناسبی برای رشد فرهنگ قرآنی فراهم کرده و گرایش جوانان به سمت دین را تقویت کنند.
حجتالاسلام فراشی با اشاره به گفته مقام معظم رهبری که استان کردستان یک استان فرهنگی است، گفت: هیئت امنا باید دستورات شرعی امامان شافعی، جعفری و دستورات اهل سنت و مذاهب دیگر را در مساجد ساری و جاری کرده و زمینه رشد اندیشههای دینی و قرآنی را در مساجد فراهم کنند.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه هیات امنای مسجد باید با بصیرت برنامههای دینی را در مسیر درست هدایت کنند و شبهات و مسائل مردم را حل و فصل کنند، اظهار داشت: لازم است همه مسئولان ادارات و هیئات امنای مساجد، شهید رجایی را به عنوان فردی که در اوج سادگی و کمال تواضع زندگی میکرد در انجام کارهای دولتی و خدمت به مردم الگو و اسوه قرار دهند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان نیز در این همایش با تبریک هفته دولت به خدمتگزاران و بزرگمردان این عرصه و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر وجود 207 مسجد در سنندج را یکی از نمادهای جامعه اسلامی مطرح کرد و اظهار داشت: مسجد از زمان هجرت پیامبر (ص) از مکه به مدینه پایهگذاری شد و از همان زمان تاکنون همواره منشأ آثار و برکات معنوی و پویایی جوامع بوده است.
اسماعیل رستمی تصریح کرد: پیامبر (ص) از همان ابتدای بدو ورود به مدینه با پایهگذاری مسجد به عنوان نخستین مسجد مسلمانان منشأ حرکت و جنبشهای اسلامی و محل پرورش بزرگان و مجاهدان و اصحاب راستین بوده است.
وی افزود: در بعضی ادوار تاریخی حاکمان مستبد مانع رونق و شکوفایی مساجد میشدند و از تجمع و گردهماییهای مردم و اقامه نماز و فعالیتهای مذهبی جلوگیری میکردند.
به گفته وی، امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی از همان آغاز انقلاب با تشکیل نهضت اسلامی درصدد احیای ارزشها و اصول اسلامی برآمدند و مسجد به عنوان اولین سنگر محل مبارزات انقلاب اسلامی واقع شد.
این مقام مسئول اذعان کرد: در دوران خفقان حکومتهای دیکتاتوری مساجد پلمب میشدند و از ورود مردم به مساجد ممانعت می شد اما در عصر حاضر با سقوط دیکتاتورها مساجد جایگاه از دسترفته خود را به دست آورده و به عنوان پایگاه امت اسلامی پایدار شدند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان خطاب به خادمان و هیئت امنا مساجد خدمت در مسجد را با افتخارترین خدمتها عنوان کرد و افزود: مسجد جایگاه بیداری مسلمانان است.
رستمی در توصیف ویژگیهای خادمان و هیئت امنا مساجد، گفت: خادمان مسجد افزون بر اعتقاد راسخ قلبی به خدا و اقامه نماز مکلف به ادای فریضه اجتماعی زکات هستند و هیئت امنای مساجد با تکیه بر شناخت از جایگاه خود، صیانت از مسجد را بر عهده دارند.
وی خطاب به خادمان و هیئت امنا مسجد گفت: صیانت از مسجد و ارزشهای الهی در پیشگاه پروردگار اجر معنوی زیادی دارد و تخلف خادمان از مسئولیت در مقابل خدا گناهی نابخشودنی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور، رستمی در ادامه نظارت هیئت امنا بر مساجد را کاری دشوار توصیف کرد و گفت: افراد سودجو که اجاره موقوفهها را پرداخت نمیکنند، افرادی متخلفند و اوقاف در این زمینه با مشکلاتی مواجه است.
وی با بیان اینکه 200 پرونده قضایی با 40 پرسنل در مراجع قضایی استان وجود دارد که باید رسیدگی شود، افزود: سال گذشته 8 میلیارد تومان برای عمران و آبادانی اماکن متبرکه هزینه شد.
پایان پیام/
نظر شما