به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سید علی اکبر پرویزی امروز (11 خرداد) در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به اینکه ماه رمضان باید زمینه تزکیه نفس و کار بیشتر برای مردم باشد، اظهار کرد: باید از فرصت این ماه الهی برای خودسازی و خدمت به مردم بهتر استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه مدیران باید اصلاحات و الحاقات بودجه کشور و قانون برنامه ششم توسعه والحاقات تغییر توزیع اعتبارات بودجه را مطالعه و بخش های مربوط به حوزه خود را پیگیری کنند، افزود: ظرفیت هایی در قانون وجود دارد که می توان به توسعه استان کمک کرد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در تغییرات قانون برنامه ششم توسعه سهم درآمد مالیات بر ارزش افزوده کلانشهرها کاهش یافت و به روستاها و شهرهای کوچک و محروم اختصاص یافت، ادامه داد: در همین قانون اعتباری برای زیرساخت شهرک های صنعتی و ورزش گذاشته شده است و براساس مصوبه مجلس بخشی از مالیات برارزش افزوده و عوارضی که به شهرداری ها پرداخت می شود باید حتماً پروژه تعریف شود.
پرویزی یادآور شد: اکنون شهرداری ها بر اساس میزان اعتباری که به آنان تخصیص مییابد باید پروژه تعریف کنند و منابع صرف توسعه شهر شود نه هزینه جاری شهرداریها و بر مصرف اعتبارات در شهرداری ها نظارت شود.
وی با بیان اینکه باید 10 درصد اعتبارات برای منابع آب و 5 تا 8 درصد برای بهسازی روستا ها اختصاص یابد، عنوان کرد: براساس مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی مقرر شده 20 درصد از منابع اعتباری استان( در قالب کمک های فنی و اعتباری) صرف امورات مربوط به اشتغال و سرمایه گذاری شود.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: ما مجاب هستیم به صندوق های بخش کشاورزی مشروط به مشارکت مالی مردم (51 درصد) کمک کنیم و به تولید کنندگانی که تسهیلات دریافتی سال گذشته را در مسیر پروژه استفاده کردند در قالب پرداخت بخشی از سود تسهیلات دریافتی کمک شود.
پرویزی به اهمیت بحث زیرساخت ها تاکید کرد و افزود: ترجیح ما کمک به تامین زیرساخت های استان است.
وی با تاکید بر اینکه استان خراسان جنوبی در واگذاری طرح های نیمه تمام به بخش خصوصی وضعیت خوبی نداشت، گفت: مشوق های بخش خصوصی در استان به میزانی نیست که این امر انجام شود و یا متقاضی وجود داشته باشد اما این به معنای رفع تکلیف از دستگاه های اجرایی نیست و باید پروژه های نیمه تمام را به بخش خصوصی واگذار کند و قرارداد خرید خدمت بدهیم تا کمک به سرمایه گذار شود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به توزیع اعتبارات امسال، ادامه داد: این امر بر اساس شاخص های جمعیت و شاخص های توسعه و محرومیت توزیع می شود و باید مبنای محرومیت را روستاها و شهرها بدانیم نه وسعت سرزمینی.
پرویزی با بیان اینکه امیدواریم امسال توزیع اعتبارات واقعیتر شود، اظهار کرد: باید تلاش شود سطح برخورداری مناطق به گونه ای بهبود یابد که مناطق کم برخوردار در همه شاخص های به حد تعادل برسند.
به گفته وی اعتباراتی که به صورت متمرکز در استان خراسان جنوبی است جدا شده و توافقاتی سه جانبه با(وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و استانداری) و توافقی با بنیاد برکت و بنیاد مستضعفان شده تا درآمد آنان صرف استان شود و به همان نسبت از اعتبارات استان برای کمک گذاشته خواهد شد.
استانداری خراسان جنوبی یادآور شد: امسال 10 درصد اعتبارت به صورت متمرکز( برای مدیریت بحران) توزیع نمی شود و مابقی توزیع شهرستانی می شود و پروژه ها را فرمانداری ها تعیین و تکلیف می کنند.
پرویزی خطاب به فرمانداران گفت: براساس اولویت ها برای پروژه های با پیشرفت فیزیکی بالا با مدیران کل به توافق برسید و پروژه جدید تعریف نکنید مگر آنکه در آن حوزه پروژه ای نباشد.
وی تاکید کرد: باید فرمانداران با نگاهی کارشناسی و بدون دخالت دیگران اعتبارات را بر روی پروژه ها با پیشرفت فیزیکی بالا متمرکز کنند.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: امسال دو مصوبه به میزان 10 میلیارد تومان و 4 میلیارد تومان از ماده ۱۰ و ۱۲ ابلاغ شده است.
پرویزی در پایان به دستور جلسه مبنی بر حذف تعدادی از استعلامات بین دستگاهی، افزود: هیچ دستگاهی حق ندارد هزینه کارشناسی بابت استعلامات بین دستگاهی اخذ کند و بباید استعلامات زمان دار باشد و از گرفتن استعلامات غیرضروری که مصیبتی برای مردم شده جلوگیری شود.
نظر شما