در کشور دو هزار بازی ساز رایانه ای داریم

خبرگزاری شبستان: دکتر رضوانی با بیان اینکه در بریتانیا و فرانسه به ترتیب ۱۲ هزار و ۶ هزار نیروی بازی ساز وجود دارد، گفت: ما کارهای زیادی در زمینه آموزش و تربیت نیروی انسانی پیش رو داریم.

به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر محمدحسین رضوانی، دبیر اجرایی کنفرانس تحقیقات بازی‌های دیجیتال، گرایش ها و فناوری ها و کاربردها امروز 7 خرداد در نشست خبری این کنفرانس گفت: در سال 94 برنامه ملی بازی های رایانه ای مورد پردازش قرار گرفت. در سال 95 توسط شورای فضای عالی مجازی به دستگاه ها ابلاغ شد، مهمترین محور در این بحث آموزش بود. طبق تحقیقات به عمل آمده 2 هزار نیروی بازیساز در کشور احصا شده است در بریتانیا 12 هزار نیروی بازیساز وجود دارد، در سال 2006 در فرانسه شش هزار نیروی بازیساز وجود داشت این نشان می دهد که ما کار زیادی در زمینه آموزش و تربیت نیروی انسانی داریم.

 

دکتر رضوانی اظهار داشت: در اساسنامه بنیاد بازی های رایانه ای در بند 2 از ماده 3 مسئولیت هایی دیده شده که برگزاری کنفرانس و همایش یکی از آنهاست. در کشور ما در شاخه غیر آکادمیک انستیتو بازی سازی وظیفه آموزش را بر عهده دارد. در بخش آکادمی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و ارشد رشته بازی سازی داریم. رشته بازی سازی در مقطع کاردانی سال 91 در دانشگاه علمی کاربردی راه اندازی شد. در رشته کارشناسی بنا بر قوانین وزارت علوم امکان تاسیس رشته گیم وجود نداشت. در سال 92 واحد بازی در ذیل رشته کامپیوتر قرار گرفت. در مقطع ارشد رشته هنرهای رایانه ای فقط در دانشگاه تبریز وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه در کنفرانس تحقیقات بازی های دیجیتال توجه ویژه ای به بحث آموزش داریم، تصریح کرد: این کنفرانس با 7 جلسه سیاستگذاری برگزار می شود. 14 دانشگاه در شورای سیاستگذاری ما حضور دارند. وظیفه اصلی شورای سیاستگذاری ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه های کشور است. بیش از 20 دانشگاه در کمیته علمی ما وجود دارد. با تلاش انستیتو بازی سازی انجمن بازی سازی در حال شکل گیری است و به زودی به تصویب وزارت علوم می رسد.

 

دبیر اجرایی کنفرانس تحقیقات بازی های دیجیتال گرایش ها، فناوری ها و کاربردها با بیان اینکه حدود 8 کارگاه در این کنفرانس خواهیم داشت، افزود: کارگاه ها در سه محور فنی، هنری و طراحی و مطالعات بازی برپا می شوند. در بخش فنی مطالعات مربوط به معماری بازی، آموزش متون های بازی سازی، الگوریتم ها و متدولوژی بازی ها را خوایم داشت. دو کارگاه نیز در بخش هنری و طراحی داریم که هنوز عناوینش مشخص نشده، در بخش مطالعات بازی نیز سه کارگاه داریم. در بازدیدی که از دانشگاه علم و صنعت داشتیم دیدیم که امکانات خوبی برای برگزاری همزمان کارگاه ها در کنفرانس وجود دارد.

 

بر اساس این گزارش، شریفی، یکی از برگزارکنندگان کنفرانس تحقیقات بازی های دیجیتال در این نشست گفت: شش تاریخ مهم را برای کنفرانس در نظر گرفتیم، 15 شهریور 96 آخرین مهلت پیشنهاد برگزاری کارگاه هاست، 20 شهریور آخرین مهلت ارسال عکس و چکیده مقالات پژوهشگران است، 15 مهر تاریخ اعلام نتایج داوری است، اول آبان آخرین مهلت ثبت نام نهایی و همچنین آخرین مهلت ارسال نهایی مقالات پژوهشگران است، دوم آذر نیز برگزاری کنفرانس را در دانشگاه علم و صنعت خواهیم داشت.

کد خبر 631916

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha