به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، محمدرضا جعفری معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور امروز( 2 خرداد) در گردهمایی رابطین منطقه ای خواهران کانون های فرهنگی هنری مساجد سیستان و بلوچستان، بیان داشت: امروزه حلقه مفقوده مسائل تربیتی در جامعه ما عدم ارتباط یا ارتباط کم با مساجد است.
وی در ادامه با طرح سئوالی که آیا واقعا ما به جایگاه مساجد شناخت داریم، افزود: کسی می تواند ادعا کند مسجد را می شناسد که مسجد و مساجد را آباد کرده است.
معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور ادامه داد: به وظیفه خودمان به مساجد پی ببریم؛ دغدغه گام اول، ولی باید حرکت کنیم و منتظر نباشیم.
این مقام مسئول از مساجد به عنوان ستون فقرات جامعه یاد کرد و ادامه داد: کانون های فرهنگی و هنری احیاء کننده کارکردهای فرهنگی و تبلیغی مساجد برای رسیدن مسجد به طراز اسلامی هستند.
جعفری با طرح سئوالی که چقدر دل و قلب ما در گرو مساجد است، تصریح کرد: اگر مساجد بسته اند و به هنگام نماز باز می شوند این مشکل به خودمان برمی گردد زیرا ما مطالبه گر نیستیم.
وی با بیان اینکه مساجد غریب و مظلوم هستند، افزود: اگر می خواهیم مساجد را بشناسیم باید اول به سراغ قرآن، روایات ائمه اطهار و نگاه و دیدگاه امام خمینی و رهبری برویم.
معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور یادآور شد: شناخت مسجد غیر از عمل به درد نمی خورد؛ محتاج تولید ادبی در ترویج فرهنگ مساجد طراز اسلامی هستیم.
جعفری گفت: برای گفتمان سازی مسجد در طراز اسلامی به تولیدات ادبی نیاز داریم؛ مومن در مسجد به مانند ماهی در دریاست اما منافق در مسجد پرنده در قفس است.
وی با بیان اینکه خدمت به مردم کلیدواژه مسجد طراز اسلامی است، افزود: اگر مسجد را بشناسیم برای تمامی مسائل و مشکلات جواب پیدا می کنیم.
معاون ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور با اشاره به اینکه فکر، علم، زندگی و معنویت کارکردهای مساجد هستند، گفت: مساجد در این چهار حوزه به مردم خدمات بدهند.
جعفری عنوان کرد: رسالت اصلی دین تربیت انسان و جامعه اسلامی است؛ دین یک برنامه جامع برای هدایت، رسیدن به سعادت، رشد و تعالی انسان دارد؛ مسجد برای ترویج قرآن بنا شده است؛ اسلام به عنوان کامل ترین دین نجات دهنده بشر است.
نظر شما