خشم سعودی ها از قدرت موشکی ایران/ ایران قوی‌ترین کشور منطقه

خبرگزاری شبستان: ایران در ساخت موشک‌های نقطه زن مبالغه نمی‌کند، ایران قوی‌ترین کشور منطقه، خشم سعودی ها از قدرت موشکی ایران، شرط غرب برای همکاری با ایران از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: ایران در ساخت موشک‌های نقطه زن مبالغه نمی‌کند، ایران قوی‌ترین کشور منطقه، خشم سعودی ها از قدرت موشکی ایران، شرط غرب برای همکاری با ایران از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود. مشروح این اخبار را در گزارش زیر بخوانید:

فارس:

ایران در ساخت موشک‌های نقطه زن مبالغه نمی‌کند

«ژورنال تخصصی ارتش آمریکا» در تازه‌ترین مطلب پیرامون ایران، با انتشار مطلبی به بحث درباره توان صنایع نظامی ایران در ارتقا موشک‌های نقطه زن پرداخت.

ژورنال ارتش آمریکا در این گزارش با اشاره به قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد و این‌که از ایران خواسته شده در پی موشک‌هایی با توان حمل کلاهک اتمی نباشد، نوشت: ایران در سایه توافق هسته‌ای دست‌کم تا کنون 10 موشک بالستیک آزمایش کرده است.

این در حالی است که بیشتر اخبار در این زمینه درباره افزایش برد این موشک‌ها است و رییس ستاد کل نیروهای مسلح ایران مدعی شده که کشورش به نسبت موشک‌های  نسل « اسکاد» که از دقت اصابت چندانی برخوردار نبودند، اینک گام‌های بزگی را در این زمینه برداشته است.

نشریه یاد شده در ادامه نوشت: ادعای مقام‌های ایران درباره افزایش دقت هدف گیری موردی مبالغه آمیز نیست. این کشور در مارس 2016 دو موشک مختلف بالستیک «قدر» را از رشته های کوه‌های البرز در نزدیکی دریای خزر شلیک کرد که بنابر گزارش‌ها با موفقیت به اهداف خود در ساحل «مکران» اصابت کردند.

ژورنال ارتش آمریکا ادامه داد: رشد دقت هدف گیری موشکی ایران عامل تحریک کننده در رقابت های تسلیحاتی و موشکی بین کشورهای عرب خواهد شد. در حالی‌که اسرائیل شاید نگران چنین  فعل و انفعال‌هایی باشد، اما با دفاع ضد موشکی قادر است صرف نظر از دقت اصابت کلاهک موشک‌ها با این نوع تهدیدها مقابله کند.

در خاتمه این مطلب آمده است: ارتقا توانمندی نقطه زنی موشکی ایران بیانگر رشد فنی صنایع نظامی بومی این  کشور بوده و مبین این است که تلاش‌های غرب برای جلوگیری از ارسال فن آوری با کیفیت بالا و قطعات با کاربری دوگانه به ایران نتیجه نداده است.

کزاک اتم پروم: به خاطر سیاست‌های دولت جدید آمریکا به ایران اورانیوم ارسال نمی‌کنیم

شرکت «کزاک اتم پروم» در بیانیه‌ای عجیب مدعی شده  که به خاطر سیاست‌های دولت جدید آمریکا در قبال ایران، ارسال اورانیوم به این کشور را به حالت تعلیق درآورده است.

به وبگاه «نیو یوروپ» شرکت ملی «کاز اتم پروم» قزاقستان قراردادی را با سازمان انرژی اتمی ایران برای تامین 950 تن اورانیوم غنی نشده امضا نموده‌اند.

بر این اساس، «ارزان آشیکبائف»معاون وزیر خارجه قزاقستان نیز گفته بود که این قرارداد سه ساله بوده و الزامات قطعنامه 2231 را رعایت می‌نماید.

 اما اینک این شرکت اعلام کرده که به خاطر سیاست‌های جدید دولت «دونالد ترامپ» رییس جمهور آمریکا در قبال ایران، ارسال اورانیوم غنی نشده به این کشور غیرممکن است.

نتانیاهو: تغییر سیاست آمریکا در قبال ایران را تحسین می‌کنیم/ترامپ: ایران تهدیدی برای منطقه است

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری مشترک در قدس اشغالی درباره مسائل مختلف اظهار نظر کردند.

نتانیاهو در آغاز این نشست هنگام خوش‌آمد گویی برای ورود ترامپ و همسرش به بیت‌المقدس، این شهر را «پایتخت واحد و ابدی اسرائیل» خواند.

وی همچنین گفت: «شما اولین رئیس‌جمهور مستقری هستید که از دیوار غربی (دیوار ندبه) بازدید کرده‌اید و اسرائیل به خاطر این از شما تقدیر می‌کند.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بخشی از این کنفرانس خبری گفت که تل‌آویو تغییر سیاست‌های آمریکا در قبال ایران را تحسین می‌کند.

وی همچنین خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «ما با کمک یکدیگر می‌توانیم اقدامات تجاوزگرانه و تروریستی ایران در منطقه را مهار کنیم.»

ترامپ گفت: «باید ارزش کارهایی را که پیش از این ناممکن بود وحالا انجام آن میسر شده را بدانیم؛ اقداماتی از قبیل شکست دادن شر تروریسم و مقابله با تهدید ایران، ایران تهدید است برای منطقه و عاملی است برای رنج و عذاب.»

وی اضافه کرد: «در عربستان سعودی با بسیاری از رهبران کشورهای عرب و اسلامی دیدار کردم؛ آنها با ما نگرانی مشترکی دارند در خصوص داعش و جاه‌طلبی‌های رو به فزونی ایران و افراطی گرایی. رهبران کشورهای عربی و اسلامی به من قول دادند که برای مبارزه با تروریسم و ایدئولوژی نفرت‌انگیز پشت آن، همکاری کنند.»

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «علاقه‌مندم که سطحی جدید از همکاری‌ها میان آمریکا و اسرائیل که امروز ممکن شده، عملیاتی شود؛ همکاری برای ارتقای امنیت منطقه، افزایش امنیت آمریکا و کامیابی جهانیان».

وی در ادامه گفت: «همکاری‌های میان آمریکا و اسرائیل همچنین تلاش مجدد برای ایجاد صلح میان اسرائیل و فلسطینی‌ها را در بر می‌گیرد.»

ایران قوی‌ترین کشور منطقه است/هیچ نشانی از بهبود روابط ایران و عربستان نیست

«ریچارد هاس» مدیر اندیشکده شورای روابط خارجی مستقر در آمریکا در یادداشتی که در روزنامه «فایننشل تایمز» به چاپ رسیده است، مدعی شد که علائمی از بهتر شدن روابط بین ایران و عربستان وجود ندارد.

نویسنده این مطلب با اشاره به روابط گذشته ایران و عربستان،  و نقشی که واشنگتن به دوطرف در دهه هفتاد  برای ایفای نقش در خلیج فارس داد، نوشت: ایران و عربستان سعودی قوی‌ترین کشورهای منطقه هستند اما  هر دو همچنان در رقابت شدید بسر برده و علیه هم جنگ لفظی و نیابتی دارند که می‌تواند به سادگی وضعیت بغرنج‌تر نیز شود.

نویسنده در ادامه با اشاره به سخنان ضد ایرانی شب گذشته «دونالد ترامپ» رییس جمهور آمریکا و «ملک سلمان» پادشاه عربستان به پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و نوشت: بسیاری پیش بینی می‌کنند که به اصطلاح میانه روها دست بالاتری را برخوردار خواهند بود اما این یک ساده انگاری بیش از اندازه است. میانه روی نه تنها یک موردی نسبی است، بلکه بسیاری از ابزار قدرت در دست اصولگرایانی است که چهل درصد جمعیت این کشور حامی‌شان هستند. ایران کشوری با نظام سیاسی ترکیبی تا آینده قابل پیش بینی خواهد بود.

در ادامه این یادداشت آمده است: عربستان و متحدان سنی‌اش به ویژه با خریدهای تسلیحاتی جدید از آمریکا به شدت برای رقابت با ایران تحت فشار هستند.

ریچار هاس در خاتمه نوشت: در کل باید گفت که نشانی از بهبودی روابط ایران و عربستان موجود نیست و این امر حتی می‌تواند بسادگی وخیم‌تر نیز شود.

مهر:

خشم سعودی ها از قدرت موشکی ایران

عربستان و آمریکا روز دوشنبه با صدور بیانیه ای بر همکاری با یکدیگر برای مواجهه با آنچه «دشمنان مشترک» نامیدند و نیز تعمیق روابط فیمابین، تاکید کردند.

بیانیه مشترک بین ریاض و واشنگتن بدون اشاره به حمایت های آنها از تروریسم و فتنه انگیزی در منطقه مدعی شده است که «توقف اقدامات ایران مبنی بر دخالت در امور داخلی دیگر کشورها، دامن زدن به فتنه طائفه ای، حمایت از تروریسم و مزدوران مسلح و اقدامات بی ثبات کننده کشورهای منطقه ضروری است».

بنا بر این بیانیه، آمریکا و عربستان مدعی شدند که «دخالت های ایران خطری برای امنیت منطقه و جهان است و توافق هسته ای با ایران به بازنگری در برخی بندهای آن نیاز دارد».

دو طرف در ادامه ادعاهای واهی خود همچنین مدعی شدند که «برنامه موشک های بالستیک ایران نه تنها تهدیدی برای کشورهای همسایه بلکه تهدیدی مستقیم برای امنیت جهان است».

در این بیانیه همچنین آمده است که «عربستان از تصمیم ترامپ برای حمله به پایگاه الشعیرات در «حمص» سوریه حمایت کرده و طرفین آمریکایی و سعودی بر اهمیت دستیابی به راهکار دائم نزاع در سوریه بر اساس اعلامیه ژنو و قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت تاکید دارند».

شرط غرب برای همکاری با ایران/ اتهام زنی علیه تهران

وزیر خارجه آلمان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای فرانسوی خود در پاریس اتهاماتی را علیه ایران مطرح کرد.

«زیگمار گابریل» گفت ایران اگر می خواهد روابط خوبی با غرب داشته باشد باید حمایتش از گروه های مسلح در سوریه و عراق را متوقف کند.

وی با متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم و با اشاره به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران گفت: پیام ما باید این باشد که ما آماده همکاری با دولت جدید ایران هستیم، اما انتظار داریم ایران هم در منطقه مسئولانه عمل کند و از ترور حمایت نکند و از سیاست های صلح آمیز حمایت کند.

گابریل گفت وقتی چنین اتفاقی بیافتد اعتماد برقرار خواهد شد و می توان روی آن سرمایه گذاری کرد.

فرانسه خواستار گفتگو با ایران است

تنها یک روز بعد از مواضع ضد ایرانی رئیس جمهور آمریکا در ریاض، وزارت خارجه فرانسه خواستار گسترش گفتگوهای سیاسی با ایران با هدف حل مشکلات منطقه شد.

وزارت خارجه فرانسه در پاسخ به این سوال که آیا فرانسه با اظهارات و مواضع «ترامپ» علیه ایران موافق است، اعلام داشت که «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه سعی خواهد کرد تا گفتگوهای سیاسی با ایران را که باید بخشی از رویکرد سازنده برای حل بحران منطقه باشد، گسترش دهد.

گفتنی است دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در جریان دیدارهای روزهای گذشته خود از ریاض و تل آویو ایران را متهم به حمایت از تروریسم و بی ثبات کردن منطقه کرده و خواستار تلاش برای منزوی کردن ایران شد.

باشگاه خبرنگاران جوان:

یاوه گویی ترامپ: ایران تهدیدی مشترک برای اعراب و اسرائیل است/اجازه نخواهیم داد ایران به سلاح هسته ای دست یابد

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در نشست خبری مشترک با «روون ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی گفت: حفظ دوستی آمریکا و اسرائیل برای ما یک اولویت است.

وی مدعی شد با تهدیدی مشترک از سوی داعش و ایران که حامی مالی تروریسم و حامی خشونت در جهان هستند، روبرو هستیم. ایران تهدیدی مشترک برای تل آویو و کشورهای عرب است.

رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی بی اساس ادعا کرد هرگز به ایران اجازه نخواهیم داد به سلاح هسته ای دست یابد. ایران باید فورا حمایت تسلیحاتی از تروریست ها و آموزش آنان را متوقف سازد.

دونالد ترامپ گفت: من افتخار می کنم که در کشور با عظمت اسرائیل هستم. اینجا وطن ملت یهود است. من بسیار تحت تاثیر عظمت و زیبایی این سرزمین مقدس قرار گرفته ام. رئیس جمهور ریولین و خانم ریولین ، از شما بسیار متشکرم . من از شما برای اینکه در خانه خود را به روی من و همسرم بازکردید و از ما در کشور فوق العاده تان استقبال کردید بسیار ممنونم. اسرائیلی کشوری فوق العاده است. کاری که شما انجام داده اید شاید هرگز قبلا انجام نشده بود. من در اولین سفر خارج از کشورم به این سرزمین باستانی آمده ام تا دوباره بر دوستی پایدار میان آمریکا و کشور اسرائیل تاکید کرده باشم. این دوستی همیشه پایدار خواهد بود. ما نه فقط دوستانی قدیمی هستیم بلکه متحد و شریک یکدیگر هم هستیم. ما همیشه در کنار یکدیگر هستیم. این لحظه از تاریخ ایجاب می کند که ما همکاریمان را تقویت کنیم زیرا اسرائیل و آمریکا با تهدیدات مشترکی از طرف داعش و دیگر گروه های تروریستی و کشورهایی مثل ایران روبرو هستند که حامی تروریسم است و از آن حمایت مالی می کند و خشونت های وحشتناکی را نه فقط در اینجا بلکه در سراسر جهان تحریک می کند. ما با همکاری یکدیگر می توانیم به بلا و آفت خشونت که جان بسیاری را گرفته است ، هم در اسرائیل و هم در سراسر جهان، پایان دهیم.

وی ادعا کرد مهمتر اینکه آمریکا و اسرائیل می توانند یکصدا اعلام کنند که هرگز و هیچ وقت نباید به ایران اجازه داده شود سلاح اتمی داشته باشد. ایران همچنین باید حمایت ، آموزش و تجهیز تروریست ها و شبه نظامیان را متوقف کند و باید فورا این کار را انجام دهد. درباره این مسائل اجماعی قوی میان کشورهای جهان وجود دارد که از جمله آنها بسیاری از کشورهای مسلمان هستند. من از گفتگوهایم با رهبران جهان اسلام در عربستان سعودی از جمله ملک سلمان عمیقا خوشنود شدم و انرژی گرفتم. من با ملک سلمان گفتگویی طولانی داشتم. ملک سلمان احساساتی قوی دارد. می توانم به شما بگویم که او دوست دارد میان اسرائیل و فلسطینیان صلح شود. بسیاری عزم خود را برای کمک به پایان دادن به تروریسم و گسترش بنیادگرایی اعلام کردند. بسیاری از کشورهای مسلمان قبلا گام هایی را برای عمل به این تعهد برداشته اند. در میان همسایگان عرب شما درک و نتیجه گیری فزاینده ای وجود دارد که آنها دغدغه ها و آرمان های مشترکی با شما دارند و تهدید ایران برای هر دوی شما مشترک است. شکی نیست که ایران یک تهدید است.

ترامپ اظهار کرد من از شما و نخست وزیر اسرائیل برای تعهد شما به منظور رسیدن به صلح میان اسرائیلی ها و فلسطینیان تشکر می کنم. من همچنین دوست دارم درباره روند صلح با عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز گفتگو کنم. کودکان اسرائیلی و فلسطینی مستحق این هستند که در امنیت بزرگ شوند و رویاهای خود را به دور از خشونتی که زندگی های بسیاری را نابود کرده است ، دنبال کنند.

رئیس جمهور آمریکا افزود: آمریکا و اسرائیل همچنین می توانند امنیت و شکوفایی بیشتری را برای ملت های خود از طریق روابط قوی تر تجاری فراهم کنند. همین حالا کشورهای ما تجارت عظیمی با یکدیگر دارند. ما بنیادی قوی میان خود داریم که بر اساس آن می توانیم حتی روابط نزدیکتر تجاری ایجاد کنیم ، روابطی که به نفع هر دو کشور است. من دوست دارم کسری تجاری را اندکی کاهش دهم. آیا این کار مشکلی ندارد؟ من می دانم که رئیس جمهور اسرائیل می خواهد همین طور که هست باقی بماند. امروز ما فرصت های باورنکردنی زیادی فرا روی خود داریم و من امیدوارم که در این دیدار ما از تک تک این فرصتها استفاده کنیم.

وی در پایان گفت: من بسیار افتخار می کنم که از طرف مردم آمریکا اینجا هستم. من می دانم که اسرائیل و آمریکا اهداف مشترکی دارند. من بسیار مطمئن هستم که ما می توانیم با یکدیگر به موفقیت های بزرگی دست پیدا کنیم و با همدیگر به همه اهدافمان برسیم. رئیس جمهور ریولین ، من دوست دارم با شما همکاری کنم و دفعات بیشتری به این سرزمین مقدس بیایم و وقت بیشتری را با مردم فوق العاده اسرائیل بگذرانم.

وزیر خارجه آلمان مدعی شد: ایران از گروه های مسلح حمایت نکند

«زیگمار گابریل» وزیر خارجه آلمان، در کنفرانس خبری مشترک با «ژان ایوس لودریان» همتای فرانسوی خود مدعی شد اگر ایران خواهان داشتن روابط خوب با غرب است، باید به حمایت از گروه‌های مسلح در سوریه و عراق که در بی ثباتی خاورمیانه تاثیر دارند، پایان دهد.

گابریل ادعا کرد ایران در بسیاری از منازعات در منطقه به ویژه در عراق و سوریه، نقشی سخت ایفا می ‌کند. ما آماده همکاری با دولت جدید ایران هستیم اما از ایران انتظار داریم که مسئولانه در منطقه رفتار کند،‌ از سیاست صلح و نه ترور،‌ حمایت کند. وقتی این موضوع محقق شد،‌ در آن زمان اعتماد برقرار شده و جهتگیری سرمایه‌‌ها به سمت ایران برخواهند گشت.

وزیر خارجه فرانسه با سفر به برلین با همتای آلمانی خود دیدار کرد و پس از پایان دیدار دو طرف در کنفرانس خبری شرکت کردند.

گزافه‌گویی‌های ریولین علیه کشورمان: ایران باید از سوریه خارج شود

روون ریولین، رئیس رژیم صهیونیستی، در کنفرانس خبری مشترک با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در قدس اشغالی گفت: "آقای رئیس جمهور ترامپ و خانم ملانیا امیدوارم که از زمان (اقامت خود در اینجا) لذت برده باشید. از اینکه فرصتی پیش آمد که از افکار و چشم اندازهای شما مطلع شوم، قدردان هستم. به اعتقاد من، پیوند ناگسستنی بین ما، در کنار عزم شما، فرصت هایی عظیم به روی دولت اسرائیل و سراسر منطقه خواهد گشود.»

رئیس رژیم صهیونیستی افزود: «آقای رئیس جمهور، خرسندیم از اینکه می بینیم آمریکا دوباره به منطقه آمده و آمریکا دوباره بازگشته است. شما، غلبه بر داعش را به عنوان یکی از مهم ترین مأموریت های خود عنوان کردید. این، مهم ترین هدف است. اسرائیل هر آنچه در توان دارد به کار خواهد بست تا به شما در این مأموریت کمک کند. در خصوص اقداماتی که شما در سوریه انجام دادید، اسرائیل قدردان رهبری آمریکا و دولت شما (ترامپ) است. خطوط قرمزی، مشابه آنچه در سوریه رخ داد، وجود دارد که هرگز نباید از آنها عبور کرد. هزینه ای وجود دارد که  باید کسانی که ابتدایی ترین ارزش های انسانی را نقض می کنند، آن را بپردازند. در مواجهه با وقایع هولناکی که هنوز در آنسوی مرزهای ما رخ می دهد، باید اقدامات بیشتر را مد نظر قرار داد. من از شما و همچنین تمایل شما برای کمک به ما در مسیر حرکت به جلو، استقبال می کنم. آقای رئیس جمهور، ما می خواهیم به جلو حرکت کنیم و باید این کار را در کنار آمریکا انجام دهیم.»

ریولین  در بخش دیگری از سخنانش مدعی شد: «ما می توانیم در اینجا، سرزمینی آباد، مرکز بین‌المللی برای گردشگری، سرزمین شرکت های نوپا و دره سیلیکون (قطب مراکز فناوری) در فاصله اردن تا مدیترانه داشته باشیم؛ اما باید اطمینان یابیم که با (فعالیت) ایران، داعش و حماس در مرزهایمان، با رویا به خواب نرویم و با کابوس از خواب برخیزیم. برای اینکه رؤیا پردازی کنیم باید اطمینان یابیم که ایران خارج شده است؛ از مرزهای ما بیرون رفته است؛ از سوریه خارج شده است؛ از لبنان بیرون رفته است.»

رئیس رژیم صهیونیستی سپس گفت: من از شما و همچنین تمایل شما برای کمک به ما در مسیر حرکت به جلو، استقبال می کنم. آقای رئیس جمهور، ما می خواهیم به جلو حرکت کنیم و باید این کار را در کنار آمریکا انجام دهیم.

 

 

کد خبر 630665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha