تلاوت زیبای قرآن باید مقدمه ای برای درک مفاهیم آن در جامعه باشد

استاد اخلاق حوزه علیمه قم بر توجه مستمر به قرآن تاکید کرد و گفت: نور قرآن رشد و پیشرفت جامعه را موجب می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، استاد اخلاق حوزه علمیه قم، در محفل انس با قرآن مسجد عسکریه تبریز که با حضور تنی چند از اساتید حوزه و دانشگاه تبریز همراه بود، خواستار توجه به نور قرآن در جامعه اسلامی و تدبر در آن شد.


حجت الاسلام والمسلمین موسی شیخ زاده اهری، با تاکید بر جایگاه معنوی قرآن توجه به مبانی معرفتی قرآن در جامعه را خواستار شد و گفت: تلاوت زیبای قرآن و حفظ آن مقدمه ای برای درک مفاهیم و عمل به قرآن در جامعه اسلامی باست.


شیخ زاده اهری با اشاره به هویت معنوی قرآن و اهل بیت اظهار کرد: قرآن کریم و اهل بیت عصمت و طهارت با توجه به تاکید قرآنی، نور معنوی محسوب می شوند و خداوند قرآن را نور معرفی کرده است.


وی تصریح کرد: اهل بیت عصمت و طهارت نوری معنوی هستند که بیان کننده حق از باطل هستند و بنا به حدیثی از نبی مکرم اسلام هر جا علی(ع) است، حق نیز با اوست و در واقع هر کجا که رهبری الهی باشد حقیقت نیز آنجاست.


استاد اخلاق حوزه علیمه قم بیان کرد: اسلام به واسطه نور قرآن، در مدت کوتاهی از جزیره العرب به سرزمین های دور دست نفوذ یافت و در واقع این خاصیت نورانیت معنوی قران به شمار می رود.


شیخ زاده اهری افزود: خاصیت مهم نور معنویت قرآن رشد و تعالی است و نور معنوی قرآن رشد و پیشرفت جامعه را در پی دارد.


وی اظهار کرد: نور معنوی قرآن در همواره تاریخ متجلی بوده است و این جهل و نادانی بشریت بوده که خود را ز معارف نورانی قرآن بی بهره ساخته است.


حجت الاسلام یاسین رمضانی، امام جماعت مسجد عسکریه و از مربیان قرآنی نیز در این مراسم با اشاره به رویکرد جامعه به قرآن در مدت یک ماه رمضان، بیان کرد: برگزاری جلسات روخوانی قرآن در این ماه حرکتی مبارک و سنتی پسندیده است که در محافل و مجالس مذهبی در جریان است.


وی ادامه داد: ختم یک یا چند دوره قرآن در این ماه اقدامی ارزشمند است که گاه از سوی برخی افراد و گروه ها مورد بدبینی واقع می شود.


امام جماعت مسجد عسکریه یادآور شد: متاسفانه عده ای از متشرعین قرائت روزانه قرآن را با طرح این مسئله که تدبر لازم در قرآن در این روش صورت نمی گیرد، زیر سوال می برند در حالی که همین قرائت صرف یک اجر وثواب خاصی دارد.


وی ادامه داد: بر اساس تعالیم اسلامی وفرمایش بزرگان نگریستن افراد بی سواد به مصحف قرآنی نیز خود عبادت است و نباید با طرح این مسایل ارزش قرائت قرآن را کم رنگ کرد.


گفتنی است، در ادامه این مراسم که باحضور قاریان و فعالان قرآنی همراه بود برنامه قرائت و روخوانی یک جز از کلام مجید برگزار شد.


پایان پیام/
 

کد خبر 62979

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha