به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، فریدون همتی در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان بیان کرد: هر اختلافی که بین دستگاه های اجرایی به وجود آمد باید مشکلات در کارگروه های بازرسی و رسیدگی استانداری رفع شود و در صورت تخلف از این موضوع با مدیران مربوطه برخورد می شود.
وی افزود: در استان قزوین منابع محدود و مشخصی وجود دارد و باید اعتبارات را برای پروژه هایی که اولویت بالاتری دارد، هزینه کرد و سپس پروژه هایی که پیشرفت بیش از ۶۰ درصد در آنها اتفاق افتاده را تکمیل و در نهایت بودجه را به دیگر پروژه ها اختصاص داد.
استاندار قزوین با بیان اینکه در وهله نخست باید از صادرات و سپس از تولید حمایت کرد افزود: صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری انگور و کشمش در سال گذشته برای پشتیبانی از تولید کشمش 2 میلیارد تومان اختصاص داد که در سال جاری این میزان به ۱۰ میلیارد تومان افزایش یافت تا در بازار تعادل ایجاد شود و بازار متعادلی به وجود بیاید تا دغدغه کشمشکاران رفع شود.
همتی عنوان کرد: پروژههای مربوط به اداره کل فرهنگ و ارشاد استان و مجموعه ورزشی ۶ هزار نفری باید به صورت جدی پیگیری شود چراکه برای این 2 پروژه مصوب از محل سفر ریاست جمهور اعتبار در نظر گرفته شد و دستگاه های مربوطه موظف به پیگیری آن هستند تا پس از سال ها به این دو پروژه رسیدگی شود.
وی تصریح کرد: 2 قطعه زمین به میزان ۲۳ هکتار در روستای نصرت آباد وجود دارد که ۱۳ هکتار از این اراضی به فضای سبز تبدیل و ۱۰ هکتار به بخش خصوصی واگذار شده که در هفته جاری باید از این اراضی بازدید به عمل آید و در اسرع وقت نسبت به تبدیل و بازگرداندن این اراضی به زمین کشاورزی اقدام شود.
استاندار قزوین اضافه کرد: از این تاریخ به بعد در مسیر بلوار آیت الله خامنه ای، مرحوم ابوترابی و بلوار دروازه رشت به هیچ عنوان نباید ساختمان جدیدی احداث شود و در صورت صدور پروانه ساخت، شهرداری قزوین باید جوابگوی عواقب آن باشد.
وی تأکید کرد: هر شخص یا کشاورزی که برای محصور کردن زمین کشاورزی و باغات خود از فنس استفاده کند شهرداری نباید از آن مبلغی اخذ کند تا رغبت کشاورز برای کشت افزایش یابد اما این موضوع شامل باغ ویلاها و ساخت و ساز غیر مجاز نمی شود.
همتی خاطر نشان کرد: در هفته جاری باید از روستای ارنجک بازدید به عمل آید و ظرف همان هفته به موضوع آبرسانی این روستا رسیدگی شود و مشکل روستای ارنجک برطرف شود.
وی یادآور شد: یکی از سرمایهگذاران خارجی علاقهمند به سرمایهگذاری در بخش انرژی خورشیدی در استان است که باید مجوزهای مورد نیاز این سرمایه گذار صادر شود و اگر سرمایهگذار ظرف مدت ۶ ماه نسبت به احداث نیروگاه اقدام کرد سایر مجوزها اعطا میشود و در غیر این صورت مجوز سرمایه گذار لغو میشود و این سرمایهگذار در اراضی مورد نظر حق بهره برداری به غیر از انرژی خورشیدی را ندارد.
نظر شما