کانون های تخصصی مازندران ساماندهی می شوند

خبرگزاری شبستان: مسئول ستادهماهنگی و نظارت برکانون های مساجد مازندران، گفت: تلاش داریم با نظارت و ارزشیابی فعالیت های کانون های تخصصی استان، کانون هایی که کمتر متناسب با عنوان تخصصی خود فعالیت دارند ساماندهی و یا به مسجدی دیگر واگذار شوند.

محمدفوقی، مسئول ستادهماهنگی و نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران امروز(26اردیبهشت) با بیان اینکه مهم‌ترین و کارآمدترین برنامه دبیرخانه مساجد استان در راستای توسعه کیفی کانون‌های فرهنگی هنری تشکیل کانون‌های تخصصی بوده، به خبرنگار شبستان گفت: 24کانون تخصصی با عناوین مختلف در راستای تحقق این مهم در استان تشکیل شده است.

 

 وی اظهار داشت: این کانون ها با اهدافی نظیر تمرکز زدایی و توسعه وسعت میدان عملیاتی کانون‌ها، استفاده بهینه از منابع، امکانات و ظرفیت‌‌های فرهنگی موجود در کانون‌ها، افزایش سطح کمی و کیفی برنامه‌ها و فعالیت‌های کانون‌ها با استفاده از توانمندی‌های کانون‌ها، استاندارد سازی و هماهنگ سازی فعالیت‌های مختلف در کانون‌ها، استفاده از ابزارهای فرهنگی و هنری موثر در پیشبرد اهداف دینی، کمک به خودکفایی کانون‌ها، تلاش در جهت تقویت روحیه نوآوری و خلاقیت در کانون‌های مستعد، افزایش جذب کمک‌های مالی از طریق مشارکت‌های مردمی تشکیل می شوند.

 

فوقی اذعان داشت: کانون‌های تخصصی با تنوع بخشی به برنامه‌ها، فعالیت‌ها و تعمیق ریشه های نظری و عملی آن در حوزه های تخصصی و در تمام زمینه‌های دینی، اعتقادی، آموزشی، علمی، فرهنگی، خانوادگی، تربیتی، حقوقی و ... و دیده بانی فضای فرهنگی کشور در جهت وصول جایگاه واقعی مساجد در جمهوری اسلامی نقشی بی‌بدیل برعهده دارند.

 

وی اضافه کرد: این کانون ها در كنار فعاليت‌هاي عمومي خود در يكي از موضوع های قرآن، مهدويت، مشاوره، آموزش، پژوهش، كتابخانه‌اي، سمعي و بصري و تبليغات (دیداری،شنیداری و تبلیغی)، مراسم، همايش‌ها، اردوها و نمايشگاه‌ها (گردشگري)، هنرهاي تجسمي، شعر و ادبيات، سرود و آهنگ های انقلابی(آواها و نواها)، هنرهای نمایشی، فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات، ورزش، ایثار و شهادت، نماز، عقاید اسلامی، عترت، حجاب و عفاف، ولایت، نظارت و ارزشیابی، سلامت به صورت تخصصي فعاليت ‌می نمایند.

 

فوقی با بیان اینکه این کانون های تخصصی بایستی در كنار برنامه‌ها و فعاليت‌هاي خود، نيازهاي كانون هاي شهر، منطقه و استان خود را در مورد آن فعاليت پاسخگو باشند، افزود: تلاش داریم با نظارت، ارزشیابی و بررسی های متعدد فعالیت ها و برنامه های کانون های تخصصی استان، کانون هایی که کمتر متناسب با عنوان تخصصی خود فعالیت دارند ساماندهی و یا به مسجدی دیگر واگذار شوند.

 

به گزارش شبستان، یکهزار و ۸۸کانون فرهنگی هنری در مساجد استان مازندران فعالیت دارند.

کد خبر 628913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha