به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، علی بحرینی، سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری خوزستان، امروز (20 اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: تحرکهای خوبی در زمینه سرمایهگذاری در کشور و استان خوزستان ایجاد شده است.
وی با اشاره به نتایج و آثار برجام در فعالیتهای اقتصادی افزود: بعد از پذیرش برجام و توافقات پنج کشور طرف مذاکره توجه به سرمایهگذاری در کشور و استان خوزستان بیشتر شد به طوری که هیئتهای سرمایهگذاری متعددی به کشور و استان وارد شدند.
بحرینی از موفقیت نخستین نمایشگاه فرصتهای سرمایه گذاری خوزستان در آذرماه سال گذشه خبر داد و اذعان داشت: استقبال خوبی از این نمایشگاه صورت گرفت و حدود سه هزار و 900 نفر که شامل سرمایهگذاران داخلی، خارجی و عموم مردم بودند از این نمایشگاه بازدید کردند.
وی با اشاره به انعقاد 34 فقره تفاهمنامه با ارزش هشت هزار و 800 میلیون تومان در این نمایشگاه بیان کرد: براساس پیش بینیهای انجام شده با اجرای این تفاهمنامهها برای 6 هزار و 425 نفر اشتغالزایی خواهد شد.
سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری خوزستان از قطعیت یافتن بیش از 90 درصد این تفاهمنامهها خبر داد و اظهار کرد: یکی دیگر از اقدامات مهم در جذب سرمایهگذاران پنجره واحد سرمایهگذاری خوزستان بوده که این فعالیت در استانهای دیگر با روش سنتی و غیر مؤثر انجام میشود.
وی توضیح داد: در خوزستان با توجه به اقدامات صورت گرفته، تلاش شد یک پنجره الکترونیک به معنای واقعی داشته باشیم و در این راستا تمام فرآیندهای صدور مجوز را در 40 دستگاه اجرایی آغاز کردیم.
بحرینی با اشاره به مزایای راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری خوزستان تصریح کرد: امیدواریم ظرف سه ماه آینده پنجره واحد سرمایهگذاری به بهرهبرداری برسد.
وی در ادامه سخنان خود خاطر نشان کرد: در هشت بخش امور زیربنایی، کشاورزی، گردشگری، صنعت و معدن، حمل و نقل، پتروشیمی و آب 414 فرصت سرمایهگذاری در خوزستان شناسایی شده است.
سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری خوزستان با بیان اینکه امکان سنجی، مطالعات فنی و اقتصادی 285 فرصت سرمایهگذاری انجام شده اضافه کرد: 328 طرح کلان اقتصادی توسط دستگاههای اجرایی به عنوان پروژههای سرمایهگذاری شاخص در استان انجام شده که از این تعداد 218 پروژه با اعتباری معادل 16 هزار میلیارد تومان در حال اجرا هستند..
وی خاطر نشان کرد: انتظار داریم با بهرهبرداری از این طرحها، 37 هزار و 715 نفر اشتغالزایی مستقیم و بالغ بر 36 هزار اشتغالزایی غیر مستقیم در استان ایجاد شود.
بحرینی در ادامه سخنان خود به وضعیت پرداخت تسهیلات در بانک های خوزستان اشاره کرد و گفت: تمام بانکهای استان بالغ بر 21 هزار و 500 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردهاند که در این میان بانکهای مسکن، ملی و کشاورزی به ترتیب بیشترین پرداختی را داشتهاند.
وی خاطر نشان کرد: بخش کشاورزی با ۱۵درصد، صنعت با ده درصد و بخش بازرگانی و خدماتی با 31 درصد بیشترین میزان دریافتی تسهیلات را داشتهاند.
سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری ادامه داد: انتظار میرود بانکهای استان در پرداخت تسهیلات اهتمام بیشتری داشته باشند و در زمینه اشتغالزایی و تولید تحرک بیشتری از خود نشان دهند.
وی خاطر نشان کرد: سپردههای مردم در بانکهای خوزستان 29 هزار و 600 میلیارد تومان است که بانکهای ملی و تجارت بیشترین دریافتی را در سپردهها داشتهاند.
نظر شما