نرخ سود تسهیلات حمایت از کارگاه های کوچک و زودبازده کاهش یافت

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه امسال نرخ سود تسهیلات حمایت از کارگاه های کوچک و زودبازده از ۱۶ به ۴ درصد تقلیل یافت، گفت: نوروز امسال ۴۶ گروه جهادی ساماندهی و به مناطق محروم استان اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد زهرایی امروز(17 اردیبهشت) در همایش استانی رسم هجرت ویژه روز بسیج سازندگی اظهار کرد: در ایام تعطیلات نوروز 96 گروه ها جهادی مهمان و گروه های جهادی بومی به مناطق  محروم روستایی خراسان جنوبی اعزام شدند.

 

وی با اشاره به اینکه در این مدت 46 گروه جهادی در قالب یک هزار نفر ساماندهی و اعزام به مناطق محروم شدند، افزود: از این تعداد 10 گروه جهادی در قالب 420 نفر گروه جهادی مهمان بودن که برای خدمات رسانی وارد استان خراسان جنوبی شدند.

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان خراسان جنوبی گفت: گروه های جهادی مهمان نوروز امسال از دانشگاه ها برتر کشور مانند صنعتی شریف تهران و دانشگاه امام صادق علیه السلام بودند و یک گروه پزشکی و دندانپزشکی نیز در منظریه طبس مستقر شدند.

 

به گفته وی در سال گذشته در خراسان جنوبی 30 هزار نفر در قالب اردوهای جهادی خدمت رسانی کردند و یک هزار و 200 نفر در قالب گروه جهادی مهمان وارد استان شدند.

 

زهرایی با تاکید بر اینکه یکی از اولویت های بسیج سازندگی در ایام نوروز دهستان های قرارگاه پیشرفت و آبادانی بود، ادامه داد: گروه های جهادی هدفمند به عرصه های روستاهایی که قرار است تراز انقلاب شوند حضور پیدا می کنند.

 

وی بیان کرد: گروه های جهادی به بحث تولید و اشتغال و زنجیره ارزش محصولات استراتژیک استان در تبیین اقتصاد مقاومتی، آموزش کارگاه ها و کلاس ها و تولید و مشاوره و بازار کمک می کنند.

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در ایام نوروز سال جاری 6 گروه جهادی دانشجویی بومی داشتیم، افزود: برای اولین بار نیز یک گروه جهادی طرح هجرت دانش آموزی به مناطق محروم اعزام شدند.

 

زهرایی با بیان اینکه در مراسم طرح هجرت فعالان و مسئولان گروه جهادی که قرار است تابستان گروه جهادی اعرام کنند در کارگاه های یک روزه آموزشی شرکت می کنند، گفت: امسال نرخ سود تسهیلات پرداختی برای حمایت از کارگاه های تولیدی کوچک و زود بازده از 16 درصد به 4درصد کاهش یافته است.

 

وی با اشاره به اینکه تسهیلات هدفمند در یک زنجیره ارزش  از تولید، تامین، بسته بندی، فرآوری و بازار است، عنوان کرد: فاز نخست قرارگاه پیشرفت و آبادانی برای زیرساخت ها قرارداد بسته شده که 50 درصد را قرارگاه مرکز و 50 درصد از منابع استانی است و پروژه های عمرانی در شش دهستان مدنظر شروع شده است و مسئولان دهستان ها و کارگروه ها مشخص و مستقر شده اند و در آینده نزدیک کار عملیاتی فرهنگی، تعلیم و تربیت و اشتغال در این روستاها شکل می گیرد.

کد خبر 627019

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha