خانواده، روح انتظار را در فرزندان نهادینه کند

خبرگزاری شبستان: مدیر حوزه علمیه فومن اظهار کرد: اگر پدرها و مادرها ادعای انتظار امام زمان(عج) را دارند باید در مقام عمل به گونه ایی فرزندان خود را پرورش دهند که روح انتظار در آنها نهادینه شود.

حجت‌الاسلام ولی‌رضا قربانی، مدیر حوزه علمیه فومن در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از فومن با تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار داشت: یکی از افتخارات و خصوصیات منحصر به فرد شیعیان بحث انتظار است.

 

وی با بیان اینکه از بین همه ادیان فقط شیعیان هستند که اعتقاد به ظهور منجی دارند، افزود: اشتراکات مبهمی بین دین اسلام و دیگر ادیان‌های غیر اسلامی است که معتقدند مصلحی خواهد آمد، اما شیعه اثنی عشری به صورت شفاف منجی را معرفی می‌کند.

 

مدیر حوزه علمیه فومن با اشاره به اینکه انتظار یک روش منفی و دست رو دست گذاشتن نیست، گفت: فرد باید در راستای ظهور امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) وظایفی که بر عهده او است را انجام دهد.

 

حجت‌الاسلام قربانی تصریح کرد: منتظر کسی است که همواره در همه حال در خود این آمادگی را به وجود آورده که اگر روز جمعه امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کردند به سرعت کارهایش را رها کند و به دعوت امام خویش را لبیک گوید.

 

وی با بیان اینکه منتظر باید آمادگی و اخلاص کامل داشته باشد، خاطرنشان کرد: منتظر نباید فقط انتظار را در یک روز نیمه شعبان خلاصه کند بلکه باید تمام روزهای سال انتظار ظهور داشته باشد و زمینه سازی ظهور کرده و مردم را آماده کند.

 

مدیر حوزه علمیه فومن با بیان اینکه امروز عده‌ای همچون صهیونیست، دنیای غرب و ... به صورت علنی با تفکر مهدویت و انتظار دشمنی می‌کنند، اظهار داشت: در این راستا دشمنان سرمایه‌گذاری‌های زیادی از طریق فیلم، ماهواره، فضای مجازی و رسانه‌ها انجام داده تا افکار جوانان شیعه را در دست بگیرند و به آنها القای فکری کنند و از چهارچوب انتظار در بیاورند.

 

حجت‌الاسلام قربانی افزود: با توجه به حربه‌های دشمنان، مسئولیت خانواده‌ها، پدرها و مادرها خودش را نشان می‌دهد که باید اولادشان را دوستان و یاوران امام زمان (‌عج الله تعالی فرجه الشریف) و دینی بار بیاورند نه اینکه فرزندانی تربیت کنند که با وظایف دینی فاصله داشته باشند.

 

وی با اشاره به اینکه اگر پدرها و مادرها ادعای انتظار امام زمان(عج) را دارند باید در مقام عمل تربیت فرزندان را به گونه‌ای انجام دهند که روح انتظار در آنها نهادینه شود، گفت: اگر واقعا می‌خواهیم منتظر واقعی باشیم باید به گونه‌ای فرزندان را تربیت کنیم که در مقام عمل پایبند به وظایف شرعی و دینی باشند.

 

مدیر حوزه علمیه فومن با بیان اینکه در روایات آمده؛ نگه داشتن دین همچون نگه داشتن آتش گداخته در مشت است، تصریح کرد: امروز شاید دین داشتن هزینه‌بردار باشد اما اگر می‌خواهیم مهدی‌ یاور باشیم باید مشکلات و سختی‌ها را به جان بخریم.

 

کد خبر 626906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha