باید به مسائل خوزستان نگاه ملی داشت/معلمان مسیر کرامت و تقوا را طی کنند

خبرگزاری شبستان: امام جمعه موقت اهواز، با بیان اینکه نمی توان منافع خوزستان را از منافع ملی تفکیک کرد چرا که بدون رعایت منافع استانی هیچ گونه منافع کشوری قابل تحقق نیست، اظهار داشت: شرایط زیست محیطی خوزستان با زندگی مردم گره خورده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله دکتر محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اهواز، امروز (16 اردیبهشت) در سی و سومین یادواره مقام معلم که در تالار طلائیه اهواز برگزار شد، با اشاره به فرموده امام راحل (ره) که فرمودند معلمی شغل انبیاست، گفت: این سخن مدال بسیار بزرگی است که امام (ره) به گردن معلمان انداخته است.

 

وی اضافه کرد: معلمی شغل خدایی است چرا که در قرآن آمده بخوان به نام پروردگارت که کریم تر است، آن خدایی که به وسیله قلم تعلیم و آموزش می دهد؛ بنابراین خداوند معلم است و شاگردان این معلم همه انسان ها هستند و کره زمین با آن وسعت کلاس درس است.

 

وی خداوند متعال را منشا و منبع همه کمالات از جمله کرامت دانست و با بیان اینکه معلمان می توانند معلم خدایی باشند به شرطی که کرامت داشته باشند، افزود: کرامت خداوند در انسان ها تجلی می یابد؛ کرامت صفتی است که هم قرآن، هم پیمغبر (ص)، هم فرشتگان و هم انسان های پاک به آن توصیف شده اند.

 

معلمان راه کرامت و تقوا را در پیش بگیرند

آیت الله حیدری، راه کرامت را همان راه تقوا دانست و تصریح کرد: هر کس تقوای بیشتری داشته باشد کرامت بیشتری را می تواند در وجود خود تجلی دهد، بنابراین معلمی شایسته تقدیر و قدردانی است که پیوندی با مسیر تقوا و کرامت داشته باشد.

 

وی شهید مطهری را نمونه بارز یک معلم انقلابی هم از حیث عینی، هم عملی و هم سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و هنری دانست و عنوان کرد: جامعیت علمی شهید مطهری مشخص است و حساسیت های فکری، اندیشه ناب ایشان و حساسیت نسبت به جریانات اسلام ناب محمدی (ص) غوغا می کند.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، خاطر نشان کرد: شهید مطهری حقیقتا معلم و اسوه و نمونه یک معلم با کرامت بود و جا دارد معلمان ما به ایشان تاسی جویند و هر معلمی که این مسیر را بپیماید، قابل تقدیر است.

 

وی با اشاره به اینکه معلمان خوزستانی دارای کرامت بوده و قابل تقدیر هستند و باید الگوی کشور باشند، ابراز کرد: معلمان خوزستان با توجه به شرایط خاص استان در حال فعالیت هستند و سختی های بسیاری را متحمل می شوند و بسیاری از آنها به همین خاطر درخواست انتقال به استان های دیگر را دارند.

 

بدون رعایت منافع استانی هیچ گونه منافع کشوری قابل تحقق نیست

وی اظهار کرد: برخی به استان نگاه بخشی، منطقه ای و استانی دارند و برخی نگاه کشوری و ملی و می گویند حتی اگر منافع استان فدا شود باید منافع ملی را در نظر بگیریم؛ باید به مسائل نگاه ملی داشت؛ در رابطه با خوزستان نمی توان منافع استانی را از منافع ملی تفکیک کرد چرا که بدون رعایت منافع استانی هیچ گونه منافع کشوری قابل تحقق نیست.

 

امام جمعه موقت اهواز، اذعان داشت: واقعیت های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، ژئوپلیتیکی و موقعیت سوق الجیشی استان را که نگاه کنیم به این نتیجه می رسیم که کشور ایران اگر استانی مثل خوزستان را نداشته باشد 85 درصد نفت، 2 میلیون هکتار خاک حاصلخیز و ده ها و صدها مورد دیگر را از دست می دهد و اصل نظام و کیان انقلاب و کشور دچار لطمه می شود.

 

وی با تاکید بر اینکه نمی توان منافع مردمی که در استان زندگی می کنند را از منافع ملی جدا کرد، ادامه داد: از 218 هزار شهید دوران دفاع مقدس 23 هزار شهید خوزستانی بودند در حالی که جمعیت استان نسبت به کل کشور چهار یا پنج درصد است ولی سه برابر شهید دادیم.

 

آب خوزستان باید نگه داشته شود

وی با بیان اینکه زیرساخت های خوزستان به واسطه جنگ نابود شد و استان های دیگر پیشرفت کردند و آب خوزستان که می تواند منافع کشاورزی کل کشور را تامین کند به استان های دیگر فرستاده می شود، گفت: آب، هوا، خاک و آفتابی که در خوزستان وجود دارد در هیچ کجای کشور نیست.

 

آیت الله حیدری، تاکید کرد: منابع خوزستان می تواند مواد غذایی 160 میلیون انسان را تامین کند و در نتیجه اگر جمعیت کشور 160 میلیون نفر شد تمام مواد غذایی از خوزستان تامین می شود و ایران اسلامی می تواند در مقابل همه تحریم ها مقاومت کند اما شرط آن نگه داشتن آب خوزستان است نه اینکه همچون گوشت قربانی به همه جا فرستاده شود.

 

وی به پدیده ریزگردها اشاره کرد و یاد آور شد: نهال کاری مشکل ریزگردها را حل نمی کند، نهال کاری آب نبات است به خاطر اینکه این پدیده کانون هایی دارد و به خاطر نبودن آب 600 هزار هکتار کانون ریزگرد درست شده، برخی زمین ها مزروعی و برخی تالاب بوده که خشک شده است.

 

مساله ریزگردها با هدایت آب به زمین ها حل می شود

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، اشاره به اینکه یک ماه آب به این زمین ها هدایت شود مساله ریزگردها حل می شود، مسئولان به جای راه حل آسان و سریع راه انحرافی را در نظر گرفته اند، افزود: این 30 هزار نهال تنها پنج درصد این 600 هزار هکتار را در بر می گیرد و پنج سال طول می کشد تا انجام شود.

 

وی با بیان اینکه مردم خوزستان باید یک قرن صبر کنند تا مشکلات و شرایط زیست محیطی استان درست شود از این رو باید منافع استانی را تامین کرد، اذعان داشت: نمی توان مسائل محیط زیست را مورد توجه قرار ندهیم چرا که با زندگی، آموزش و پرورش، ادارات و همه چیز ما گره خورده است.

 

امام جمعه موقت اهواز، ابراز امیدواری کرد: علیرغم شرایط محیطی به رسالت خود ادامه دهیم و در کنار یکدیگر با هم افزایی، هم منافع استان و هم منافع ملی را تامین کنیم و اجازه ندهیم دشمنان نظام و انقلاب کوچک ترین سوء استفاده ای از شرایط فعلی داشته باشند.

 

کد خبر 626845

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha