رایزنی ایران، روسیه و ترکیه در آستانه/ دو مقام رسمی آمریکا مدعی آزمایش موشکی ایران شدند

خبرگزاری شبستان: رایزنی ایران، روسیه و ترکیه در آستانه، دو مقام رسمی آمریکا مدعی آزمایش موشکی ایران شدند، استقبال اتحادیه اروپا از گفتگوهای ایران و شورای همکاری خلیج فارس از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: مذاکره روسیه با ایران و ترکیه برای ایجاد مناطق عاری از تنش در سوریه، دو مقام رسمی آمریکا مدعی آزمایش موشکی ایران شدند، استقبال اتحادیه اروپا از گفتگوهای ایران و شورای همکاری خلیج فارس از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود. مشروح این اخبار را در گزارش زیر بخوانید:

فارس:

ادعای واشنگتن: پرتاب موشک کروز از یک زیردریایی توسط ایران در تنگه هرمز

مقامات آمریکایی مدعی شدند ایران روز سه‌شنبه تلاش کرده بود یک موشک کروز دریایی را از یک زیردریایی حاضر در «تنگه هرمز» پرتاب کند.

دو مقام آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه «فاکس نیوز» ادعا کردند پرتاب این موشک کروز از یک زیردریایی کوچک کلاس «یونو» - که فقط ایران و کره‌شمالی از این نوع زیردریایی استفاده می‌کنند – انجام شده که البته موفقیت‌آمیز نیز نبوده است.

وبگاه فاکس نیوز با اشاره به اینکه ایران گفته در ماه فوریه از آزمایش موفق موشک کروز دریایی خبر داده بود، نوشت مشخص نیست پرتاب روز سه‌شنبه اولین باری باشد که ایران یک موشک کروز را از دریایی پرتاب می‌کند.

جزئیات بیشتری از این خبر منتشر نشده است.

مذاکره روسیه با ایران و ترکیه برای ایجاد مناطق عاری از تنش در سوریه

آلکساندر لاورنتیوف، مذاکره‌کننده روسیه روز چهارشنبه از مذاکره این کشور با ترکیه و ایران برای تفاهم بر سر ایجاد چهار منطقه عاری از تنش در سوریه خبر داده است.

به گزارش رویترز، وی در جمع خبرنگاران گفت: «اینها مناطقی هستند که شدیدترین درگیری‌ها در آنها بین نیروهای دولت، نیروهای جبهه‌النصره و معارضان میانه‌رو در جریان است.»

وی گفت که این سند هنوز در حال تدوین است.

مهر:

دو مقام رسمی آمریکا مدعی آزمایش موشکی ایران شدند

دو تن از مقامات رسمی آمریکا در گفتگو با این شبکه خبری مدعی شدند: «ایران روز سه شنبه تلاش کرده است تا از یک زیردریایی واقع در تنگه هرمز یک موشک کروز را پرتاب نماید که این آزمایش ناموفق بوده است».

به ادعای این مقامات آمریکایی، این موشک از یک زیردریایی بسیار کوچک «کلاس یونو» متعلق به ایران پرتاب شده است.

شایان ذکر است که جمهوری اسلامی ایران و کره شمالی تنها کشورهای جهان هستند که این مدل از زیردریایی ها را مورد بهره برداری قرار داده اند.

در ماه فوریه، ایران پرتاب موفقیت آمیز یک موشک از زیردریایی خود را اعلام کرد.

در ماه آوریل، یک ناوشکن ارتش آمریکا در واکنش به عملیات رهگیری یک قایق متعلق به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موشکهای منور پرتاب کرد.

واکنش اقلیم کردستان عراق به‌ سخنان سخنگوی وزارت خارجه ایران

اداره‌ ارتباطات خارجی اقلیم کردستان عراق طی بیانیه‌ ای نسبت به‌ سخنان بهرام قاسمی سخنگوی وازرت خارجه‌ کشورمان واکنش نشان داد.

در این بیانیه‌ آمده‌ است که‌ مردم اقلیم کردستان عراق همانند همه‌ مردم دنیا از حق تعین سرنوشت برخوردارند.

در ادامه‌ بیانیه‌ آمده‌ است که قبلا اقلیم کردستان اعلام کرده‌ است که‌ مسئله‌ رفراندوم در اقلیم موضوعی داخلی و مربوط به‌ کشور عراق است. بدین منظور اربیل در حال گفتگو با بغداد است و سعی دارد تا با گفتگو این مسئله‌ را حل کند و درباره‌ آن تصمیم گیری شود.

در این بیانیه‌ تاکید شده‌ است: اقلیم کردستان هرگونه‌ اظهار نظری در خارج از این چهارچوب را رد می کند.

شایان ذکر است بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه‌ در نشست مطبوعاتی خویش گفته‌ بود: در چارچوب حاکمیت ملی و تمامیت ارضی عراق، اکراد دارای حقوقی هستند که در قانون اساسی عراق هم پیش بینی شده است و نمی توانند علیه تمامیت ارضی مبارزه کنند و آن را نپذیرند.

وی با بیان اینکه مباحثی که مطرح شده مباحث جدیدی نیست و در گذشته هم وجود داشته است، تصریح کرد: ما از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی عراق حمایت می کنیم و با هر گونه تجزیه طلبی مخالف هستیم و آن را نخواهیم پذیرفت.

نتانیاهو:توسعه طلبی ایران تهدیدی برای روسیه است!

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با شبکه ۹ تلویزیون این رژیم، در تلاش برای ترغیب مسکو به پرهیز از همکاری با تهران، مدعی شد: توسعه طلبی ایران در خاورمیانه، تهدیدی برای روسیه تلقی می شود.

وی در این باره گفت: من به «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه گفته ام که ایران نه تنها تهدیدی برای ما بلکه تهدیدی برای شما نیز به حساب می آید.

نتانیاهو در ادامه ادعاهای خود افزود: ما از بابت محور روسیه-ایران دغدغه خاطر داریم. البته، روسیه برای رفتارهایش توضیحات زیادی دارد. مسکو خواهان مقابله با پیروزی داعش و شکست آن است. اما این به معنای آن نیست که ما آماده جایگزینی داعش با ایران هستیم (!) تا به این ترتیب حزب الله و نیروهای شیعه به قلمرو سوریه دسترسی پیدا و از بلندی های جولان برای حمله به اسرائیل استفاده کنند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در عین حال مدعی شد: حضور نظامی دائم ایران و نیروهای وابسته به آن برای اسرائیل قابل پذیرش نیست.

گفتنی است روسیه و ایران از متحدین «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه محسوب می شوند و در حل بحران این کشور موضع مشترکی با آمریکا و متحدین آن ندارند. 

باشگاه خبرنگاران جوان:

استقبال اتحادیه اروپا از گفتگوهای ایران و شورای همکاری خلیج فارس

«وولتر استیونز» رئیس کمیته سیاسی و امنیتی اتحادیه اروپا امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد اتحادیه اروپا از تلاش هایی که کویت برای نزدیک کردن دیدگاه های ایران و شورای همکاری خلیج فارس انجام می دهد، حمایت و از آن تقدیر می کند.

این مقام اروپایی همچنین با اشاره به گفتگوهای انجام شده درمورد فعالیت‌های هسته ای ایران، با اجرای معاهده ان پی تی گفت: آنچه امروزه اجرا می شود یک توافقنامه بین‌المللی است که از حمایت کامل اتحادیه اروپا برخوردار است و از تهران نیز خواسته ایم که در این زمینه تعامل لازم را انجام دهد.

در سفر هیات عالی رتبه اتحادیه اروپا به کویت نمایندگانی از 28 کشور اروپایی گفتگوهایی را با مقامات کویتی در زمینه تحولات منطقه انجام دادند. این هیات دیروز (سه شنبه) وارد کویت شده است.

کویت در سال جاری میلادی و پس از انتخاب به عنوان مرکز منطقه ای سازمان ناتو، همواره مورد توجه ویژه کشورهای اروپایی بوده و هیات های امنیتی سیاسی به طور مستمر به این کشور سفر می کنند.

بازتاب حادثه انفجار معدن زغال سنگ گلستان در رسانه‌های خارجی

حادثه انفجار معدن زغال سنگ "زمستان یورت" در آزادشهر استان گلستان با پوشش خبری گسترده ای از سوی رسانه های گروهی جهان مواجه شده است.

تا لحظه انتشار این خبر تعداد کشته ها از سوی منابع رسمی 21 نفر اعلام شده اما با توجه به مصدومان زیاد این حادثه و معدنچیانی که هنوز در عمق معدن محبوس مانده اند، احتمال افزایش آمار قربانیان وجود دارد.

 

کد خبر 626472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha