تولید و پخش ۷۵ هزار دقیقه برنامه قرآنی در ماه مبارک رمضان سال گذشته

خبرگزاری شبستان: معاون نظارت شورای عالی قرآن با بیان اینکه در ماه رمضان سال ۹۶ شاهد پخش همزمان صوتی و تصویری برنامه‌ها خواهیم بود، گفت: سال گذشته هر سال بیش از ۷۵ هزار دقیقه در بخش تصویری به تولید برنامه پرداخته‌ایم.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، سیزدهمین نشست تخصصی اساتید، قاریان و حافظان ممتاز قرآن با موضوع ترتیل قرآن کریم به همراه آیین تجلیل از مراسم و شبکه‌های برتر صدا و سیما در بخش مراسم جزءخوانی قرآن در ماه مبارک رمضان در سال‌های 94 و 95 عصر امروز در حسینیه الزهرای مجتمع امام خمینی (ره) برگزار شد.

علی اکبر حشمتی، معاون نظارت شورای عالی قرآن در ادامه این مراسم با اشاره به نحوه ارزیابی و انتخاب مراکز و شبکه‌های برتر گفت: گذر این امر مقدس از حرم شریفین امام رضا (ع) و حضرت فاطمه معصومه (س) بود و این برکت از این دو حرم شریف از سال 86 به همه ایران تسری پیدا کرد.

وی با بیان اینکه از سال 87 دو مرکز دیگر به اضافه شبکه تهران و سیمای قرآن به این امر پرداختند، خاطرنشان کرد: از سال 90 با دستور ویژه رییس سازمان کل مراکز استانی از طریق سیستم شاهد این امر مقدس را دریافت کردند و از آن به بعد لزوم ارزیابی برترین‌ها در دستور کار قرار گرفت.

حشمتی ادامه داد: بنابراین سال 91 با 22 مرکز استانی و سه شبکه سراسری، از سال 92، 29 مرکز استانی، 2 شبکه سراسری و 697 مرتل، سال 93 با 31 مرکز استانی، 2 شبکه سراسری و با حضور 508 مرتل و سال 94 و 95 با 31 مرکز استانی، سه شبکه سراسری و 521 مرتل به پخش مراسم جزءخوانی قرآن در ماه مبارک رمضان پرداختیم.

معاون نظارت شورای عالی قرآن با بیان اینکه در ماه رمضان سال 96 شاهد پخش همزمان صوتی و تصویری برنامه‌ها خواهیم بود، اظهار کرد: امروزه از 27 هزار دقیقه در سال 90 به 59 هزار و 400 دقیقه تصویری رسیده ایم و 29 هزار دقیقه صوتی در ماه مبارک رمضان برنامه تولید شده است.

وی با اشاره به نحوه ممیزی این مراکز استانی تصریح کرد: این امر در دو مرحله قبل و بعد از مراسم انجام می‌شود به طوری که بخش محتوایی برنامه‌ها توسط کارشناسان خبره قرآنی ارزیابی شده و در مراکز استان‌ها با حضور ائمه جمعه و مسئولان آیین تجلیل برگزار می‌شود.

 حشمتی با بیان اینکه ارزیابی بخش اجرایی، فنی و هنری برنامه‌ها توسط کارشناسان محترم حوزه استان‌ها صورت می‌گیرد، تصریح کرد: در بخش اجرایی نیز مراعات آیین‌نامه‌ها مبنی بر برخورداری از ظواهر اسلامی، استفاده از مرتلین و رعایت نوبت‌بندی مرتیل مورد توجه می‌باشد.

معاون نظارت شورای عالی قرآن با بیان اینکه در بخش فنی به موضوعات کارگردانی، نور، تصویر، صدا، تدوین، نحوه انعکاس و دکور توجه می‌شود، گفت: ارزیابی مراکز استانی، پخش برنامه‌های جزءخوانی قرآن کریم در ماه مبارک دارای مزایای بسیار و قابل توجه در جهان اسلام می‌باشد.

وی در پایان ادامه داد: امسال و سال گذشته هر سال بیش از 75 هزار دقیقه در بخش تصویری به تولید برنامه پرداخته‌ایم.

کد خبر 626431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha