وظایف خود را در انتخابات بشناسیم/ لزوم توسعه شاخص های رهبری برای انتخاب اصلح

خبرگزاری شبستان: رئیس مرکز اسناد بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: نظام جمهوری اسلامی از هر فرد و یا گروهی مهم تر است و باید وظایف و تکلیف خود را در انتخابات بشناسیم و شاخص های رهبری را برای انتخاب اصلح در جامعه توسعه دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، سردار غلامرضا علاماتی، رئیس مرکز اسناد بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در همایش اسوه های ایثار شهرستان آران و بیدگل، شهدا، جانبازان و آزادگان را محور ایثار و گذشت در هشت سال دفاع مقدس خواند و گفت: در  دوران دفاع مقدس، رزمندگان ما بهترین چیزی که در اختیار داشتند یعنی جان خود را برای بقای نظام جمهوری اسلامی در طبق اخلاص گذاشتند و برای عمل به کلام امام راحل(ره) که حفظ نظام جمهوری اسلامی را از اوجب واجبات می دانستند، در مقابل استکبار ایستادند.

وی، جنگ تحمیلی را نبرد رزمندگان با ۳۶ کشور حامی عراق خواند و گفت: رزمندگان در مقابل دنیای استکبار قد عمل کرده و ایستادگی کردند و به کلام امام عینیت بخشیدند تا به پیروزی رسیدند.

علاماتی افزود: هدف اصلی دشمن در جنگ تحمیلی، براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی بود و در آن مقطع کشورهای متحد عراق سیصد میلیارد دلار برای این هدف هزینه کردند تا نظام نوپای اسلامی موجودیت خود را از دست بدهد.

رئیس مرکز اسناد بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به اینکه طارق عزیز معاون نخست وزیر عراق، پنج ایران کوچک را بهتر از یک ایران متحد و واحد می دانست گفت: رزمندگان با ایثار و از خود گذشتگی سینه خود را در مقابل دشمن سپر کردند و در مقابل دنیای استکبار ایستادند و این ایستادگی باعث شد پس از ۱۱ سال از شروع جنگ، دبیر کل سازمان ملل عراق را به عنوان متجاوز اعلام کند.

سردار علاماتی، به نقش مردم در پیروزی ایران در جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: مردم علاوه بر نثار جان خود، بخش اعظمی از هزینه جنگ را تأمین کردند و از نظام پشتیبانی کردند تا حفظ شود.

این رزمنده دفاع مقدس افزود: انقلابی که امام بنیان گزاری کرد و با ایثارگری شهدا و جانبازان و آزادگان عینیت و تبلور پیدا کرد، اکنون با اقتدار و عزت وارد دهه چهارم خود شده است و ان شاء الله استمرار و امتداد آن تا ظهور حضرت مهدی(عج) خواهد بود.

علاماتی با ابراز تأسف از اینکه بسیاری از مفاهیم دفاع مقدس برای برخی فقط یک واژه شده تصریح کرد:  واقعیت جنگ تحمیلی، جانبازی است که در راه پاسداری از انقلاب جان خود را ایثار کرده و با سختی و مشقت های فراوان زندگی می کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) تأکید کرد: اکنون به مرحله ای از پیشرفت رسیده ایم که برد ۲ هزار و ۴۰۰ متری سلاح را به ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر رسانده ایم و این سبب بازدارندگی، صلابت و اقتدار نظام در طح جهانی شده است.

سردار علاماتی افزود: امروز صلابت خود را مدیون ایثارگری های رزمندگانی هستیم که از دفاع مقدس الگویی برای جبهه هایی نظیر عراق و سوریه و بوسنی ساختند که اگر این الگو نبود، اکنون باید در شهرهای مرزی کشور با دشمن مبارزه می کردیم.

رئیس مرکز اسناد بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خاستگاه این الگو را، نبرد عاشورایی امام حسین(ع) و یارانش در صحرای کربلا خواند و افزود: رزمندگان ما درس ایثار و وفاداری و رشادت و اخلاص را از نبرد عاشورایی فرا گرفتند و با تمسک به آن، انقلاب اسلامی را که امتداد نهضت عاشوراست به پیروزی رساندند.

علاماتی، اطاعت پذیری را بزرگترین افتخار و مدال حضرت عباس بن علی(ع) در واقعه عاشورا خواند و تصریح کرد: اطاعت پذیری از امام، باعث عزت علمدار کربلا شد که به تعبیر  امام سجاد(ع) همه شهیدان در روز قیامت به مقام او رشک می برند.

وی رمز اقتدار و پیشرفت نظام را تبعیت از رهبری، توجه به روحیه اخلاص، وحدت، ایثار و ایفای نقش همه افراد جامعه در این برهه زمانی خواند و خاطر نشان کرد: اطاعت از ولایت مقامی است که باید حفظ کنیم و آن را امتداد بخشیم و در خانواده و جامعه جاری و ساری کنیم تا از جاماندگان یاران امام نباشیم.

این رزمنده دفاع مقدس، وظیفه ایثارگران و جانبازان را در حفظ نظام مهم و خطیر خواند و تصریح کرد: جامعه ما امروز رفتار و عمل ایثارگران را سرلوحه خود قرار می دهد و پایداری آن ها سبب تقویت نظام می شود.

سردار علاماتی در ادامه به انتخابات سرنوشت ساز ۲۹ اردیبهشت ماه اشاره کرد و گفت: انتظار رهبر انقلاب از همه بویژه جامعه ایثارگر که همه تعلقات خود را برای نظام گذاشتند این است که به حضور حداکثری مردم در انتخابات کمک کنند.

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی از هر فرد و یا گروهی مهم تر است و باید وظایف و تکلیف خود را در انتخابات بشناسیم و شاخص های رهبری را برای انتخاب اصلح در جامعه توسعه دهیم و در جهت تعمیق آن ها تلاش کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) تصریح کرد: هرکس این دایره نظام را قبول دارد باید در صحنه حاضر شود و به هر میزان که می تواند به شور انتخاباتی کمک کند.

غلامرضا علاماتی، اتکای به درون نظام را ضامن حفظ جمهوری اسلامی خواند: آنچه باعث می شود پایه و اساس نظام سست شود و از بین برود و دشمن به موفقیت خود امید پیدا کند، اتکا به سایر کشورهاست.

رئیس مرکز اسناد بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس افزود: در جنگ تحمیلی با وجود فاصله تکنولوژیک که بین ما و کشورهای ابرقدرت جهان وجود داشت، بر پایه اتکا به خود و با روحیه ایثار، شهادت، فداکاری، اخلاص، ایمان، محبت و همدلی پیروز شدیم.

سردار علاماتی تأکید کرد: اگر در درون کشور بتوانیم همگرایی ایجاد کنیم و اجزای قدرت در ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، نظامی و امنیتی به هم پیوند بخورد، این پیوند سبب می شود از هیچ ابرقدرتی نهراسیم ولی هرجا اجزای قدرت گسسته شد همانجا شکست خواهیم خورد.

در ادامه این همایش که با همکاری مشترک بنیاد شهید و امور ایثارگران، ادارات تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیئت ابوالفضل(ع) فخارخانه برگزار شد، جانبازان، ایثارگران و خانواده جانبازان متوفّای شهرستان با اهدای گلدان گل تجلیل شدند. 

شهرستان آران و بیدگل در شمالی ترین نقطه استان اصفهان، با تقدیم ۸۲۰ شهید، ۲ هزار جانباز، ۸۳ آزاده و ۶ هزار و ۷۰۰ رزمنده به میهن اسلامی در دوران انقلاب و دفاع مقدس و نثار جان بیش از یک درصد جمعیت خود در راه حفظ ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، رتبه نخست ایثارگری را در کشور به خود اختصاص داده و به عنوان دارالشهدای ایران اسلامی شناخته می شود.

کد خبر 626058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha