به گزارش خبرگزاری شبستان، در پشت جلد این اثر می دانیم :«تامس مور به سه دلیل شایسته جایگاهی درخور در تاریخ تفکر اروپاست. او آرمانشهر را نوشت که متن لاتین کلاسیکی است و امروز نیز چون گذشته خوانندگان فراوان دارد. در زندگی خود نیز رسم و راهی خاص در دانشپژوهی، پارسایی و خدمت دیوانی پیش گرفت که همواره مایه شیفتگی نویسندگان و مورخان از هر دسته بوده است. نوشتههای فراوان او به زبان انگلیسی جایگاهی والا در تاریخ این زبان و نیز در آثار بحثبرانگیز و مذهبی آن دارد.
اگر بخواهیم منزلت مور را به سنگ عدل بسنجیم ، باید این هر سه را پیش چشم داشته باشیم ، کتاب حاضر هم به زندگی و مرگ او می پردازد و هم روشنگر عقاید و مکتوبات اوست.»
سر تامس مور یا قدّیس تامس مور (زادهٔ ۷ فوریهٔ ۱۴۷۸ در لندن — درگذشتهٔ ۶ ژوئیهٔ ۱۵۳۵ در انگلستان)، حقوقدان، نویسنده، فیلسوف اجتماعی، سیاستمدار، و انسانگرای دوران نوزایش انگلیسی بود. او مشاور مهمی برای هنری هشتم انگلستان بود.
مور از اکتبر ۱۵۲۹ تا ۱۶ ماه مه ۱۵۳۲ صدراعظم بود. پاپ پیوس یازدهم در سال ۱۹۳۵ مور را قدیس اعلام کرد. کلیسای انگلستان از او بهعنوان «شهید اصلاحات» یاد میکند. او از مخالفان و رقبای اصلاحات پروتستان و به صورت مشخص مارتین لوتر و ویلیام تیندیل بود. مور برای نخستین بار از واژهٔ «اتوپیا» (آرمانشهر) استفاده کرد – نامی که او به کشور-جزیرهای ایدهآل داد که سیستم سیاسیاش را در کتاب اتوپیا (چاپ ۱۵۱۶) شرح میدهد.
نشر ماهی «تامس مور» اثر«آنتونی کنی» با موضوع «جامعه شناسی، سیاست، فلسفه» با ترجمه «عبدالله کوثری» را 140 صفحه در نمایشگاه عرضه می کند.
نظر شما