حجت الاسلام سیدعلی حسینی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرگزاری شبستان پیرامون طرح جامع رسانه گفت: با توجه به رشد روز افزون فضاهای مجازی، خبرگزاری ها و سایت های خبری ضرورت داشت، تا لایحه و طرحی تدوین شود که خلاء قانونی موجود در عرصه رسانه را پوشش دهد.
وی در ادامه با اشاره به این که طرح فوق بیش از دو سال در کمیسیون فرهنگی مورد کارشناسی قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: این کار در ابتدا بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود، البته در این خصوص از دولت نیز انتظار می رفت، اما با توجه به تعللی که وزارت ارشاد در روند ارائه طرح به مجلس داشت، کمیسیون فرهنگی بر آن شد تا خود وارد میدان شود.
وی افزود: اگر در این میان لایحه دولت به مجلس رسید، در صحن علنی بررسی می شود، در غیر این صورت طرح کمیسیون فرهنگی مورد بحث قرار می گیرد.
حجت الاسلام حسینی در ادامه با اشاره به محتوای طرح جامع رسانه خاطر نشان کرد: این طرح با نگاهی جامع به همه جوانب مربوط به رسانه اعم از رسانه های مکتوب و غیر مکتوب و رسانه های مجازی می پردازد و سعی شده صنوف مختلف و مرتبط هم در سیاست گذاری و نظارت دخیل باشند.
به گفته وی با توجه به تنوع و تعدد سایت های موجود در فضای مجازی، در طرح جامع رسانه تشریح وظایف نظارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: مسئله اخذ مجوز و نظارت دائمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص سایت های خبری از نکات قابل توجه در این طرح است. به معنی دیگر با توجه به رشد روز افزون رسانه ها در فضای مجازی نیاز به این ساماندهی احساس می شد.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به زمان تصویب این طرح گفت: تلاش کمیسیون فرهنگی مجلس برآن است تا این طرح را در مجلس هشتم نهایی کرده و به تصویب برساند. البته طرح مشابه هی در هیئت دولت در حال تدوین است که زمان دقیق ارائه آن به مجلس مشخص نیست، همچنین طرحی نیز از سوی «علی مطهری» یکی دیگر از اعضای کمیسیون فرهنگی به مجلس ارائه شد که در دستور ارائه به صحن علنی است.
پایان پیام/
نظر شما