«انتخابات چرا؟ چگونه؟»مهم‌ترین توصیه‌های انتخاباتی رهبر انقلاب در یک کتاب

خبرگزاری شبستان:«انتخابات چرا؟ چگونه؟»مهم‌ترین توصیه‌های انتخاباتی رهبر انقلاب در یک کتاب به کوشش سعید اشیری را نشر انقلاب اسلامی چاپ کرده است.

 به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از نشر انقلاب اسلامی ،در شرایط کنونی تحوّلات جهان اسلام و موفقیتهای منبعث از بیداری اسلامی، نگاه‌ها را بیش از پیش به نظریّه‌های تمدّن‌ساز و برآمده از مکتب حیات‌بخشِ اسلامِ عزیز، متوجّه و متمرکز ساخته است و تجربه‌های موفّق و بالنده‌ی جمهوری اسلامی ایران، در بیش از سه دهه‌ی گذشته، بهترین حجّت‌ بر راهگشایی و هدایت اسلامِ نابِ محمّدی (صلوات‌الله و سلامه‌علیه و آله‌الطّاهرین) در فرآیند تدبیر امور جامعه و حرکت در مسیر پیشرفت و تعالی خواهد بود. کتاب حاضر دربردارنده‌ی گزیده‌ای از مهم‌ترین توصیه‌های رهبر معظّم انقلاب اسلامی است درباره‌ی انتخابات که در قالب هفتاد گزاره و در هشت فصل موضوعی تنظیم شده است.

 در بخشی کوتاه از این اثر می خوانیم :

«انتخابات، مظهر «حماسه‌ی سیاسی» است؛ مظهر اقتدار نظام اسلامی است؛ مظهر آبروی نظام است. آبروی جمهوری اسلامی به انتخابات و حضور مردم در پای صندوقهای رأی و تأثیر یکایک مردم در انتخاب مدیران کشور است. انتخابات مظهر اراده‌ی ملّی است، نماد مردم‌سالاری اسلامی است.

اختلاف سیاسی مانعی ندارد؛ اختلاف نظر مانعی ندارد؛ مبارزات انتخاباتی به شکل سالم، مانعی ندارد؛ امّا خراب‌کردن یکدیگر، خراب کردن چهره‌ی کشور، خراب کردن ذهن مردم و چهره‌ی مسئولین دلسوز، اشکال دارد. ایجاد سؤال و ابهام در ذهن مردم، اشکال دارد. با وحدت و یکپارچگی، کأنّهم بنيانٌ مرصوص؛ مثل یک دژ پولادین، در مقابل دشمن بایستید؛ مثل چند برادر در یک خانه. ممکن است دو برادر از یکدیگر کدورت و گله هم داشته باشند، امّا در مقابل کسی که به خانه‌ی آنها حمله میکند، دوش‏‌به‏‌‌دوش، باید در کنار هم بایستند. آحاد ملّت باید این‌گونه باشند. این یکی از ویژگی‌هایی است که دراین سنگر می‌توانید حفظ کنید.

خطّ امام و ارزشها و وصیّت‏نامه‌ی او را فراموش نکنید. آنچه را که این ارزشها به شما می‏‌آموزد، آنها را در آدمی سراغ کنید و وقتی پیدا کردید؛ قربةً إلی ‏الله و محض رضای خدا، نام او را در صندوق رأی بیندازید. قوی‌ترین و آخرین ضربه را ملّت در روز نهم دی و بیست‌ودوی بهمن وارد کرد. کار ملّت ایران در بیست‌ودوّم بهمن، کار عظیمی بود؛ نُه دی هم همین‌جور. یکپارچگی ملّت آشکار شد. همه‌ی کسانی که در عرصه‌ی سیاسی به هر نامزدی رأی داده بودند، وقتی دیدند دشمن در صحنه است، وقتی فهمیدند اهداف پلید دشمن چیست، نسبت به آن کسانی که قبلاً به آنها خوشبین هم بودند، تجدید‌نظر کردند؛ فهمیدند که راه انقلاب این است، صراط مستقیم این است. در بیست‌ودوی بهمن، ملّت همه با یک شعار وارد میدان شدند. خیلی تلاش کردند، شاید بتوانند بین ملّت دودستگی ایجاد کنند؛ امّا نتوانستند و ملّت ایستاد؛ این پیروزی ملّت بود. از بیست‌ودوّم خرداد تا بیست‌ودوّم بهمن - هشت ماه - یک فصل پرافتخار و پرعبرتی برای ملّت ایران بود؛ این یک درس شد. آگاهی جدیدی به وجود آمد. فصل تازه‌ای در بصیرت ملّت ایران گشوده شد. این یک زمینه‌ی بسیار مهمّی است. باید بر اساس این زمینه، حرکت کنیم.

حماسه‌ى سياسى يعنى حضور آگاهانه‌ى مردم در صحنه‌ى سياست كشور و مديريت كشور؛ نمونه‌ى بارزش همين حادثه‌ى انتخابات است كه اندكى بعد ان‌شاءالله به توفيق الهى در وقت مقرّر با حضور و شركت شوق‌آفرين مردم انجام خواهد گرفت.

مهم ترین موضوعات این کتاب عبارت است از:

انتخابات و مردم‌سالاری/ رعایت اصول اخلاقی/ موازین شرعی و ضوابط قانونی در تبلیغات/ ملاکهای انتخابات اصلح/ فرصت‌ها و تهدیدات/ وظایف دست‌اندرکاران/ عبرتهای فتنه 88/ روز رأی‌گیری/ انتخابات ریاست جمهوری در خرداد.

«انتخابات چرا؟ چگونه؟»مهم‌ترین توصیه‌های انتخاباتی رهبر انقلاب در یک کتاب به کوشش سعید اشیری را نشر انقلاب اسلامی چاپ کرده است.

کد خبر 625664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha