فروردین ۹۷؛ ایران ایر اولین بوئینگ را دریافت می کند

خبرگزاری شبستان: از آن زمانی که ایران و بوئینگ خرید ۱۰۰ فروند هواپیمای این شرکت از سوی ایران را اعلام کردند این مساله دچار حاشیه های فراوان شد اما قرار است بوئینگ نخستین هواپیمای خود را فروردین ۹۷ به ایران ایر تحویل دهد.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: از آن زمانی که ایران و بوئینگ خرید ۱۰۰ فروند هواپیمای این شرکت از سوی ایران را اعلام کردند این مساله دچار حاشیه های فراوان شد. کنگره آمریکا با مصوبه ای این فروش را غیر قانونی اعلام کرده بود و مجلس نمایندگان امریکا که اکثریت کرسی‌های آن در اختیار جمهوری خواهان است، تدابیر جدیدی به منظور ممانعت از فروش هواپیماهای مسافربری بوئینگ به ایران تصویب کرده بودند. قانون گذاران امریکایی دو متمم در این زمینه را که به لایحه بودجه خدمات مالی پیوست شده بود، تصویب کردند. با وجود این تهدیدها و برنامه ریزی ها برای ممانعت از فروش بوئینگ به ایران اما این شرکت همچنان مصر به انجام قرارداد خود با ایران است و اقدامات بسیاری هم در این زمینه انجام شده است و قرار است بوئینگ نخستین هواپیمای خود را فروردین 97 به ایران ایر تحویل دهد.

 

بنابراین گزارش، پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی در این زمینه به نقل از فرهاد پرورش، مدیرعامل هواپیمایی ‌جمهوری اسلامی ایران(هما) نوشته است: "وارد نشدن بوئینگ 777 به ایران به دلیل ناتوانی مالی این شرکت نیست، براساس قرارداد ایران ایر با کمپانی بوئینگ نخستین فروند از سری هواپیماهای بوئینگ 777 در اواخر فروردین ماه 1397 تحویل ایران می‌شود. بوئینگ به تازگی پیشنهاد خرید یک فروند هواپیمایی را که شرکت (ترکیش ایرلاینز) از خرید آن انصراف داده بود به ایران مطرح کرد و ما ضمن استقبال از پیشنهاد بوئینگ بررسی‌های فنی و تخصصی را انجام دادیم، اما پس از بررسی‌های فنی و اقتصادی و درست زمانی که 90 درصد موافق خرید این هواپیما بودیم دیگر این هواپیما موجود نبود. ایران ایر مشروط به موجود بودن این هواپیما مذاکرات جدید را پذیرفت و در شرایط فعلی که از این نوع هواپیما موجود نیست مذاکرات خود را متوقف کرد."

 

یادآور می شود: بوئینگ، شرکت هوافضا و صنایع دفاعی آمریکایی و چندملیتی است، که در سال ۱۹۱۶ توسط ویلیام بوئینگ، در شهر سیاتل، ایالت واشینگتن تأسیس شد. شرکت بوئینگ، در طول سال‌های متمادی فعالیت در حوزه فن آوران هوافضایی و صنایع جنگ‌افزاری، تمرکز اصلی خود را بر تولید هواپیماهای مسافربری معطوف نمود و از سوی دیگر، با خریداری و ادغام شرکت‌های هواگردسازی و صنایع دفاعی، توسعه یافت، که نقطه عطف آن، در سال ۱۹۹۷ بود، که در پی خریداری و ادغام مک‌دانل داگلاس، بوئینگ به بزرگترین شرکت هوافضای جهان تبدیل شد. در سال ۲۰۰۱ دفتر مرکزی بوئینگ، به شهر شیکاگو انتقال یافت.

 

شرکت بوئینگ، از نظر ساختار سازمانی، به چهار بخش اصلی تقسیم شده‌است، که هر بخش توسط یک شرکت تابعه از بوئینگ مدیریت می‌شود، این شرکت‌ها عبارتند از: شرکت هواپیماهای تجاری بوئینگ، بوئینگ دیفنس اسپیس اند سکیوریتی، بوئینگ کپیتال و گروه خدمات اشتراکی بوئینگ. شرکت بوئینگ بزرگترین شرکت فن آوران هوافضایی در جهان می‌باشد و در سال ۲۰۱۱ به‌عنوان دومین تولیدکننده بزرگ تجهیزات دفاعی جهان، شناخته شد. بوئینگ، بزرگترین صادرکننده کالا و خدمات، در ایالات متحده است و سهام آن، در بازار بورس نیویورک مبادله می‌شود. این شرکت بخشی از میانگین صنعتی داو جونز به‌شمار می‌آید.

کد خبر 625129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha