منتظر الحلو نماینده کشور دانمارک در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: اولین باری است که به ایران سفر می کنم و خوشحالم که این سفر برای شرکت در یک رویداد قرآنی است.
وی با اشاره به اینکه در رشته حفظ کل در این مسابقات شرکت کرده است بیان داشت: از آنجای که اصلیت عراقی دارم و شیعه نیز هستم از کودکی با قرآن و آموزهای قرآنی آشنا بودم و توانستم به سرعت در رشته حفظ کل به جایگاه خوبی دست یابم.
نماینده کشور دانمارک ادامه داد: از زمانی که از شهر کپنهاگ دانمارک برای شرکت در مسابقات بین المللی قرآن کریم ایران راه افتادم به لطف خداوند همه چیز عالی بود و خوشبختانه هنگامی که به ایران رسیدم در فرودگاه امام خمینی شاهد استقبال خوبی بودم. با اینکه برای اولین بار است به ایران میایم و در مسابقات قرآن کریم شرکت می کنم از همان ابتدا متوجه نظم برگزاری این مسابقات شدم زیرا مسئولین برگزاری مسابقات با تفکیک رشته حفظ کل از رشته قرائت باعث بالا رفتن کیفیت این مسابقات شده اند.
منتظر الحلو در خصوص نحوه قضاوت داوران تصریح کرد: با توجه به اینکه تعداد داوران زیاد است می توان امیدوار بود که خطای انسانی کمتری در داوری رخ دهد و امیدوارم شاهد قضاوت عادلانه و خوبی در این مسابقات باشیم.
نماینده دانمارک با اشاره به نقش قرآن کریم در زندگی مسلمانان بیان داشت: مسلمانان باید توجه ویژه ای به قرآن داشته باشند زیرا قرآن یک امت واحد است و برای هدایت انسانها و همه بشر آمده است و کافی است مسلمانان به قرآن توجه داشته باشند تا از مشکلات بوجود آمده رهایی یابند.
وی در خصوص وضعیت مسلمانان در کشور دانمارک گفت: مسلمانان در کشور دانمارک و به ویژه در شهر کپنهاگ از وضعیت خوبی برخوردار هستند و تا زمانی که از دایره قوانین حکومتی دانمارک خارج نشوند هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد و می توانند به راحتی در این کشور زندگی کنند و همواره نیز مورد احترام قرار گیرند.
منتظر الحلو ادامه داد: در دانمارک برای مسلمانان مسجد و حسینه وجود دارد و به تازگی نیز در شهر کپنهاگ دارالقرانی در مسجد امیر المومنین (ع) تاسیس شده است. در این کشور سنی ها و شیعیان برای خود مسجد دارند البته در این کشور مسابقات قرآن برگزار نمی شود و فقط در داخل دارالقرآن مسابقات داخلی در رشته های حفظ و قرائت برگزار می شود که به خوبی مورد استقبال مسلمانان قرار گرفته است.
نماینده دانمارک تصریح کرد: از جمهوری اسلامی ایران بخاطر برگزاری این مسابقات کمال تشکر را دارم و اگر دیگر کشورهای مسلمان نیز همانند ایران توجه ویژه ای به این مسابقات قرآنی داشته باشند می توانند باعث اتحاد بیشتر مسلمانان شوند. کشورهای اسلامی می توانند ایران را بعنوان الگویی در برگزاری مسابقات قرآن کریم در نظر داشته باشند و از تجربیات این کشور برای برگزاری چنین مسابقاتی استفاده کنند.
وی در پایان با اشاره به جایگاه قاریان در کشور های مسلمان گفت: باید در بین مسلمانان این فرهنگ به وجود آید تا به حافظان و قاریان قرآن به چشم یک هنرمند نگاه کنند امروز یک هنرمند، یک موسیقیدان، یک ستاره سینما در جامعه از مقام خاصی برخوردار است اما به یک قاری قرآن نگاهی همچون ستاره ندارند و باید این فرهنگ سازی انجام شود تا جوانان هرچه بیشتر جذب مساجد و آموزهای قرآنی شوند.
نظر شما