حجت الاسلام صادق طالبی مازندرانی از نویسندگان کشورمان از چاپ اثر جدید خود با عنوان " جاذبه و دافعه گناه " به خبرنگار شبستان خبر داد و گفت: در کتاب " جاذبه و دافعه گناه "، گناهان صغیره و کبیره گنجانده شده است. در این کتاب مخاطب با سرنوشت افرادی که مرتکب گناه شدند، آشنا می شود و همچنین در جریان قرار می گیرد که چطور آن افراد از گناه توبه کردند و راه راست را در پیش گرفتند. در کنار داستان در این کتاب از آیات و روایات مرتبط نیز استفاده شده است.
حجت الاسلام طالبی مازندرانی با بیان اینکه چاپ کتاب " جاذبه و دافعه گناه " در نوبت اول را یک خیر عهده دار است، عنوان کرد: " جاذبه و دافعه گناه " در چاپ اول در یک مجلد 800 صفحه ای ارایه می شود. در نوبت های بعدی چاپ قرار است، این کتاب در هشت جلد چاپ شود. چاپ نوبت اول را یک خیر بر عهده گرفته بود تا این کتاب را در قالب یک مجلد به جوانان هدیه دهد. این کتاب هم اکنون در دست انتشارات آوای بهار است.
وی با اشاره به اینکه " جاذبه و دافعه گناه " مشتمل بر 14 فصل است، بیان کرد: در هر فصل به یک گناه پرداخته شده است. گناهان مربوط به موی سر، چشم، دهان، زبان، قلب و فصل آخر نیز مختص گناهان مربوط به ناخن پا است. نگارش این کتاب پنج سال طول کشید که سال گذشته تمام شد و آن را به دست ناشر سپردم.
این نویسنده در مورد انگیزه کار از نگارش کتاب " جاذبه و دافعه گناه " اظهار داشت: در برخورد با جوانان متوجه شدم که برخی از آنها از اینکه گناهی را مرتکب شدند دچار یاس و ناامیدی هستند. بر این اساس تصمیم گرفتم کتاب " جاذبه و دافعه گناه " را بنویسم. تلاش کردم از قالب داستان استفاده کنم تا اثرگذاری آن بر روی مخاطب بیشتر باشد. هدفم این بود که افرادی که گناه کردند، امید داشته باشند و توبه کنند. بسیاری از جوانان ما تصور می کنند که توبه از گناه فقط مختص زمان پیامبر اکرم (ص) بوده است.
حجت الاسلام طالبی مازندرانی خاطرنشان کرد: با خواندن کتاب " جاذبه و دافعه گناه " مخاطب به این نتیجه می رسد که مرتکب گناه نشود. در این کتاب عواقب گناه شرح داده شده است و این مسئله از نگاه قرآن کریم و پیامبر اکرم (ص) مورد بررسی قرار گرفته است. سپس داستان هایی در مورد آن گناه بیان شده است و همچنین اجر و پاداش کسی که مرتکب آن گناه نمی شود، تشریح شده است.
این نویسنده تصریح کرد: متاسفانه در فضای مجازی و ماهواره ترویج گناه زیاد است. غرب بر روی جوانان ما سرمایه گذاری می کند تا آنها را از دین و اهل بیت جدا کند. ما باید تلاش کنیم که به جوانان تفهیم کنیم به دنبال گناه رفتن چه عواقبی دارد. وقتی گناه زیاد می شود انواع و اقسام امراض نیز زیاد می شود که امروزه شاهد این مسئله هستیم. دین اسلام دین گناه نیست بلکه دین انسان شناسی است. جوانان باید با دین و مفاهیم آن آشنا شوند.
حجت الاسلام طالبی مازندرانی تصریح کرد: بهتر است جوانان به جای موبایل و فضاهای مجازی کمی به طرف کتاب بروند و مسایل را به طور مستند مطالعه کنند. امروزه شاهد این مسئله هستیم حکایاتی به نقل از کتاب ها در فضاهای مجازی نقل می شود در صورتی که یا چنین کتابی وجود ندارد و یا چنین حکایاتی در آن کتاب نام برده شده، نیست. بهتر است که جوانان برای آشنا شدن با حقایق دین به دنبال کتاب روند و به فضاهای مجازی خیلی اعتماد نکنند.
گفتگو از مریم داوری
نظر شما