به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، نصرالله جهانگرد امروز (25 فروردین) در شورای اداری استان خراسان جنوبی اظهار کرد: آی سی تی یک صنعت و خدمات عدالت گستر، رشد آفرین و توانمدسازی است و که همه از فرصت های آن به صورت مساوی بهره مند می شوند.
وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات از ابتدای دولت یازدهم برنامه جامعی را فراهم کرده است، افزود: مهمترین ماموریت این وزارت توسعه شبکه ملی اطلاعات با هدف دسترسی پر ظرفیت، با کیفیت و سرعت بوده تا در اختیار آحاد مردم قرار گیرد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات گفت: با توسعه شبکه ملی اطلاعات تلاش شده تا زمینه بهره مندی بیشتری در جریان آموزش، اقتصاد، صنعت، خدمات، سلامت فراهم شود و فرصت های شغلی جدیدی ایجاد شود.
جهانگرد با اشاره به اینکه تاکنون فاز یک و دو شبکه ملی اطلاعات راه اندازی شده، بیان کرد: فاز سه این شبکه هم تا سه ماه آینده کامل و افتتاح می شود.
وی ادامه داد: در خراسان جنوبی همه شهرها از اینترنت نسل سوم تلفن همراه اول و تعدادی زیادی به نسل چهارم تا چند هفته آینده متصل می شوند.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات با تاکید بر اینکه پیاده سازی زیرساخت شبکه ملی اطلاعات در حوزه دولت الکترونیک از اقدامات دیگر است، عنوان کرد: این مهم با هدف بسترسازی برای ارائه خدمات دولت الکترونیک و برای ارتقاء کرامت مردم، شفافیت کار، کاهش هزینه و زمان، مبارزه با فساد است هم اکنون اجزای مختلف آن آماده و بخش های زیادی در اختیار مردم قرار گرفته و تا ماه آینده به صورت کامل جریان ملی آن برپا می شود.
جهانگرد با بیان اینکه مشارکت در توانمندسازی و توان افزایی کارآفرینان کشور اقدام دیگر است، گفت: با انواع روش ها صورت گرفته و مرکز توانمندسازی در سطح ملی تاسیس شده و در استان ها به تدریج توسعه می یابد.
وی با اشاره به ایجاد فرصت های شغلی جدید در سطح ملی، ادامه داد: تاکنون خروجی ما در سال 95 ایجاد 100 هزار فرصت شغلی جدید ناشی از توسعه شبکه ملی ارتباطات و زیرساخت های دسترسی دیتا برای جوانان فارغ التحصیل دانشگاه ها ایجاد شده است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات با بیان اینکه کاربرد آی تی در صنایع دنبال شده، اظهار کرد: این امر موجب افزایش بهره وری ظرفیت های موجود و زیرساخت های صنعت و اجرای کشور است که سرآغازی برای توسعه شبکه نسل 3 و 4 است تا حوزه های دیگر از این ظرفیت سریعتر بهره مند شوند.
جهانگرد با اشاره به اینکه در حوزه خدمات پایه مثل پست اقدام بسیار پیشرفته ای صورت گرفته، افزود: برای ایجاد نظام آدرس دهی و ایجاد فرایندهای مکانیزاسیون در حمل و نقل پستی، ایجاد تجارت الکترونیک در سطح روستا، شهر و ملی که این نیز بخش های از آن انجام شده و در حال تکمیل هستیم.
به گفته وی بازار ict تقریبا در طی 5 برنامه ای که در کشور بوده به طور متوسط 19.5 درصد رشد داشته است یعنی در هر برنامه حداقل دو برابر شدیم و پیش بینی می شود در برنامه ششم توسعه این بازار سه تا چهار برابر شود و این فرصت بزرگی برای کارآفرینان، سرمایه گذاران و فارغ التحصیلان دانشگاهی و صنایع مختلف است.
نظر شما