جزییات شیوه‌نامه حمایت از پژوهش‌های قرآنی دانشجویان و طلاب اعلام شد

خبرگزاری شبستان:سرپرست اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جزییات شیوه‌نامه حمایت از پژوهش‌های قرآنی دانشجیوان و طلاب را تشریح کرد.

محمدحسین امید در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان از تصویب شیوه‌نامه حمایت از پژوهش های قرآنی دانشجویان و طلاب در کارگروه توسعه پژوهش قرآنی خبر داد و گفت: هدایت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های طلاب و دانشجویان رشته‌های مختلف به سمت موضوعات میان رشته‌ای قرآنی از مهمترین اهداف این شیوه‌نامه است.

 

وی افزود: از تحقیقات رشته های مختلف با اولویت میان رشته ای قرآنی به شرط مشاوره با یک استاد قرآن پژوه در کنار راهنمای استاد رشته اصلی حمایت می شود.

 

سرپرست اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: استفاده از مشاوره یک استاد قرآن پژوه در کنار راهنمای استاد رشته اصلی موجب می شود تا بستر گفت و گوی میان رشته ای بین قرآن پژوه و محقق رشته دوم فراهم شود و تحقیق از حیث انطباق با معارف قرآنی و از لحاظ اعتبار علمی در رشته های دوم استاندارد لازم را داشته باشند. بدین طریق بر کیفیت و بهره وری تحقیقات در این حوزه افزوده می شود.

 

امید تاکید کرد: پایان نامه های کارشناسی ارشد و سطح 3 به میزان 25 میلیون ریال و رساله های دکتری و سطح 4 به میزان 45 میلیون ریال حمایت می شوند.

 

وی از راه اندازی سامانه پژوهش های نظام توسعه فرهنگ قرآنی نیز خبر داد و گفت: این سامانه با هدف آگاه سازی محققان از نتایج سایر تحقیقات و شبکه سازی آنها جهت شکل گیری الگوها و ایده های جدید پژوهشی پس از دفاع از پایان نامه متقاضیان پوستر مقاله مستخرج از تحقیق را در این سامانه بارگذاری می کنند و مرحله دوم حمایت را دریافت می کنند.

 

 

 

کد خبر 621991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha